Όλα όσα αλλάζουν αυτές τις μέρες στο πρόγραμμα της τηλεόρασης

Οι πρεμιέρες που αναβάλλονται, τα προγράμματα που διακόπτουν τις ζωντανές μεταδόσεις, οι σειρές που αναστέλλουν τα γυρίσματά τους και οι ειδικές ενημερωτικές εκπομπές που έρχονται να καλύψουν την έκτακτη επικαιρότητα.

Όλα όσα αλλάζουν αυτές τις μέρες στο πρόγραμμα της τηλεόρασης

Ξεκινώντας από την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, η Φαίη Σκορδά και η ομάδα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 βρίσκονται πλέον στο σπίτι τους έπειτα από το θετικό κρούσμα κορονοϊού που εμφάνισε η κεντρική παρουσιάστρια (το κενό καλύπτεται μεγαλώνοντας τη διάρκεια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα»), ενώ η «Φωλιά των Κου-Κου» αλλά και οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» του STAR επιστρέφουν κανονικά στις ζωντανές μεταδόσεις μετά από μια προληπτική διακοπή δύο ημερών.

Το «Happy Day» του ALPHA συνεχίζει κανονικά επικεντρώνοντας τη θεματολογία του στην επικαιρότητα, προληπτικά και για μία εβδομάδα τουλάχιστον το «Ευτυχείτε» του OPEN διακόπτεται, ενώ στο ΣΚΑΙ το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» δίνει τη θέση του σε ενημερωτική εκπομπή με τους Δημήτρη Καμπουράκη και Νίκο Υποφάντη.

Όλα όσα αλλάζουν αυτές τις μέρες στο πρόγραμμα της τηλεόρασης - εικόνα 1
«Μy style rocks»

Στη μεσημεριανή ζώνη τώρα, «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά και «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου σταματούν τις μεταδόσεις, ενώ η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει κανονικά λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως και το «Μεσημέρι yes» που διαμορφώνει τη θεματολογία του αναλόγως.

Από τα τηλεοπτικά σόου το «Μy style rocks» συνεχίζει κανονικά, το «Your Face Sounds Familiar» θα μεταδοθεί την Κυριακή μαγνητοσκοπημένο χωρίς την παρουσία κοινού, ενώ αναστέλλεται προσωρινά η μετάδοση του «Just the two of us» που έκανε πρεμιέρα χωρίς κοινό μόλις το προηγούμενο Σάββατο. Τα «Ρουκ Ζουκ», «Still Standing» και «The 2Night Show» του ΑΝΤ1 θα μεταδίδονται σε επανάληψη. Το «Βig Brother» του ΣΚΑΙ ακύρωσε προσωρινά την πρεμιέρα του για τη διασφάλιση της υγείας όλων των συμμετεχόντων, ενώ και η πρεμιέρα της εκπομπής «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» στον ALPHA αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας.

Όλα όσα αλλάζουν αυτές τις μέρες στο πρόγραμμα της τηλεόρασης - εικόνα 2
«MasterChef 4»

To «MasterChef 4» θα συνεχίσει να προβάλλει τα ήδη γυρισμένα επεισόδιά του, με τη διαφορά ότι οι μεταδόσεις θα περιοριστούν στα τρία επεισόδια την εβδομάδα (Δευτέρα-Τετάρτη στις 21:00). Η παραγωγή του διαγωνισμού μαγειρικής δηλώνει πως τα νέα επεισόδια της εκπομπής γυρίζονται λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τόσο των διαγωνιζομένων, όσο και των εργαζόμενων στο πλατό αλλά και στο σπίτι του MasterChef, και ότι η μείωση της εβδομαδιαίας προβολής επεισοδίων έχει να κάνει αποκλειστικά με τον περιορισμό των μετακινήσεων και την προστασία των εργαζομένων.

Όλα όσα αλλάζουν αυτές τις μέρες στο πρόγραμμα της τηλεόρασης - εικόνα 3
«Άγριες μέλισσες»

Στις σειρές, η μεγάλη επιτυχία της σεζόν «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1 θα μεταδίδονται πλέον σε επανάληψη (Δευτέρα-Παρασκευή στις 22:15 με διπλό επεισόδιο), όπως και το «Πέτα τη φριτέζα» του καναλιού (Δευτέρα-Πέμπτη στις 21:15), αλλά και το «Κόκκινο ποτάμι» του OPEN (Κυριακή, 22:00). Ο Alpha ανακοίνωσε ότι προληπτικά παύει τα γυρίσματα των σειρών του, κι έτσι το καθημερινό βραδινό του πρόγραμμα γεμίζει με τα επεισόδια των σειρών «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Το σόι σου» και «Κρατάς μυστικό;» σε επανάληψη.

Όλα όσα αλλάζουν αυτές τις μέρες στο πρόγραμμα της τηλεόρασης - εικόνα 4
«Live News»

Στην ενημέρωση, σχεδόν όλα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων επεκτείνουν τη διάρκειά τους, τα πρωινά «Καλημέρα Ελλάδα», «Ώρα Ελλάδας», «Σήμερα» και «Κοινωνία ώρα Mega» συνεχίζουν κανονικά, το «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega θα ξεκινά πλέον στις 16:30, ενώ η νέα εκπομπή των Σπύρου Χαριτάτου και Γιώργου Καραμέρου «Eλλάδα Open» έρχεται καθημερινά 18:00 για να ενισχύσει το ενημερωτικό πρόγραμμα του καναλιού.

Σε διαρκή ροή ενημέρωσης θα βρίσκεται στο εξής η ΕΡΤ1 από τις 05:30 μέχρι τα μεσάνυχτα (διακοπή του ενημερωτικού προγράμματος μόνο στις 22:00 για την προβολή ελληνικής ταινίας), ενώ όπως ανακοινώθηκε «η ΕΡΤ κατόπιν συνεννόησης με την Αρχιεπισκοπή και εφαρμόζοντας τη νέα απόφαση της κυβέρνησης (ΚΥΑ 2867/Υ1), η οποία ρητά αναφέρει ότι επιτρέπεται η τέλεση Λειτουργίας αποκλειστικά προς το σκοπό της τηλεοπτικής και της ραδιοφωνικής της μετάδοσης με την παρουσία του απολύτως αναγκαίου προσωπικού του Μέσου, ενημερώνει το κοινό ότι θα συνεχίσει και τις προσεχείς εβδομάδες να μεταδίδει σε απευθείας σύνδεση από τη Μητρόπολη Αθηνών τις Θείες Λειτουργίες που θα διεξάγονται αποκλειστικά προς το σκοπό της μετάδοσής τους, χωρίς την παρουσία πολιτών». Στο πρόγραμμα της ΕΡΤ2, ήδη έχει προγραμματιστεί η μετάδοση των Χαιρετισμών της Παρασκευής και της Θείας Λειτουργίας της προσεχούς Κυριακής.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.