Θα αφήσουν τον Γιώργο Μητσικώστα να σατιρίσει όποιον θέλει;

Μ’ αυτή την ερώτηση η ΕΡΤ προαναγγέλλει με χιούμορ τη νέα σατιρική εκομπή «The Mitsi Show».

Θα αφήσουν τον Γιώργο Μητσικώστα να σατιρίσει όποιον θέλει;

Έπειτα από πολύ καιρό ο Γιώργος Μητσικώστας επιστρέφει στην τηλεόραση για να παρουσιάσει μια εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση, όπου έκανε τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα με τα τηλεπαιχνίδια «Τα πήρες όλα κι έφυγες και «Σούπερ 13». Το σατιρικό «The Mitsi Show» του κωμικού που ειδικεύεται στις μιμήσεις κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 20:40 και θα μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 τις καθημερινές. Με χιούμορ και αποκρούοντας προκαταβολικά τις πιθανές επιθέσεις για την αντικειμενικότητά της, η ΕΡΤ προαναγγέλει την εκπομπή στο δελτίο Τύπου με ερωτήσεις όπως «Θα αφήσουν τον Γιώργο Μητσικώστα να σατιρίσει όποιον θέλει;», «Θα βάλει στο στόχαστρο του κυβερνητικά στελέχη και ανθρώπους της ΕΡΤ ή θα το ρίξει στην τρελή;», «Εδώ δεν άντεξαν τη σάτιρά του ιδιωτικοί σταθμοί, είναι δυνατόν να την αντέξει η ΕΡΤ;» και «Θα γίνει η ΕΡΤ επιτέλους BBC;» – η τελευταία ρητορική ερώτηση αναφέρεται σε πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Μητσικώστα για τις ομοιότητες της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης με τον πρότυπο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό της Μεγάλης Βρετανίας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;": Οι 4 ηθοποιοί που θα δούμε στην κινηματογραφική μεταφορά της καλτ σειράς

Ανακοινώθηκε το βασικό καστ των επερχόμενων ταινιών που γράφει και σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας - και είμαστε ενθουσιασμένοι.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/06/2024

"Η Μαρία που έγινε Κάλλας": Η Όλγα Μαλέα υπογράφει τη νέα βιογραφική σειρά που θα δούμε στην ΕΡΤ1

Η μίνι σειρά αναπαριστά τη ζωή και την καλλιτεχνική άνοδο της Μαρία Κάλλας και έρχεται σύντομα στην ελληνική τηλεόραση.

3 τηλεοπτικοί πατέρες που έγραψαν ιστορία

Θυμόμαστε τις πιο χαρακτηριστικές πατρικές τηλεοπτικές φιγούρες που ξεχώρισαν για τις αδυναμίες τους και άφησαν το δικό τους στίγμα στη σύγχρονη κουλτούρα.

Οι τηλεοπτικές στιγμές πατέρα-παιδιού της σύγχρονης TV που μας έκαναν να λυγίσουμε

Γιορτή του Πατέρα με πέντε μοντέρνες και εξαιρετικά καλογραμμένες σειρές που μας χάρισαν συγκινητικές στιγμές μεταξύ μπαμπάδων και παιδιών.

Το φαινόμενο Νίκολα Κόκλαν

Η Ιρλανδή ηθοποιός του "Bridgerton" εξελίσσεται σε ένα εναλλακτικό it-girl της σύγχρονης TV, κι εμείς ανατρέχουμε στους ρόλους που επικύρωσαν το ταλέντο της.

Ένα αφιέρωμα γεμάτο queer ιστορίες από το Vodafone TV

Η streaming πλατφόρμα γιορτάζει τον φετινό Μήνα Υπερηφάνειας με 20 LGBTQI+ τίτλους για την αγάπη που δεν γνωρίζει φύλο.

Οι λόγοι για τους οποίους το ελληνικό κοινό στρέφεται στο αμερικανικό σινεμά, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Long Lust

Μεγαλύτερες παραγωγές, θεάματα υψηλών προδιαγραφών, περιεχόμενο που προσφέρει ψυχαγωγία και "διαφυγή": το ελληνικό κοινό αναζητά ευκολότερη πρόσβαση στο αμερικανικό κινηματογραφικό περιεχόμενο, χωρίς τη δυσκολία των ακατάλληλων ωρών προβολής.