Το τρυφερό μήνυμα του Βασίλη Κεκάτου για το "Milky Way" λίγες ώρες πριν την "απογείωση"

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του "Milky Way", ο δημιουργός μοιράστηκε τις σκέψεις του σε ένα γλυκό ποστ στο Instagram. Ραντεβού σήμερα στις 23.00, στο MEGA.

milky

Μετά από μήνες αναμονές, το "Milky Way" φτάνει επιτέλους στις οθόνες μας. Λίγο πριν την μεγάλη αποψινή πρεμιέρα, ο δημιουργός Βασίλης Κεκάτος μοιράστηκε μια φωτογραφία ενός σημειώματος που τον συντρόφευσε κατά τη συγγραφή του σεναρίου, και ένα συγκινητικό κείμενο αφιερωμένο στη σειρά του, στους χαρακτήρες του, στους ανθρώπους του, στην ομάδα του και στον κόσμο.

Δείτε ολόκληρο το ποστ του δημιουργού: 

ινστα

"Η ιδέα για το Milky Way ξεκίνησε το καλοκαίρι του ‘20 σε ένα μπαλκόνι όπου το κορίτσι μου προσπαθούσε να με κάνει να ξεπεράσω έναν φρικτό πονόδοντο.

3 χρόνια αργότερα ήρθε η στιγμή που θα μοιραστώ με ολόκληρη τη χώρα αυτό που έμελε να γίνει εκείνη η πρώτη ιδέα. Μια τρυφερή ιστορία ενηλικίωσης με πολλές μικρές σκηνές και στιγμιότυπα που είμαι βέβαιος πως θα σοκάρουν, θα εκνευρίσουν, ενδεχομένως να εξοργίσουν κιόλας ένα κομμάτι της κοινωνίας, αλλά θέλω εδώ να πω πως αυτοί οι άνθρωποι που θα τους συμβούν όλα αυτά δε θα μπορέσουν να αφουγκραστούν ποτέ αυτό που έλεγε ο Cummings "ενός βουνού το καρδιοχτύπι". Και γι’αυτό λυπάμαι. Δε θα μπορέσουν να καταλάβουν ποτέ πως από το σκληρό βγαίνει γλύκα κι ομορφιά κι ανθρωπιά.

Πριν ξεκινήσει λοιπόν αυτός ο ακαλαίσθητος πόλεμος σχολίων που πιστεύω πως θα ξεσπάσει θέλω να θυμίσω στον εαυτό μου και σε όποιον θέλει να ακούσει πως το Milky Way είναι μια σειρά για την αγάπη, την αποδοχή, την αναγνώριση του εαυτού μας στον άλλον. Με αγάπη τη φτιάξαμε και με αγάπη τη μοιραζόμαστε σήμερα.

Αυτό δε θα γινόταν ποτέ χωρίς τη βοήθεια και την πίστη ορισμένων ανθρώπων.
Κι επειδή είναι άνθρωποι που ήταν εξ αρχής ή έγιναν με τον καιρό δικοί μου θέλω να τους ευχαριστήσω για όσα μου έδωσαν προσφωνώντας τους με τον δικό μου τρόπο, με τα μικρά ονόματα που φτιάχνεις για εκείνους που έχουν ξεχωριστή σημασία για σένα. Θέλω να ευχαριστήσω λοιπόν, πέρα από τους ηθοποιούς και όλους εκείνους κι εκείνες που εργάστηκαν με αγάπη και εμπιστοσύνη στο έργο και σε μένα, αυτούς κι αυτές που αισθάνομαι πως το έργο δε θα υπήρχε αν δεν υπήρχαν.

Σ’ευχαριστώ Γλύκη, Σ’ευχαριστώ Γιώργη, Σκου, Λα, Στε, Μπιλ, Μητσάκο, Νεκ, Νικολιό, Γιουτζίν, Γιαννάκη, Ευάκι, Κολομπαία μου, Ζουλ, Νεφελακι, Νεφελίμ, Κωστή, Ήρα, Σάκαρε, Στεφ, Σταύρακα, Μήτσο, Τζωρτζ, Ζανέτα, Αναστασία, μπαμπά, μαμά, κυρούλα μου.
Κι ύστερα, Κώστα, Λυδία, Ορέστη, Ανδρέα, Αστερόπη. Και Λενιώ μου (πάντα).

Ειστε οι πιο λαμπεροί αστερισμοί του Γαλαξία μου.
Σας ευχαριστώ ξανά και ξανά, καλή μας απογείωση 🚀💫"

milky way

Το "Milky Way" κάνει πρεμιέρα στο Mega σήμερα, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, στις 23.00, ενώ όλα τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα μετά την προβολή τους στο Vodafone TV.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.