Όλα όσα θα δούμε τον Αύγουστο στο Netflix

Το Netflix αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα καταιγιστικό περιεχόμενο. Αυτές είναι όλες οι σειρές και ταινίες που έρχονται τον Αύγουστο στη streaming πλατφόρμα.

ragnarok

Σειρές


"The Lincoln Lawyer" (2η σεζόν, μέρος Β')

Ενόψει της δίκης της Λίσα, ο Μίκι έρχεται αντιμέτωπος με αμφιβολίες, δυσκολίες και απροσδόκητες αποκαλύψεις. Η Λόρνα και ο Σίσκο ετοιμάζονται για την πολυπόθητη μέρα, ενώ ο Ίζι κάνει σημαντικές κινήσεις.
Έρχεται στο Netflix στις 3/8. 

"Heartstopper" (2η σεζόν)

Με τις εξετάσεις, το σχολικό ταξίδι και τον χορό αποφοίτησης να πλησιάζουν, ο Νικ, ο Τσάρλι και η παρέα ανακαλύπτουν τα επόμενα στάδια της ζωής, του έρωτα και της φιλίας.
Έρχεται στο Netflix στις 3/8

"Painkiller" 

Το δράμα αυτό ξεσκεπάζει τα αίτια της επιδημίας των οπιοειδών στην Αμερική, ακολουθώντας τους δράστες, τα θύματα και μια ερευνήτρια που ψάχνει την αλήθεια.
Έρχεται στο Netflix στις 10/8.

"Lighthouse"

Δύο κορυφαίοι κωμικοί συναντιούνται για χαλαρή, αληθινή κουβέντα και αποκαλύπτουν τις αδυναμίες και τις ανησυχίες τους, χαρίζοντας παράλληλα άφθονο γέλιο.
Έρχεται στο Netflix στις 22/8.

one piece

"Ποια Είναι η Έριν Κάρτερ;"

Η ήσυχη ζωή μιας Βρετανίδας ξενιτεμένης στη Βαρκελώνη εκτροχιάζεται μετά από μια ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ που αποκαλύπτει το μυστικό και το βίαιο παρελθόν της.
Έρχεται στο Netflix στις 24/8.

"Ράγκναροκ" (3η σεζόν)

Αδυνατώντας να διακρίνει το καλό απ' το κακό, ο Μάγκνε πρόκειται να αντιμετωπίσει την τελική δοκιμασία σε μια επική τελική μάχη των θεών ενάντια στους γίγαντες.
Έρχεται στο Netflix στις 24/8.

"Miss Adrenaline: A Tale of Twins"

Μια ανταγωνιστική οδηγός μοτοσικλέτας υιοθετεί την ταυτότητα της δίδυμης αδερφής της που έχει χαθεί εδώ και καιρό, προκειμένου να φέρει τους δολοφόνους της ενώπιον της δικαιοσύνης και να μάθει την αλήθεια για τον χωρισμό τους.
Έρχεται στο Netflix στις 30/8.

"One Piece"

Μια πειρατική περιπέτεια ζωντανής δράσης από το μπεστ σέλερ μάνγκα του Εϊτσίρο Όντα.
Έρχεται στο Netflix στις 31/8. 

heart of stone

Ταινίες
 

"Ένας προς Έναν"

Η γελοιότητα συναντά τον κίνδυνο, όταν ένας ερωτοχτυπημένος σοφέρ και ένας παράτυπος μηχανικός παίρνουν μαζί τους έναν συνταξιούχο μεγαλοεγκληματία και ζουν μια άγρια ​​περιπέτεια που θα τους αλλάξει τη ζωή.
Έρχεται στο Netflix στις 3/8.

"Heart of Stone"

Η πράκτορας μιας αόρατης οργάνωσης που διαφυλάσσει την παγκόσμια ειρήνη προσπαθεί να εμποδίσει μια χάκερ να κλέψει το πιο πολύτιμο — κι επικίνδυνο — όπλο της.
Έρχεται στο Netflix στις 11/8.

"Η Λέσχη Βιβλίου των Φονιάδων" 

Οκτώ φίλοι παλεύουν για τη ζωή τους όταν ένας κλόουν-δολοφόνος, ο οποίος μάλλον γνωρίζει το σκοτεινό μυστικό που τους ενώνει, αρχίζει να τους σκοτώνει έναν-έναν.
Έρχεται στο Netflix στις 25/8.

bar mitsva

"Να Μην Έρθεις στο Μπατ Μιτσβά Μου"

Οι κολλητές Στέισι και Λίντια σχεδιάζουν επικά μπατ μιτσβά. Η κατάσταση στραβώνει όμως όταν ένα δημοφιλές αγόρι - και το δράμα του γυμνασίου - απειλούν τα πάντα. Μια έξυπνα τολμηρή κωμωδία ενηλικίωσης με τους Ιντίνα Μένζελ, Τζάκι Σάντλερ, Άνταμ Σάντλερ, Σέιντι Σάντλερ και Σάνι Σάντλερ.
Έρχεται στο Netflix στις 25/8.

