Τα βράδια στην ΕΡΤ3 γεμίζουν μυστήριο

Ανεξιχνίαστα εγκλήματα και συναρπαστικές δικαστικές μάχες έρχονται σε βραβευμένες μυθοπλαστικές σειρές με νουάρ διάθεση.

Τα βράδια στην ΕΡΤ3 γεμίζουν μυστήριο

Ανεξιχνίαστα εγκλήματα και συναρπαστικές δικαστικές μάχες έρχονται σε βραβευμένες μυθοπλαστικές σειρές με νουάρ διάθεση.

«Babylon Berlin»

Τα βράδια στην ΕΡΤ3 γεμίζουν μυστήριο - εικόνα 1

Η τρίτη σεζόν της δραματικής σειράς, γερμανικής παραγωγής του 2020, επιστρέφει στην ΕΡΤ3 για να μας μεταφέρει στις ταραχώδεις και ηδονιστικές μέρες του Βερολίνου το 1929 σε 12 ωριαία επεισόδια. Αυτός ο κύκλος εστιάζει στον ντετέκτιβ Γκέρεον Ρατ και την βοηθό του Σαρλότ Ρίτε, οι οποίοι ερευνούν μια σειρά από παράξενες δολοφονίες σε ένα σετ ταινιών από έναν δολοφόνο-φάντασμα. Όλα αυτά εξελίσσονται με φόντο τα γεγονότα που οδήγησαν στην Μαύρη Τρίτη και την πτώση του Χρηματιστηρίου και την άνοδο των ναζί. Κάθε Δευτέρα στις 22:00

«The Good Fight»

Τα βράδια στην ΕΡΤ3 γεμίζουν μυστήριο - εικόνα 2

Στον δεύτερο κύκλο της δραματικής δικαστικής σειράς του CBS, τα πράγματα «ξεφεύγουν» και τα ποσοστά δολοφονιών στο Σικάγο αυξάνονται. Αφού ένας πελάτης σε μια άλλη εταιρεία σκοτώνει τον δικηγόρο του για υπερβολική χρέωση, μέσα σε ένα κλίμα παραφροσύνης, η Νταϊάν, η Λούκα, η Μάγια, αλλά και το υπόλοιπο δικηγορικό γραφείο νιώθουν ψυχολογική πίεση και μετά από μια ακόμη δολοφονία, αρχίζουν να βλέπουν τους πελάτες τους με καχυποψία. Παράλληλα, η Νταϊάν μάχεται με έναν νέο συνεργάτη της εταιρείας, η Μάγια δικάζεται για το σκάνδαλο των γονιών της και η Λούκα «επανέρχεται» στην τροχιά του Κόλιν. Κάθε Τρίτη & Τετάρτη στις 22:00

«Οι μικροί φόνοι της Άγκαθα Κρίστι»

Τα βράδια στην ΕΡΤ3 γεμίζουν μυστήριο - εικόνα 3

Τα βιβλία αστυνομικής λογοτεχνίας της μετρ του μυστηρίου Άγκαθα Κρίστι έχουν μεταφερθεί πολλές φορές στην μικρή και στην μεγάλη οθόνη. Αυτή την φορά, κάθε βράδυ της Πέμπτης, οι φαν των μυστηρίων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα κλασικά έργα της να παίρνουν μια νότα γαλλικής αισθητικής, σε αυτή την γαλλική προσαρμογή. Η σειρά μυθοπλασίας παραγωγής Γαλλίας 2010-2012 θα ολοκληρωθεί σε 11 επεισόδια των 90 λεπτών παρουσιάζοντας έντεκα ελκυστικά και πνευματώδη μυστήρια. Κάθε Πέμπτη στις 22:00

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.