Ένας Οκτώβριος γεμάτος νέες σειρές έρχεται στην COSMOTE TV

Αυτές είναι οι σειρές και οι νέοι κύκλοι σειρών που συμπληρώνουν την ποικιλόμορφη τηλεοπτική ατζέντα της Cosmote TV για τον επόμενο μήνα.

surreal

Νέες σειρές


"Frasier"

Μετά από 19 ολόκληρα χρόνια το "Frasier" επανέρχεται δυναμικά στις οθόνες μας. Ο Φρέιζιερ Κρέιν επιστρέφει στη Βοστόνη, για να επανασυνδεθεί με οικογένεια και φίλους. Στο κυνήγι του παλιού του ονείρου, δεν θα λείψουν οι προκλήσεις, αλλά και οι νέες σχέσεις. Την εμφάνισή τους θα κάνουν και η Λίλιθ, πρώην σύζυγος του Φρέιζιερ (Μπίμπι Νιούερθ) και η πρώην παραγωγός του, Ροζ (Πέρι Γκίπλιν).
Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο την Παρασκευή 13/10 στις 21.00, στο COSMOTE SERIES HD (από τη δεύτερη εβδομάδα θα προβάλλεται 1 επεισόδιο στις 21:15).

"Fellow Travellers" 

Η σειρά βασίζεται στο μυθιστόρημα του Τόμας Μάλλον και αποτελεί ένα συνδυασμό ιστορίας αγάπης και πολιτικού θρίλερ. Ο Χόκινς διατηρεί μια πολύ καλή θέση πίσω από τα φώτα της πολιτικής και ο Τιμ είναι ένας νέος άνδρας με ιδανικά. Οι δυο τους ξεκινούν κρυφά μια ρομαντική σχέση σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται ως μια από τις σκοτεινότερες περιόδους στην αμερικανική ιστορία. Η σειρά ακολουθεί τη σχέση τους μέσα από τις διαμαρτυρίες κατά του πολέμου στο Βιετνάμ τη δεκαετία του ‘60, τη χρήση ναρκωτικών το '70 και την κρίση του AIDS το '80.
Πρεμιέρα το Σάββατο 28/10 στις 22.00, στο COSMOTE SERIES HD.

"The Long Shadow"

Το "The Long Shadow" αφηγείται την ιστορία των θυμάτων του επονομαζόμενου "Γιόρκσαιρ Ρίπερ", κατά κόσμον Πίτερ Σάτκλιφ, και τονίζει τις ανησυχητικές ομοιότητες μεταξύ των εγκλημάτων του και τραγικών γεγονότων της πιο πρόσφατης ιστορίας. Η αναζήτηση του Σάτκλιφ διήρκησε από το Οκτώβριο 1975 μέχρι τον Ιανουάριο 1981 και άλλαξε για πάντα τον τρόπο λειτουργίας της βρετανικής αστυνομίας.
Πρεμιέρα την Πέμπτη 12/10 στις 21.00, στο COSMOTE SERIES HD (με την προβολή του 1ου επεισοδίου,  τα πρώτα 3 θα είναι διαθέσιμα στην on demand υπηρεσία της COSMOTE TV, ενώ από την Τρίτη 17/10 θα ανεβαίνει 1 επεισόδιο κάθε εβδομάδα). 

cosmote

Στις νέες σειρές της τηλεοπτικής ατζέντας του Οκτωβρίου, συγκαταλέγονται επίσης: 
 

Το "Safe Home" (Τετάρτη 4/10, 23.00, COSMOTE SERIES HD), μια νέα δραματική σειρά για την ενδοοικογενειακή βία με πρωταγωνίστρια την Άισα Ντι ("The Bold Type"). 

Το "Infiltre", με τους Οντρέ Φλερό ("H.I.P.") και Τιερί Νέουβιτς ("Sherlock Holmes: A Game of Shadows") στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, έρχεται για να ταξιδέψει το κοινό στο συναρπαστικό κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος και της μυστικής αστυνομίας στους δρόμους της Γαλλίας (Παρασκευή 27/10, 22.00, COSMOTE SERIES HD). 

