«42°C»: Δείτε το teaser και τις νέες φωτογραφίες από τη νέα σειρά της COSMOTE TV

Το ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ που ανεβάζει τη θερμοκρασία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Μάιο.

«42°C»: Δείτε το teaser και τις νέες φωτογραφίες από τη νέα σειρά της COSMOTE TV

Μετά τους δύο άκρως επιτυχημένους κύκλους του «Έτερος Εγώ» και με τον τρίτο να βρίσκεται ήδη στα σκαριά, η COSMOTE TV έχει μπει πλέον δυναμικά στο παιχνίδι της μυθοπλασίας. Ακολουθώντας την τάση που δείχνει ότι το κοινό παρουσιάζει έξτρα ενδιαφέρον για καλοδουλεμένα ατμοσφαιρικά θρίλερ, βάζει την υπογραφή της στην παραγωγή μίας ακόμα σειράς που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Πρόκειται για το ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ «42°C» που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στην Κέρκυρα, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαΐου, με τα οκτώ επεισόδια της μίνι σειράς να έρχονται back-2-back στο COSMOTE SERIES MARATHON HD, φτιάχνοντας έτσι μια ιδανική πρόταση για binge watching σαββατοκύριακου.

Η υπόθεση της σειράς «42°C»

«42°C»: Δείτε το teaser και τις νέες φωτογραφίες από τη νέα σειρά της COSMOTE TV - εικόνα 1

Ένα έγκλημα που συντελείται κάτω από τον ελληνικό ήλιο, «ανοίγει» τον κύκλο των 8 επεισοδίων της σειράς. Μία οικογένεια και ολόκληρη η τοπική κοινωνία του νησιού κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατο μιας έφηβης κοπέλας. Η ημέρα του θανάτου της είναι η ημέρα επιστροφής της αδελφής της, Λένας (Ναταλία Swift), η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με το τραγικό συμβάν: η αδερφή της νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, έξι χρόνια πριν. Σύμπτωση ή προμελετημένη πράξη;

Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τους υπεύθυνους, η Λένα θα βρει ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του εφηβικού της έρωτα, του Νίκου (Κώστας Νικούλι), ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της, με μυστικά και μνήμες να επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν.

«42°C»: Δείτε το teaser και τις νέες φωτογραφίες από τη νέα σειρά της COSMOTE TV - εικόνα 2

Ο Χρήστος Λούλης στον ρόλο του αστυνομικού, προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια σε μια ιστορία θανάτου, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, η Κατερίνα Λέχου και η Έμιλυ Κολιανδρή στους ρόλους των θείων της Λένας που προσπαθούν να έχουν πάντα τον έλεγχο της οικογένειας, ο Theo Alexander, o θείος της, κρύβει καλά ένα σκοτεινό μυστικό, αλλά και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, που υποδύεται τον πατριό της Λένας, ανακαλύπτει το βάθος της υποκρισίας μιας οικογένειας που νόμιζε ότι γνώριζε.

«42°C»: Δείτε το teaser και τις νέες φωτογραφίες από τη νέα σειρά της COSMOTE TV - εικόνα 3

Δημιουργός της σειράς «42°C» είναι η Ναταλύ Δούκα, τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος Γιώργος Παπαβασιλείου (Slave, Der Bergdoktor, The storm tide, Special Unit) και το σενάριο οι Σέργιος Κωνσταντινίδης και Κάλλια Παπαδάκη. Την πρωτότυπη μουσική επένδυση έχει αναλάβει ο Σταύρος Μαρκόνης (Buma Award για τη σειρά «Ik Weet Wie Je Bent»), ενώ την εκτέλεση παραγωγής η εταιρεία Tanweer Productions.

iΜετά την back-2-back προβολή τους στο COSMOTE SERIES MARATHON HD στις 14/5, όλα τα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα και μέσα από τη δωρεάν on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.