Τίτλοι τέλους για το «Homeland»

Η δυναμική Carrie Mathison ρισκάρει τα πάντα στον όγδοο και τελευταίο κύκλο της κατασκοπικής περιπέτειας που κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο FOX.

Τίτλοι τέλους για το «Homeland»

Η κατασκοπική περιπέτεια «Homeland» επιστρέφει με τον όγδοο και τελευταίο κύκλο επεισοδίων αποκλειστικά στο FOX τη Δευτέρα 10/2 και κάθε Δευτέρα στις 21.50, αμέσως μετά την προβολή στην Αμερική. Η βραβευμένη με Emmy και Χρυσή Σφαίρα Claire Danes, στο ρόλο της εκρηκτικής και απρόβλεπτης Carrie Mathison, είναι έτοιμη να ρισκάρει τα πάντα στην τελευταία της αποστολή.

Ο νέος κύκλος βρίσκει την Carrie να αναρρώνει από βάναυσο εγκλεισμό μηνών σε ρωσικό γκουλάγκ και τον Saul (Mandy Patinkin) ως νυν σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του νεοεκλεγέντα Προέδρου Warner (ο βραβευμένος με Emmy και Χρυσή Σφαίρα Beau Bridges). Ενώ το σώμα της Carrie δείχνει να αναρρώνει, η μνήμη της παραμένει διασπασμένη, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στον Saul, ο οποίος έχει ανάγκη τις σχέσεις και την εμπειρία που μόνο η Carrie μπορεί να του προσφέρει.

Βασική προτεραιότητα της νεοσύστατης κυβέρνησης Warner είναι να δοθεί ένα τέλος στον «αιώνιο πόλεμο» στο Αφγανιστάν. Για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τη γεμάτη πολέμαρχους, μισθοφόρους και κατασκόπους Καμπούλ και να φέρει τους Ταλιμπάν στο τραπέζι για ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις, ο Saul θα αψηφήσει τις ιατρικές συμβουλές ζητώντας από την Carrie να τον συνοδεύσει στο στόμα του λύκου για μια τελευταία φορά.

Στον όγδοο και τελευταίο κύκλο «Homeland», πρωταγωνιστούν επίσης οι Maury Sterling, Linus Roache και Costa Ronin, αλλά και οι Nimrat Kaur και Numan Acar που επιστρέφουν από τον 4ο κύκλο στους γνωστούς ρόλους των Tasneem και Haqqani.

Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV και Wind Vision.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.