"Shōgun": Δείτε το τρέιλερ της νέας επικής ιαπωνικής σειράς

Βασισμένη στο best-seller μυθιστόρημα του Τζέιμς Κλάβελ, η νέα σειρά του FX, «Shōgun», έρχεται τον Φεβρουάριο του 2024 στο Disney+.

shogun

Το "Shōgun", παραγωγής FX, είναι μια πρωτότυπη τηλεοπτική μεταφορά του best-seller μυθιστορήματος του Τζέιμς Κλάβελ. Μια δημιουργία από των Τζάστιν Μαρκς και Ρέιτσελ Κόντο, η 10 επεισοδίων σειρά διαδραματίζεται στην Ιαπωνία το 1600, εν μέσω ενός καθοριστικού εμφυλίου πολέμου. 

Ο παραγωγός Hiroyuki Sanada πρωταγωνιστεί ως Lord Yoshii Toranaga, ο οποίος μάχεται για τη ζωή του, καθώς οι εχθροί του στο Συμβούλιο των Αντιβασιλέων ενώνονται εναντίον του. Όταν ένα μυστηριώδες ευρωπαϊκό πλοίο βρίσκεται ακυβέρνητο κοντά σε ένα ψαροχώρι, ο Άγγλος κυβερνήτης του, John Blackthorne (Cosmo Jarvis), έρχεται φέρνοντας μυστικά που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Toranaga να ανατρέψει την εξουσία και να μειώσει την τρομερή επιρροή των εχθρών του Blackthorne, των Ιησουιτών ιερέων και των Πορτογάλων εμπόρων. H μοίρα του Toranaga και του Blackthorne συνδέονται άρρηκτα με τη μεταφράστριά τους, Toda Mariko (Anna Sawai), μια μυστηριώδη χριστιανή ευγενή, τελευταία απόγονο μιας ατιμασμένης γενιάς. Ενώ υπηρετεί τον άρχοντά της μέσα σε αυτό το βεβαρημένο πολιτικό τοπίο, η Mariko πρέπει να ισορροπήσει ανάμεσα στη σχέση της με τον Blackthorne, τη δέσμευσή της στην πίστη της, η οποία την έσωσε και το καθήκον της προς τον εκλιπόντα πατέρα της.

σηογθν

Η σειρά περιλαμβάνει διακεκριμένο Ιαπωνικό καστ, γεγονός πρωτόγνωρο για Αμερικανική παραγωγή. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται ο Tadanobu Asano ως Kashigi Yabushige, ένας διαβόητος δολοφόνος και στενός σύμμαχος του Toranaga, ο Hiroto Kanai ως Kashigi Omi, νεαρός ηγέτης στο μικρό ψαροχώρι όπου βρέθηκε το πλοίο του Blackthorne, ο Takehiro Hira ως Ishido Kazunari, ένας ισχυρός γραφειοκράτης που είναι ο κύριος αντίπαλος του Toranaga, η Moeka Hoshi ως Usami Fuji, μια χήρα που πρέπει να βρει νέο σκοπό για τον αγώνα του άρχοντά της, ο Tokuma Nishioka ως Toda Hiromatsu, έμπιστος στρατηγός και στενός φίλος του Toranaga, ο Shinnosuke Abe ως Toda Hirokatsu (Buntaro), ζηλιάρης σύζυγος της Mariko, ο Yuki Kura ως Yoshii Nagakado, θρασύς γιος του Toranaga με έντονη επιθυμία να αποδείξει την αξία του και η Fumi Nikaido ως "Ochiba no Kata", αξιοσέβαστη μητέρα του διαδόχου η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να βάλει τέλος στην εξουσία του Toranaga και στην απειλή του απέναντι στην εξουσία του γιου της.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Από τις Κάννες στη μικρή οθόνη: 5 σειρές που υπογράφουν βραβευμένοι σκηνοθέτες του σινεμά

Μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας κινηματογραφικής σκηνής που ταυτίστηκαν με το Φεστιβάλ Καννών και άφησαν το στίγμα τους στη σύγχρονη τηλεόραση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
22/05/2024

Οι backstage ιστορίες του "Maestro" στο "MEGA Stories"

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου επισκέπτεται το σετ της επιτυχημένης ελληνικής σειράς και συνομιλεί με τους συντελεστές της, για το "MEGA Stories" της Τρίτης 21/5.

Το ANT1+ γιορτάζει το Φεστιβάλ Καννών με Λάνθιμο, Ξαβιέ Ντολάν, Ρούμπεν Έστλουντ και πολλά ακόμα

Βραβευμένα φιλμ μοναδικών δημιουργών του σήμερα έρχονται στην ειδική ενότητα του ελληνικού streamer.

Η δυναμική επιστροφή του "Maestro" με το ποιητικό "Mother"

Μετά την παγκόσμια επιτυχία της 1ης σεζόν, η δραματική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επέστρεψε στο MEGA και το Νetflix.

"Maestro": Απόψε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της 2ης σεζόν στο MEGA και το Netflix

Η κορυφαία σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει σήμερα, 16/5, στο MEGA στις 22.40, ενώ την ίδια ώρα θα γίνουν διαθέσιμα τα 4 πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν στο Netflix.

"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.