Bridgerton: Οι φήμες για την 4η σεζόν και τους νέους πρωταγωνιστές

Πριν καν κυκλοφορήσει η 3η σεζόν, τα social media ήδη συζητούν για τη συνέχεια της υπόθεσης.

Bridgerton © Netflix

Λίγους μήνες πριν από την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του Μπρίτζερτον η συζήτηση στα social media δεν αφορά τον εν λόγω κύκλο αλλά τον επόμενο, δεδομένου ότι η σειρά έχει λάβει το πράσινο φως εδώ και καιρό για δύο ακόμα σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φαν του Μπρίτζερτον αναρωτιούνται ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταγωνιστής από τη διάσημη τηλεοπτική οικογένεια, αφού για τον 3ο κύκλο γνωρίζουμε πως θα κυριαρχήσει το love story των Κόλιν και Πενέλοπε.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα και με βάση τα βιβλία της Τζούλια Κουίν, στα οποία βασίζεται η δημοφιλής σειρά, ο επόμενος Μπρίτζερτον που θα γινόταν πρωταγωνιστής ήταν ο Benedict. Σύμφωνα με τις "θεωρίες" των social media, o Μπένεντικτ ίσως να μη λάβει -ξανά -τη σκυτάλη, αφού οι περισσότεροι στα digital πηγαδάκια είναι σίγουροι πως η υπόθεση θα συνεχίσει με την Ελουάζ Μπρίτζερτον και το δικό της love story. Όλα ξεκίνησαν από το site της συγγραφέως των βιβλίων, η οποία στη λίστα με τους χαρακτήρες έχει τοποθετήσει τον σύντροφο της Ελουάζ, πάνω από τη σύντροφο του Μπένεντικτ (καθώς όπως μπορεί να διακρίνει κανείς οι σύντροφοι πάνε με σειρά που έχουν προβληθεί).

Πολλοί μάλιστα φέρουν αντίρρηση σε αυτή την απόφαση, αν ισχύσει, καθώς ανυπομονούν να δουν την ιστορία του δεύτερου αδερφού και τη δική του ενδιαφέρουσα ιστορία αγάπης - εκείνοι δηλαδή που έχουν διαβάσει για την εξέλιξη στα βιβλία. Η συνέχεια στις οθόνες μας. 

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.