Άρωμα ελληνικής επιχειρηματικότητας στην Cosmote TV

Το νέο κύμα ελληνικής επιχειρηματικότητας παρουσιάζεται στο COSMOTE HISTORY HD μέσα από το ντοκιμαντέρ «Start-up Ελλάδα» .

Άρωμα ελληνικής επιχειρηματικότητας στην Cosmote TV

Δώδεκα διαφορετικές ανθρώπινες ιστορίες-επεισόδια του νέου ντοκιμαντέρ του COSMOTE HISTORY HD με τίτλο «Start-up Ελλάδα» χαρτογραφούν το νέο κύμα ελληνικής επιχειρηματικότητας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, από την Αθήνα μέχρι το Κιλκίς.

Οι νέοι Έλληνες επιχειρηματίες ανοίγονται στην κάμερα του Cosmote TV και εξηγούν στο δημοσιογράφο Κώστα Τσαούση το πώς κατάφεραν παρά την οικονομική κρίση να ανθίσουν επιχειρηματικά, μέσα από πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες αλλά και μέσα από την στροφή στην παραδοσιακή επιχειρηματική βιομηχανία της Ελλάδας, έχοντας σαν όπλα τους την καινοτομία και τα «έξυπνα» προϊόντα.

Μέσα από τις ιστορίες των πρωταγωνιστών ξεδιπλώνονται και οι τρεις τομείς επιχειρηματικότητας που παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ: ο αγρο-διατροφικός τομέας, η νέα αστική οικοτεχνία και η ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα με τις προηγμένες εφαρμογές.

Άρωμα ελληνικής επιχειρηματικότητας στην Cosmote TV - εικόνα 1

Στο πρώτο επεισόδιο του «Start-up Ελλάδα» θα γίνει μια γνωριμία με τον όρο start up και με το πώς μια ιδέα τελικά επιλέγεται για να την χρηματοδοτήσουν. Παράλληλα, παρουσιάζονται το συνεταιριστικό εγχείρημα μιας ομάδας γυναικών στο Παλαιό Γυναικόκαστρο του Κιλκίς που ασχολούνται με την αγελαδοτροφία, μια αστική οικοτεχνία στη γειτονιά του Ψυρρή που φτιάχνει χειροποίητες τσάντες, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα για δωρεές που επιτρέπει τη διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της και ένα μικρό εργαστήριο στα περίχωρα της Χαλκίδας.

Πρεμιέρα την Κυριακή 7 Απριλίου στο Cosmote TV.
Τα επεισόδια θα προβάλλονται, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, κάθε Κυριακή βράδυ στις 20.15 και σε δεύτερη ροβολή κάθε Πέμπτη στις 17.00. Κάθε επεισόδιο, αμέσως μετά την προβολή του, θα είναι διαθέσιμο on demand, στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS, όπως και όλο το περιεχόμενο του COSMOTE HISTORY

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.