«Σιωπηλός Δρόμος»: Δείτε το teaser της νέας σειράς του Mega

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα δραματική σειρά που υπογράφουν σεναριακά οι δημιουργοί των «Άγριων Μελισσών».

«Σιωπηλός Δρόμος»: Δείτε το teaser της νέας σειράς του Mega

Το δυνατό συγγραφικό δίδυμο του Πέτρου Καλκόβαλη και της Μελίνας Τσαμπανή κρύβεται πίσω από τον «Σιωπηλό Δρόμο», τη νέα σειρά που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο Mega. Οι δυο τους, που έχουν υπογράψει σεναριακά και την απόλυτη τηλεοπτική επιτυχία της νέας εποχής της ελληνικής τηλεόρασης aka «Άγριες Μέλισσες», θα παρουσιάσουν μια δυνατή δραματική ιστορία με στοιχεία μυστηρίου και θρίλερ που ευελπιστούν ότι θα κρατήσει την αγωνία των τηλεθεατών στα ύψη.

Ένα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να ταράξει τη φαινομενικά ήρεμη ζωή μιας εύρωστης κοινωνίας. Ένα πρωινό, τα ίχνη ενός σχολικού λεωφορείου χάνονται ξαφνικά. Μέσα στο λεωφορείο βρίσκονται εννέα μαθητές του δημοτικού, παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών, μαζί με τον οδηγό και μια συνοδό. Οι αστυνομικές έρευνες κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά και όλα δείχνουν πως έχουν να κάνουν με μία ομαδική απαγωγή.

Μια νεαρή δημοσιογράφος βρίσκεται αναπάντεχα στο επίκεντρο των γεγονότων, ενώ ένα παζλ υπόπτων σχηματίζεται και αποκαλύπτονται πάθη, μυστικά και ίντριγκες. Τα προσωπεία πέφτουν και οι κρυφές ζωές των πρωταγωνιστών βγαίνουν στο φως. Αντιμέτωποι με μια εφιαλτική πραγματικότητα, οι ήρωες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους δαίμονες. Θα καταφέρουν να διαβούν τον «Σιωπηλό Δρόμο» για να φτάσουν στην αλήθεια, στην εξιλέωση και τελικά στη λύτρωση;

«Σιωπηλός Δρόμος»: Δείτε το teaser της νέας σειράς του Mega - εικόνα 1

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Φαμέλη, την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Βαρδής Μαρινάκης («Μαύρο Λιβάδι», «Ζίζοτεκ»), ενώ την πρωτότυπη μουσική της σειράς υπογράφει ο μουσικοσυνθέτης Θοδωρής Ρέγκλης, που έντυσε μουσικά το τρέιλερ των οσκαρικών «Παράσιτων» (2019).

Ο «Σιωπηλός Δρόμος» του Mega αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στην άνοιξη και σύμφωνα τουλάχιστον με το αρχικό πλάνο θα αποτελείται από δεκατρία επεισόδια – μια έξυπνη ιδέα αν παραμένει έτσι, καθώς η σφιχτοδεμένη αφήγηση που επιβάλουν οι μίνι σειρές είναι κάτι που πραγματικά λείπει από την ελληνική τηλεόραση.

Δείτε το teaser του «Σιωπηλού Δρόμου»

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.