Ακόμα περισσότεροι τίτλοι στο Disney+ αυτόν τον Σεπτέμβριο

Η πολυσυζητημένη νέα σειρά Star Wars «Andor» στις φθινοπωρινές πρεμιέρες της ψηφιακής πλατφόρμας, καθώς και πρωτότυπες σειρές και ταινίες.

Andor

Star Wars, αγαπημένα φιλμ του Disney Channel και μια πρωτότυπη σειρά με πρωταγωνιστή τον Τζεφ Μπρίτζες έρχονται στην πλατφόρμα του Disney+ αυτόν τον μήνα.

Andor

H πρωτότυπη σειρά "Andor" εξερευνά μια νέα οπτική στο σύμπαν των Star Wars, επικεντρωμένη σε μια δύσκολη εποχή, όπου ο Cassian Andor επιλέγει μια πορεία που θα τον κάνει ήρωα των επαναστατών.

The Old Man

The Old Man
© Kurt Iswarienko FX

Η σειρά "The Old Man", βασισμένη στο best seller toy Thomas Perry, επικεντρώνεται στον Dan Chase (Jeff Bridges) που δραπέτευσε από τη CIA δεκαετίες πριν και έκτοτε ζει κρυμμένος. Όταν καταφθάνει ένας δολοφόνος και προσπαθεί να τον βγάλει από τη μέση, ο παλιός πράκτορας μαθαίνει πως για να διασφαλίσει το μέλλον του, πρέπει να συμφιλιωθεί με το παρελθόν του. Ο υποδιευθυντής αντικατασκοπείας του FBI καλείται να κυνηγήσει τον Chase λόγω της περίπλοκης προϊστορίας του με τον φυγά.

The Kardashians

The Kardashians

Η Kris, η Kourtney, η Kim, η Khloé, η Kendall και η Kylie αφήνουν και πάλι τις κάμερες να πλησιάσουν και μας αποκαλύπτουν την αλήθεια πίσω από τα πρωτοσέλιδα. Από την έντονη πίεση που συνεπάγεται η διαχείριση επιχειρήσεων πολλών εκατομμυρίων μέχρι τα ξεκαρδιστικά παιχνίδια και τις πρωινές διαδρομές έως το σχολείο των παιδιών, η σειρά συναρπάζει τους τηλεθεατές παρουσιάζοντας μία καθηλωτικά αληθινή ματιά του πώς είναι να ζεις και να αγαπάς μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.

Χόκους Πόκους: Οι Τρεις Μάγισσες 2

Η πρωτότυπη live-action ταινία "Χόκους Πόκους: Οι Τρεις Μάγισσες 2" είναι το σίκουελ της κλασικής καλτ Χάλουγουιν ταινίας του 1993 με τις αδερφές Σάντερσον να προκαλούν ακόμη μεγαλύτερο χάος. Έχουν περάσει 29 χρόνια από τότε που κάποιος άναψε το Κερί Μαύρης Φλόγας και ανέστησε τις αδερφές Σάντερσον, κι εκείνες διψούν για εκδίκηση. Τώρα είναι στο χέρι τους να σταματήσουν τις μάγισσες ώστε να μην προκαλέσουν νέο χάος στο Σάλεμ την παραμονή του Χάλογουιν.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.