Το Cosmote History κάνει θεαματικό comeback με ελεύθερες προβολές

Θέαμα υψηλών προδιαγραφών με σειρές ντοκιμαντέρ και εκπομπές για μικρούς και μεγάλους καθημερινά και ελεύθερα από την Cosmote Tv.

Το Cosmote History κάνει θεαματικό comeback με ελεύθερες προβολές

Από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, τα βράδια μεταξύ 8 μ.μ και 1π.μ. έχετε κανονίσει. Δεν έχετε παρά να καθίσετε αναπαυτικά με το κινητό, το tablet ή την smart tv σας για να απολαύσετε περισσότερες από 15 πρωτότυπες σειρές ντοκιμαντέρ και εκπομπές της Cosmote Tv σε live streaming. Το Cosmote History επιστρέφει στο YouTube, δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά, νέους, αλλά και κοινό κάθε ηλικίας να παρακολουθεί μεγάλες παραγωγές για την ιστορία, τον πολιτισμό και τους τόπους της Ελλάδας, ελεύθερα και σε υψηλή ποιότητα. Όλα αυτά μέσα από ένα καθημερινό 5ωρο πρόγραμμα αποκλειστικά σε ζωντανή ροή, διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Cosmote Tv στο YouTube, έως και τις 12 Δεκεμβρίου.

Highlight για τον μήνα Νοέμβριο, οι σειρές ντοκιμαντέρ «Ζευγάρια που έγραψαν ιστορία» (βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Λένας Διβάνη) με θέμα την προσωπική και δημόσια ζωή εμβληματικών ζευγαριών της νεότερης Ελλάδας (Από 16/11, καθημερινά στις 11 μ.μ.), αλλά και «Οι θρύλοι των γηπέδων», που αποτελούν αφιερώματα στη ζωή και την καριέρα μεγάλων Ελλήνων ποδοσφαιριστών (ανάμεσα τoυς οι Μίμης Δομάζος, Γιώργος Σιδέρης, Κώστας Νεστορίδης, κ.ά.) καθημερινά στις 12 μ.μ.

Το Cosmote History κάνει θεαματικό comeback με ελεύθερες προβολές - εικόνα 1
«Η μέρα που τελείωσε ο πόλεμος»

Ιστορικό ενδιαφέρον στη δημοφιλή εκπομπή «Μηχανή του Χρόνου» γύρω από γεγονότα που καθόρισαν την ιστορία της Ελλάδας (από 16/11, καθημερινά στις 9.μ.μ) , αλλά και στο επετειακό ντοκιμαντέρ δύο επεισοδίων «2.500 χρόνια από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας» (Τρίτη 24/11 και Τετάρτη 25/11 στις 10 μ.μ).

Ατμόσφαιρα πολέμου στο επίκεντρο στο «Η μέρα που τελείωσε ο πόλεμος», που ζωντανεύει πραγματικές και συναρπαστικές ιστορίες ανθρώπων από όλο τον κόσμο, οι οποίοι έζησαν τα γεγονότα του Β’ παγκοσμίου πολέμου, όπως έχουν καταγραφεί σε προσωπικά έγγραφα, γράμματα και ημερολόγια (από 20/11, καθημερινά στις 10 μ.μ.). Στο «Ο Μεγάλος Πόλεμος - Μακεδονικό Μέτωπο (1915-1918)», ανακαλύπτουμε με ενδιαφέρον και εύληπτο τρόπο την έρευνα σπουδαίων Ελλήνων και διεθνών επιστημόνων που καταγράφει το χρονικό του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου και την εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτόν (από 25/11, καθημερινά στις 11 μ.μ.).

Στο «Καλαβρία: Η καρδιά της Μεγάλης Ελλάδας», η Ελληνοϊταλίδα ηθοποιός Δωροθέα Μερκούρη ξεκινά ένα οδοιπορικό στη Νότια Ιταλία για να ανακαλύψει πώς ο αρχαιοελληνικός πολιτισμός ρίζωσε στην περιοχή και εξακολουθεί να επιβιώνει ως τις μέρες μας, (από 26/11, καθημερινά στις 10μ.μ.).Την εκπομπή επιχειρηματολογίας «Λόγος - Αντίλογος», με πραγματικά debates φοιτητών πάνω σε σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας, όπως η ευθανασία, τα κοινωνικά δίκτυα, η τεχνητή νοημοσύνη κ.ά. (Από 16/11, καθημερινά στις 8μ.μ.).

Το Cosmote History κάνει θεαματικό comeback με ελεύθερες προβολές - εικόνα 2
«Άγιο Όρος - Ψηφιακή εποχή»

Και τίποτα δεν τελείωσε. Τον Δεκέμβριο το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί με νέες, δημοφιλείς σειρές ντοκιμαντέρ. Ανάμεσα τους τα «Ο τόπος μου γιορτάζει» (από 1/12, καθημερινά στις 8 μ.μ. ), «Η κουζίνα του Θεού» (από 1/12, καθημερινά στις 10 μ.μ.), «Αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι - Γέφυρες γνώσης» (από 5/12, καθημερινά στις 11μ.μ), «Εν χορδαίς και οργάνοις» (από 10/12, καθημερινά στις 12 μ.μ.).

Ξεχωρίζει η σειρά ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων «Άγιο Όρος - Ψηφιακή εποχή» (από 7/12, καθημερινά στις 12 μ.μ.) με θέμα τον ανεκτίμητο πολιτιστικό πλούτο της Αθωνικής Πολιτείας και το σπουδαίας σημασίας εγχείρημα της ψηφιοποίησης των 2,2 εκατ. κειμήλιων, χειρόγραφων, γλυπτών, αγιογραφιών και άλλων σπάνιων αντικειμένων της περιοχής, που ανέλαβε ο Όμιλος ΟΤΕ. Η συνδρομητική πλατφόρμα φροντίζει και η καραντίνα sequel να περιλαμβάνει ποιοτικό, επιμορφωτικό πρόγραμμα και ψυχαγωγία σε συνδυασμό με γνώση για όλου. Ραντεβού στο Youtube.

iΤο Cosmote History στο Youtube | 16 Noεμβρίου-12 Δεκεμβρίου | Καθημερινά 8μ.μ. έως 1π.μ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.