"Maestro": Απόψε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της 2ης σεζόν στο MEGA και το Netflix

Η κορυφαία σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει σήμερα, 16/5, στο MEGA στις 22.40, ενώ την ίδια ώρα θα γίνουν διαθέσιμα τα 4 πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν στο Netflix.

Maestro Maestro

Η ελληνική σειρά του Mega, με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που έγραψε τηλεοπτική ιστορία και αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, σκαρφαλώνοντας στο διεθνές Top 10 ξένων σειρών σε 18 χώρες, επιστρέφει σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 22.40 στο Mega και στο streaming μέσω του Netflix. Η 2η σεζόν του "Μaestro" αποτελείται με 6 επεισόδια, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε δύο μέρη: τα 4 πρώτα και τα 2 τελευταία, τα οποία ολοκληρώνουν και την ιστορία.  

Maestro
Maestro

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα, ρίχνουμε μια ματιά στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν, με τίτλο "MOTHER":

Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει  ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη.

Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση.


Σε σενάριο και σκηνοθεσία Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στη σειρά πρωταγωνιστεί ο ίδιος, μαζί με τους Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος και Τόνια Μαράκη. Την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει η Foss Productions

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Αυτά πρέπει να δείτε πριν φύγουν απ' το Netflix

Η πλατφόρμα κάνει χώρο για τις νέες αφίξεις που θα εμπλουτίσουν τον κατάλογό της.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/07/2025

Οι κωμικές σειρές που ανυπομονούμε να δούμε στην ελληνική τηλεόραση

Αυτές είναι οι τρεις καινούριες παραγωγές που φιλοδοξούν να μας κάνουν να γελάσουμε το φθινόπωρο.

Ένα νέο κανάλι για τους λάτρεις της τζαζ έρχεται στη Nova

Με συναυλίες από όλο τον κόσμο και βραβευμένους μουσικούς, παίρνουμε μία γεύση από τη σύγχρονη σκηνή.

Ο Ράμι Μάλεκ είναι ο "Ερασιτέχνης" (trailer)

Η νέα ταινία του 20th Century Studios κάνει πρεμιέρα στο Disney+.

Απόψε (10/7) στην TV: δύο περιπέτειες

Ένας εμβληματικός ντετέκτιβ και ένα ταξίδι στην Κολομβία απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Sneak peek στις πολυαναμενόμενες αφίξεις του Disney+

Αυτό είναι το περιεχόμενο που θα δούμε στις οθόνες μας το δεύτερο μισό του 2025.

Μία νέα ματιά στο "Porto Leone: Στη Γειτονιά με τα Κόκκινα Φανάρια"

Στην καρδιά του Πειραιά, η αγαπημένη σειρά δε θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνει τον "ερυθρόλευκο".