Το "For Better Or Worse" (aka Attraction), ένα ψυχολογικό θρίλερ για μία φαινομενικά τέλεια οικογένεια που καταλήγει στην διάλυση (Σάββατο 7/10, 18.00, COSMOTE SERIES ΜΑRΑΤΗΟΝ HD)

Το "Significant Other", το οποίο αφηγείται τη γεμάτη εμπόδια σχέση δύο μοναχικών γειτόνων (Σάββατο 14/10, 20.00, COSMOTE SERIES ΜΑRΑΤΗΟΝ HD). 

cosmote

Νέοι κύκλοι σειρών


"Creepshow" (4η σεζόν) 

Ο 4ος κύκλος της ανθολογικής σειράς τρόμου φέρνει ξανά στις οθόνες μας τα ειδικά εφέ και την αισθητική κόμικ. Βασισμένη στην κλασσική ταινία τρόμου του 1982, σε σκηνοθεσία Τζωρτζ Α. Ρομέρο και σενάριο Στέφεν Κινγκ, διηγείται ιστορίες με δολοφονίες, υπερφυσικά και ανεξήγητα φαινόμενα. Στο νέο κύκλο, το κοινό θα παρακολουθήσει τρομακτικές ιστορίες με στοιχειωμένα σπίτια, λυκάνθρωπους, φονικούς καλικάντζαρους και πολλά ακόμα. 
Πρεμιέρα την Κυριακή 15/10 στις 22.00, στο COSMOTE SERIES HD.

"Chucky" (3η σεζόν)

Ο "Chucky" επιστρέφει με τον 3ο κύκλο, ο οποίος προμηνύεται να είναι και ο πιο σκοτεινός. Η φονική κούκλα θα τρομοκρατήσει και την Ουάσιγκτον, εισχωρώντας στο Λευκό Οίκο ως η αγαπημένη κούκλα του γιου του Προέδρου. Η αστυνομία είναι στα ίχνη της Τζένιφερ Τίλι για το σερί δολοφονιών της. Οι Τζέικ, Ντέβον και Λέξι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις αυτής της σεζόν.
Πρεμιέρα την Πέμπτη 5/10 στο COSMOTE TV PLUS.

"SurrealEstate" (2η σεζόν)

Το "SurrealEstate" περιγράφει την καθημερινότητα μιας κτηματομεσιτικής εταιρίας, με ειδίκευση στα ακίνητα που είναι δύσκολο να πωληθούν, λόγω ασυνήθιστων και συχνά παραφυσικών προβλημάτων. Λύνουν μυστήρια, εξορκίζουν δαίμονες και βοηθούν βασανισμένες ψυχές να αναπαυθούν, με απώτερο στόχο πάντα τις πωλήσεις. Ο Λουκ στον πρώτο κύκλο έχασε τις δυνάμεις του και δεν μπορεί πια να επικοινωνεί με πνεύματα. Πώς θα αντιμετωπίσει η ομάδα τις υποθέσεις της από εδώ και πέρα;
Πρεμιέρα την Πέμπτη 5/10 στο COSMOTE TV PLUS.

cosmote

Επιστρέφουν επίσης:
 

  • Η 5η σεζόν της βρετανικής dramedy "Βrassic" (Κυριακή 1/10 στις 18.00, COSMOTE SERIES ΜΑRΑΤΗΟΝ HD)

  • Οι 2 κύκλοι της δραματικής δημοσιογραφικής σειράς "The Newsreader" (1η σεζόν την Παρασκευή 20/10 και 2η σεζόν το Σάββατο 21/10 στις 18.00, COSMOTE SERIES ΜΑRΑΤΗΟΝ HD)

  • Το καναδέζικο ιατρικό δράμα "Skymed" (Τρίτη 2/10, COSMOTE TV PLUS)

  • Η 2η σεζόν του "Harry Wild" (Τρίτη 3/10 στις 22.00, COSMOTE SERIES HD)

  • Το φινάλε της αστυνομικής σειράς "Magnum PI" με το δεύτερο και τελευταίο μέρος επεισοδίων του 5ου κύκλου (Πέμπτη 5/10 στις 22.00, COSMOTE SERIES HD)

  • Το ξεκαρδιστικό animation "Freak Brothers", με τις φωνές των Γούντι Χάρελσον, Τζον Γκούντμαν και Τίφανι Χάντις, με νέα επεισόδια (Κυριακή 15/10 στις 21.00, COSMOTE SERIES HD, με διπλά επεισόδια)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.