"Ιστορίες Γυναικών" που κατακτούν την κορυφή στον αθλητισμό και στη ζωή έρχονται στο Novalife

Τον Μάρτιο τα ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν είναι αφιερωμένα σε γυναίκες πρωταθλήτριες στον αθλητισμό και στη ζωή, γυναίκες που ξεπερνούν τα όρια κατακτώντας την κορυφή.

Ιστορίες Γυναικών: Venus & Serena, The Game Changers 'Venus & Serena, The Game Changers'

Κάθε Τρίτη στις 9 μ.μ. στο Novalife οι συνδρομητές απολαμβάνουν ντοκιμαντέρ με άρωμα γυναίκας. Αληθινές ιστορίες, εγκλήματα, βιογραφίες, επιτεύγματα ζωής, σύμβολα του στιλ και της μόδας, στην ζώνη του Novalife. Τον Μάρτιο τα ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν "Venus & Serena, The Game Changers" (5/3), "Alexia: Labor Omnia Vincit Part.1&2" (12/3), "Alexia: Labor Omnia Vincit Part.3" (19/3) και "Girl's Can't Surf" (26/3) είναι αφιερωμένα σε γυναίκες πρωταθλήτριες στον αθλητισμό και στη ζωή, γυναίκες που ξεπερνούν τα όρια κατακτώντας την κορυφή.

Ο Μάρτης κάνει…σερβίς στις "Ιστορίες Γυναικών" με το ντοκιμαντέρ "Venus & Serena, οι Game Changers" (5/3, 9 μ.μ.) όπου οι συνδρομητές θα απολαύσουν μια αφιλτράριστη ματιά στην αξιοσημείωτη ζωή της μεγαλύτερης ομάδας αδερφών που έχει δει ποτέ το επαγγελματικό τένις.

Ιστορίες Γυναικών:
 "Alexia: Labor Omnia Vincit"

Η συνέχεια (12/3 & 19/3, 9 μ.μ.) ανήκει στην "Alexia: Labor Omnia Vincit". Πρόκειται για μια ισπανική μίνι σειρά αθλητικού ντοκιμαντέρ για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα και την Ισπανίδα ποδοσφαιρίστρια Alexia Putellas.

Ιστορίες Γυναικών
 "Girl's Can't Surf"

H τελευταία Τρίτη του Μαρτίου (26/3, 9 μ.μ.) φέρνει στις οθόνες των συνδρομητών το ντοκιμαντέρ "Girl's Can't Surf" το οποίο αφηγείται την άγνωστη ιστορία του πώς μια ομάδα κοριτσιών σέρφερ που αποστάτησαν στη δεκαετία του 1980 πάλεψε για να δημιουργήσει το δικό της επαγγελματικό άθλημα, αλλάζοντας για πάντα την κουλτούρα του σερφ.

Απολαυμβάνουμε τις "Ιστορίες Γυναικών" στο Novalifε αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες και επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand δίνει τη δυνατότητα να δούμε τις αγαπημένες μας ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.