O Ιούλιος φέρνει καλοκαιρινές νύχτες πρεμιέρας στη Νova

5+1 ταινίες που θα απολαύσουμε σε πρώτη τηλεοπτική προβολή τα βράδια του Ιούλιου στα κανάλια της Nova.

parallel

Παράλληλες Μητέρες

Η Γιάνις είναι φωτογράφος η οποία μεγαλώνει μόνη τη μικρή κόρη της. Μια σειρά ενδείξεων τη γεμίζει αμφιβολίες για το κατά πόσο είναι η αληθινή της μητέρα και αποφασίζει να κάνει τεστ DNA. Σε απόλυτη σκηνοθετική και σεναριακή ωριμότητα, ο Πέδρο Αλμοδόβαρ υπογράφει έναν συγκινητικό ύμνο στη μητρότητα, εξερευνώντας τις πολλαπλές έννοιες της οικογένειας όσο και τη σχέση προσωπικής ανεξαρτησίας και ιστορικής μνήμης. Βραβείο ερμηνείας στο Φεστιβάλ Βενετίας για την αφοπλιστική Πενέλοπε Κρουζ. Διαβάστε ολόκληρη την κριτική του "α" για την ταινία εδώ.
Προβάλλεται την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 22.00.

Η Γεύση της Απιστίας

Παντρεμένοι με δυο μικρά παιδιά, οι Κάρστεν και Μάγκι είναι ιδιοκτήτες του σικάτου εστιατορίου "Μάλους". Όνειρο της ζωής τους είναι να κερδίσουν ένα αστέρι Μισελέν, όμως το τίμημά του θα αποδειχτεί πολύ υψηλό για τη σχέση τους. Ταινία ατμόσφαιρας που μοιάζει με πανέμορφα στημένο αλλά λιγάκι άνοστο πιάτο nouvelle cine-cuisine, καθώς ο Κρίστοφερ Μπόε ("Ερωτική Αναπαράσταση") αναρωτιέται με στιλ αλλά εντελώς επιφανειακά για τις προσωπικές φιλοδοξίες και τους συμβιβασμούς της ερωτικής συνύπαρξης. Διαβάστε ολόκληρη την κριτική του "α" για την ταινία εδώ.
Προβάλλεται την Κυριακή 9 Ιουλίου στις 22.00.

Η Κυρία Χάρις Πάει στο Παρίσι

Μια Βρετανίδα χήρα, η οποία δουλεύει ως καθαρίστρια στο Λονδίνο της δεκαετίας του ’50, μαγεύεται από ένα φόρεμα Dior και κάνει σκοπό της ζωής της να το αποκτήσει. Ένα πνευματώδες σενάριο και μια εξαιρετική Λέσλι Μάνβιλ ζωηρεύουν μια τυποποιημένη κομεντί της παλιάς σχολής. Διαβάστε ολόκληρη την κριτική του "α" για την ταινία εδώ.
Προβάλλεται την Κυριακή 16 Ιουλίου στις 22.00.

Λάιλ, ο Φίλος μου ο Κροκόδειλος

Όταν η οικογένεια Πριμ μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, ο μικρός Τζος δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στη μεγαλούπολη και στο νέο του σχολείο. Όλα όμως αλλάζουν όταν ανακαλύπτει στη σοφίτα του νέου σπιτιού τον Λάιλ, έναν κροκόδειλο που χορεύει και τραγουδάει. Οι οσκαρικοί συνθέτες του "La La Land" και ο πληθωρικός Χαβιέρ Μπαρδέμ ζωηρεύουν τραγουδιστικά και ερμηνευτικά, αντίστοιχα, ένα κωμικό μιούζικαλ. Διαβάστε ολόκληρη την κριτική του "α" για την ταινία εδώ.
Προβάλλεται την Κυριακή 23 Ιουλίου στις 22.00.

Bros

Ο Μπόμπι θεωρεί τον εαυτό του αυτόνομο και δεν πιστεύει πως οι άνθρωποι έχουν κάποιο "άλλο μισό", γι' αυτό και δεν το αναζητά. Όμως η ξαφνική παρουσία του Άαρον στη ζωή του διαταράσσει την ηρεμία του. Διαφορετικοί μεταξύ τους και με διαφορετικές ανάγκες ο καθένας, δυσκολεύονται να αφεθούν αλλά δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς. Με φόντο την μέκα των rom-com, την Νέα Υόρκη, μία απολαυστική κωμωδία από τους μάστερ του είδους Μπίλι Έικνερ, Τζαντ Άπατοου και Νίκολας Στόρερ, και η πρώτη παραγωγή μεγάλου μπάτζετ από την Universal με πρωταγωνιστές δύο γκέι άνδρες. 
Προβάλλεται την Κυριακή 30 Ιουλίου στις 22.00.

Saison Morte

Χειμώνας στη Μήλο. Οι αστυνομικοί βρίσκουν σ’ ένα απομονωμένο ξενοδοχείο δύο νεκρούς κι έναν τραυματισμένο. Από το νοσοκομείο, ο τελευταίος αρχίζει να τους αφηγείται μια περίπλοκη, μυστηριώδη ιστορία. Μία περιπέτεια μυστηρίου και μία συμπαραγωγή της Nova σε σενάριο Παναγιώτη Ιωσηφέλη και σκηνοθεσία του Θανάση Τότσικα, με τους Δημήτρης Λάλος, Ορέστης Τζιόβας, Τζένη Θεωνά, Τόνια Σωτηροπούλου, Θανάσης Ταταύλαλης, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Όλγα Δαμάνη, Μάνος Βακούσης. 
Προβάλλεται την Τρίτη 11 Ιουλίου στις 22:00.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.