Οι "Ασθενείς και Οδοιπόροι" κάνουν ψηφιακή πρεμιέρα στο Ertflix

Η βασισμένη στο μυθιστόρημα του Γεωργίου Θεοτοκά δραματική σειρά του 2002 με πρωταγωνίστρια την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη προστίθεται στον κατάλογο του Ertflix.

ASTHENEIS-KAI-ODOIPOROI-3

Κατοχή, Εμφύλιος και μοιραίοι έρωτες στην Αθήνα του Γιώργου Θεοτοκά επιστρέφουν στο Ertflix. Οι "Ασθενείς και Οδοιπόροι", η τηλεοπτική σειρά 20 επεισοδίων που μεταδόθηκε για πρώτη φορά το 2002, μας ταξιδεύει στη δίνη του πολέμου μέσα από ένα ερωτικό τρίγωνο και μας καλεί να εξερευνήσουμε ξανά, καρέ-καρέ, ένα αριστούργημα εποχής που άφησε το στίγμα του στη μικρή οθόνη.

Οι "Ασθενείς και Οδοιπόροι" επικεντρώνονται στα όνειρα της νεανικής παρέας της ηθοποιού Θεανώς Γαλάτη (Καρυοφυλλιά Καραμπέτη), του εκδότη μιας δημοκρατικής εφημερίδας Μαρίνου Βελή (Άρης Λεμπεσόπουλος), του δικηγόρου Θρασύβουλου Δράκου (Μπάμπης Χατζηδάκης) και της γυναίκας του Μαριέτας (Θεοδώρα Τζήμου), του υπαλλήλου του υπουργείου Παιδείας Κυριάκου Κωστακαρέα (Δημοσθένης Παπαδόπουλος) και του επαναστάτη δημοσιογράφου Λεωνίδα Μαλέα (Στέλιος Μάινας).

ASTHENEIS-KAI-ODOIPOROI

Τα πάντα στη ζωή τους ανατρέπει ο πόλεμος, όταν η σύλληψη του Κωστακαρέα θα φέρει σε επαφή τον ταγματάρχη των Ες-Ες Ερνστ Χίλεμπραντ (Bernhard Bettermann) και τη Θεανώ Γαλάτη. Μεταξύ τους θα αναπτυχθεί ένας μεγάλος έρωτας, που θα παραμερίσει τις ιδεολογικές και εθνικές διαφορές, παρόλο που η ίδια είναι παράλληλα ερωτευμένη με τον Μαρίνο Βελή που αγωνίζεται στην Αντίσταση.

Πρωταγωνιστούν επίσης: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Έρση Μαλικένζου, Αλίκη Αλεξανδράκη, Μαρία Σολωμού, Δημήτρης Παλαιοχωρίτης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Ευαγγελία Ανδριτσάνου, Θήβη Μεγάλου, Σπύρος Σαραφιανός, Αντώνης Θησέας, Μαριάννα Ξενίδου, Maurice Lowes, Κωνσταντίνος Τζέμος, Μιχάλης Ταμπούκας, Στέλιος Παύλου, Θανάσης Γεωργάκης, Θανάσης Σακελλαρίου, Εύα Στυλάντερ, Ρεγγίνα Παντελίδη, Ελένη Καψάσκη, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Λούσα Μαρσέλλου. Σκηνοθεσία: Χρήστος Παληγιαννόπουλος. Σενάριο: Γιάννης Τζιώτης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.