Ο 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας στην ΕΡΤ

Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, από την αφετηρία, τη διαδρομή μέχρι και τον τερματισμό, σε απευθείας μετάδοση αποκλειστικά στην ΕΡΤ1.

Μαραθώνιος

Χιλιάδες δρομείς από την Ελλάδα αλλά και χώρες του εξωτερικού θα αγωνιστούν για τη διάκριση αλλά και τη μοναδική εμπειρία του Αυθεντικού Μαραθώνιου την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022. Από τις 8:30 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι, η ΕΡΤ1 αλλά και το αθλητικό ραδιόφωνο της δημόσιας τηλεόρασης ΕΡΑ Σπορ θα καλύψει απευθείας και αποκλειστικά την ιστορική διαδρομή από τον Μαραθώνα μέχρι και τον τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο Δρόμου.

Στην περιγραφή του αγώνα του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας για την ΕΡΤ1 θα είναι οι Περικλής Μακρής και Νίκος Τσώνης, οι οποίοι θα βρίσκονται σε στούντιο που θα στηθεί για τις ανάγκες του Μαραθωνίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Παράλληλα, θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ τόσο από το σημείο εκκίνησης στον Μαραθώνα, όπου θα βρίσκεται ο Τάκης Κουλουμπής, όσο και από τον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο από τον Μιχάλη Μανουηλίδη.

Στη μεγάλη αυτή γιορτή θα συμμετέχει και η ΕΡΑ Σπορ μέσα από τις συχνότητές της. Πριν από το αγώνα, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου οι δημοσιογράφοι του αθλητικού ραδιοφώνου της ΕΡΤ θα βρίσκονται στο στούντιο, αλλά και στο Περίπτερο 129 της έκθεσης του Μαραθωνίου "MARATHON EXPO" στο κλειστό του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ στο Φάληρο, όπου θα υποδεχθούν σημαντικούς καλεσμένους, αλλά και το κοινό που θα επισκεφτεί την έκθεση. Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου η ΕΡΑ Σπορ θα μεταδίδει, διαρκώς, όλα τα νέα και τα ρεπορτάζ από την αφετηρία, τη διαδρομή και τον τερματισμό.  

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.