Οι backstage ιστορίες του "Maestro" στο "MEGA Stories"

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου επισκέπτεται το σετ της επιτυχημένης ελληνικής σειράς και συνομιλεί με τους συντελεστές της, για το "MEGA Stories" της Τρίτης 21/5.

​​​​​​MEGA Stories ​​​​​​MEGA Stories

Το "Maestro" επέστρεψε με τη δεύτερη, πολυαναμενόμενη σεζόν του στο MEGA και το Netflix. Η πρώτη ελληνική τηλεοπτική παραγωγή που μπήκε στον κατάλογο της δημοφιλούς υπηρεσίας streaming και σημείωσε καινοφανή –για τα εγχώρια δεδομένα- διεθνή επιτυχία βρίσκεται σε γυρίσματα για την τρίτη και τελευταία σεζόν της. Τι συμβαίνει όμως πίσω από τις κάμερες; Την Τρίτη 21 Μαΐου στις 00:10, το "MEGA Stories" ταξιδεύει από την Αθήνα στην Κέρκυρα κι από εκεί στους Παξούς και τους Αντίπαξους για να ζήσει από κοντά τα γυρίσματα, για λίγες ημέρες, μαζί με τους ήρωες του "Maestro".

MEGA Stories
MEGA Stories

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης υποδέχεται τη Δώρα Αναγνωστοπούλου στο σετ και μαζί ιχνηλατούν όλη τη διαδρομή της σειράς: από την αρχική, πρώτη σύλληψη της ιδέας μέχρι την απόφαση για την υλοποίησή της, τη μετάδοση στην ελληνική τηλεόραση και βέβαια την οικουμενική γλώσσα της που τελικά οδήγησε στη συμπερίληψη της σειράς στο Netflix.

Τις δικές τους ιστορίες από τον κόσμο που έπλασε ο ευρηματικός δημιουργός μοιράζονται οι ηθοποιοί της σειράς, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Φάνης Μουρατίδης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος και Κώστας Μπερικόπουλος. Συνέντευξη στην κάμερα του "MEGA Stories" παραχωρούν, επίσης, η Χάρις Αλεξίου και η Μαρία Καβογιάννη, που εναλλάσσονται στους ρόλους της οικοδέσποινας.

MEGA Stories
MEGA Stories

Για την επίδραση που είχε το "Maestro" στην τοπική κοινωνία των Παξών μιλούν στη Δώρα Αναγνωστοπούλου ο δήμαρχος του νησιού, Σπύρος Βλαχόπουλος, η διευθύντρια του σχολείου και πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου, Ιωάννα Χρονοπούλου, και ο executive producer της Foss Productions, Στέλιος Κοτιώνης, εξηγώντας τι ήταν αυτό που οδήγησε τη σειρά σε παγκόσμια επιτυχία. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Το φαινόμενο Νίκολα Κόκλαν

Η Ιρλανδή ηθοποιός του "Bridgerton" εξελίσσεται σε ένα εναλλακτικό it-girl της σύγχρονης TV, κι εμείς ανατρέχουμε στους ρόλους που επικύρωσαν το ταλέντο της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
14/06/2024

Ένα αφιέρωμα γεμάτο queer ιστορίες από το Vodafone TV

Η streaming πλατφόρμα γιορτάζει τον φετινό Μήνα Υπερηφάνειας με 20 LGBTQI+ τίτλους για την αγάπη που δεν γνωρίζει φύλο.

Οι λόγοι για τους οποίους το ελληνικό κοινό στρέφεται στο αμερικανικό σινεμά, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Long Lust

Μεγαλύτερες παραγωγές, θεάματα υψηλών προδιαγραφών, περιεχόμενο που προσφέρει ψυχαγωγία και "διαφυγή": το ελληνικό κοινό αναζητά ευκολότερη πρόσβαση στο αμερικανικό κινηματογραφικό περιεχόμενο, χωρίς τη δυσκολία των ακατάλληλων ωρών προβολής.

Η 4η σεζόν του "Γκόρντον Ράμσεϊ: Εκτός Χάρτη" έρχεται στο National Geographic

Ο γνωστός σεφ ξεπερνά για ακόμα μια φορά τα γαστρονομικά όρια, εξυμνώντας διαφορετικές κουζίνες και πολιτισμούς στα νέα επεισόδια της χορταστικής σειράς.

Το σαρωτικό "Οπενχάιμερ" κάνει πρεμιέρα στην Nova

Οσκαρική πρεμιέρα μεγατόνων στη ζώνη Sunday Premiere της Nova, την ερχόμενη Κυριακή 16/6.

Οι 7 ταινίες του ERTFLIX για την Ημέρα του Πατέρα (16/6)

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την πατρότητα με επτά κινηματογραφικούς πατέρες σε ένα ποικιλόμορφο αφιέρωμα, από 10 ως 17 Ιουνίου.

Από τα 90s στο σήμερα: Μια queer τηλεοπτική ιστορία

Γιορτάζουμε τον φετινό Μήνα Υπερηφάνειας με μια σύντομη αναδρομή στις queer αναπαραστάσεις της σύγχρονης τηλεόρασης.