Updated | To «Big Brother» ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ

O πατέρας των ριάλιτι σόου επιστρέφει στις ελληνικές τηλεοράσεις. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού.

Updated | To «Big Brother» ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ

Update: Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις, ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε πως η πρεμιέρα του «Big Brother» αναβάλλεται.

Ένα ειδικά διαμορφωμένο σπίτι 700 τ.μ. στο Μαρκόπουλο Αττικής έχει ανάψει τους προβολείς του και περιμένει τους νέους του ενοίκους. Το σπίτι του «Big Brother», με τον Χάρη Βαρθακούρη σε ρόλο οικοδεσπότη-παρουσιαστή, θα ανοίξει την πόρτα του την Κυριακή 15/3 στις 21:00 για τους δεκαέξι διαγωνιζόμενους αλλά και για τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, που για εκατό συνολικά ημέρες θα παρακολουθούν όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του.

Updated | To «Big Brother» ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ - εικόνα 1

Είκοσι χρόνια μετά, ο πατέρας των ριάλιτι επιστρέφει στις ελληνικές τηλεοράσεις με τους υπεύθυνους να μιλούν για ένα πλήρως ανανεωμένο και ανατρεπτικό σόου νέας εποχής. Όμως ποια θα είναι η καινοτομία του από τη στιγμή που το βασικό του κόνσεπτ περιορίζεται στον εγκλεισμό των συμμετεχόντων σε μερικά τετραγωνικά (και σε μια δωδεκάμετρη πισίνα);

Κάθε εβδομάδα ο «μεγάλος αδερφός» θα καλεί τους παίκτες να φέρουν εις πέρας μια δοκιμασία που θα τους φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο τελικό έπαθλο των €100.000. Αν τα καταφέρουν θα διασφαλίζουν πολυτελή διαβίωση μέχρι την επόμενη αποστολή, ενώ σε περίπτωση που αποτύχουν θα τους παρέχονται μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

Updated | To «Big Brother» ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ - εικόνα 2

Καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) στις 23:00-01:00 θα μεταδίδονται στιγμές από τη ζωή των παικτών στο σπίτι αλλά και οι δοκιμασίες στις οποίες θα υποβάλλονται, καθώς και η εβδομαδιαία ψηφοφορία κατά την οποία θα επιλέγονται οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει και ποιος φεύγει από το σπίτι θα ανήκει ωστόσο στο τηλεοπτικό κοινό, και θα ανακοινώνεται από τον Χάρη Βαρθακούρη στα show της Κυριακής (21:00).

Updated | To «Big Brother» ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ - εικόνα 3

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.