"Chemistry Lessons": Η Μπρι Λάρσον δίνει μαθήματα φεμινισμού και μαγειρικής στην Αμερική του '50

Η οσκαρική ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά εποχής του Apple TV+, βασισμένη στο ομότιτλο best-seller της Μπόνι Γκάρμους.

chemistry lessons

Το μυθιστόρημα της αμερικανίδας Μπόνι Γκάρμους μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη από τους Λι Άϊζενμπεργκ ("Τhe Office"), Σουζάνα Γκραντ ("Erin Brochovich"), Τζέισον Μπέιτμαν ("Ozark") και Μάικλ Κόστιγκαν ("The Outsider", "A Bigger Splash"), με την οσκαρική Μπρι Λάρσον ("The Room") σε ρόλο πρωταγωνίστριας και παραγωγού. Στη limited σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Λιούις Πούλμαν, Στέφανι Κένινγκ, Άτζα Ναόμι Κινγκ, Κέβιν Σάσμαν, Τόμας Μαν και Ρέιν Γούιλσον. 

chemistry

Η 8 επεισοδίων σειρά, διαθέσιμη πλέον στο Apple TV+, αφηγείται την ιστορία της Ελίζαμπεθ Ζοτ, μιας γυναίκας που έχει στόχο να γίνει χημικός υπό τις μη ευνοϊκές συνθήκες της πατριαρχικής Αμερικής του '50. Το "Chemistry Lessons" ξεκινά με την απόλυση της πρωταγωνίστριας του από το χημικό εργαστήριο στο οποίο εργαζόταν, η οποία την οδηγεί σε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα: γίνεται παρουσιάστρια μιας καθημερινής εκπομπής μαγειρικής - ένα πόστο πολύ πιο ταιριαστό για μια γυναίκα της εποχής. Όμως παρά τη νέα αυτή ευκαιρία και την ευθύνη της συζύγου, της μητέρας και της νοικοκυράς, η Ελίζαμπεθ δυσκολεύεται να ξεπεράσει τις ανησυχίες, τον θυμό και τα όνειρα που έμειναν σε παύση. Έτσι θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της για να εκμεταλλευτεί σωστά την πρόσβαση που έχει αποκτήσει σε τόσα αμερικανικά σπίτια (και μυαλά;).

Δείτε το τρέιλερ της σειράς εδώ: 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
25/04/2024

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.