"Διάλεξε τον Έρωτα"

Η Cami Conway τα έχει όλα μέχρι να έρθει αντιμέτωπη με ένα εύρος δελεαστικών αλλά σκληρών επιλογών. Το τι θα επιλέξει εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα, τον θεατή. Όμως προσοχή! Τα πράγματα δεν εξελίσσονται πάντα όπως νομίζεις!
Έρχεται στο Netflix στις 31/8.

depp

Ντοκιμαντέρ


"Άγνωστες Πτυχές: Τόμος 3"

Η σειρά ντοκιμαντέρ "Άγνωστες Πτυχές" που έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές επιστρέφει με τον τόμο 3, ένα καλοκαιρινό event τεσσάρων εβδομάδων που αποκαλύπτει κρυφές επικές ιστορίες από τον ευρύ (και άγριο) κόσμο του αθλητισμού. Από την πυγμαχία μέχρι το ποδόσφαιρο και τα σκάνδαλα ντοπαρίσματος, αυτές οι νέες ιστορίες πηγαίνουν πέρα από τα πρωτοσέλιδα και ανατρέπουν όσα νομίζαμε ότι γνωρίζαμε. Όλες οι ιστορίες, που κάνουν πρεμιέρα κάθε εβδομάδα, εστιάζουν στους πρωταγωνιστές και βασίζονται σε ειλικρινείς, προσωπικές αφηγήσεις σε πρώτο πρόσωπο από εκείνους που τις έζησαν, αποκαλύπτοντας έτσι το σθένος, την αντοχή, τον πόνο, τον θρίαμβο, αλλά και το χιούμορ στην καρδιά του ιδρώτα.
Έρχεται στο Netflix στις 1/8.

"Δηλητήριο: Η Βρόμικη Αλήθεια για το Φαγητό μας"

Μέσα από αποκαλυπτικές συνεντεύξεις με ειδικούς και οικογένειες θυμάτων, αυτό το καθηλωτικό ντοκιμαντέρ ερευνά το θέμα των θανατηφόρων τροφιμογενών νοσημάτων στις ΗΠΑ.
Έρχεται στο Netflix στις 2/8.

ladies first

"Μαρκ Κάβεντις: Ποτέ Δεν Είναι Αρκετό"

Ένα τρυφερό και καθηλωτικό ντοκιμαντέρ για την εκρηκτική άνοδο, την τραγική πτώση και την απίστευτη επιστροφή του επαγγελματία ποδηλάτη Μαρκ Κάβεντις.
Έρχεται στο Netflix στις 2/8.

"Προηγούνται οι Κυρίες: Μια Ιστορία για τις Γυναίκες της Χιπ-Χοπ"

Σ' αυτήν τη σειρά ντοκιμαντέρ ράπερ, στιχουργοί και ειδικοί μιλούν για τις γυναίκες-πρωτοπόρους που άλλαξαν τα δεδομένα στη μουσική και την κουλτούρα της χιπ χοπ.
Έρχεται στο Netflix στις 9/8.

"Depp vs Heard"

Παρουσιάζοντας και τις δύο καταθέσεις μαζί για πρώτη φορά, αυτή η σειρά εξερευνά τη δίκη που έβαλε φωτιά στο Χόλιγουντ και τα διαδικτυακά μεθεόρτια που ακολούθησαν.
Έρχεται στο Netflix στις 16/8.

jurassic

Μη χάσετε επίσης τις αγαπημένες ταινίες:

"Αυτό που Θέλουν οι Άντρες", "Σαχάρα", "Everlasting Moments", "Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση", "Επικίνδυνη Αποστολή - Πρωτόκολλο: Φάντασμα" (1/8)
"El Greco" (8/8)
"Kazantzakis", "Ολέθρια Σύγκρουση", "Η Νύχτα με τις Μάσκες 2", "Sniper: Το Τέλος του Εκτελεστή", "Hostel 3" (15/8)
"Ronaldo: Η Ταινία", "Μονομάχος", "Τα Παιδιά των Ανθρώπων", "Αρχηγός από Κούνια", "Jurassic World: Το Βασίλειο Έπεσε", "Μαδαγασκάρη", "Αρχηγός από Κούνια" (16/8)
"Τι να Περιμένεις Όταν Είσαι Έγκυος" (18/8) 
"Η Ρόζα της Σμύρνης" (29/8)  
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.