Μπογδάνος εκτός ΣΚΑΪ, «Survivor» στο E TV και άλλες ειδήσεις από την ελληνική TV

Σχολιάζουμε τα νέα και τις εξελίξεις στην ελληνική τηλεόραση.

Μπογδάνος εκτός ΣΚΑΪ, «Survivor» στο E TV και άλλες ειδήσεις από την ελληνική TV

Τέσσερις ειδήσεις από την ελληνική ιδιωτική και συνδρομητική TV.

Μπογδάνος εκτός ΣΚΑΪ, «Survivor» στο E TV και άλλες ειδήσεις από την ελληνική TV - εικόνα 1

Απότομες οι εξελίξεις μετά τα χθεσινά παρορμητικά σχόλια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για τον πρωθυπουργό στην εκπομπή του «ΣΚΑΪ στις 3». Το κανάλι αντέδρασε άμεσα με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο ΣΚΑΙ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.
Ο ΣΚΑΙ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου, υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μη γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων.

Ο δημοσιογράφος δεν φάνηκε να δείχνει μεταμέλεια και επιτέθηκε στο κανάλι με ανάρτηση στα social media όπου ανέφερε πως «Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΚΑΪ για μένα δεν αναφέρει καν τι είπα». Η τελευταία πράξη σε αυτό το επεισόδιο γράφτηκε με την ανακοίνωση απόλυσης του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:

Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη νέα τηλεοπτική περίοδο.
Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη μέχρι σήμερα συνεργασία.

Η ανακοίνωση απεστάλη σχεδόν ταυτόχρονα με την έναρξη της εκπομπής «ΣΚΑΪ στις 3», στην οποία ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αντικαταστάθηκε από τον Νίκο Υποφάντη.

Μπογδάνος εκτός ΣΚΑΪ, «Survivor» στο E TV και άλλες ειδήσεις από την ελληνική TV - εικόνα 2

Από τι πρέπει να επιβιώσουν τα μάτια μας... Το «Survivor», που ολοκληρώνεται σήμερα με την κουβεντιαστή τελική αναμέτρηση ανάμεσα στα φαβορί Γιώργο Αγγελόπουλο και Μάριο Ιωαννίδης, έφερε τα πάνω κάτω στο τηλεοπτικό τοπίο, κάνοντας τους ανταγωνιστές του ΣΚΑΪ να αναζητούν το format με το οποίο θα ανακόψουν την επόμενη σεζόν τη σαρωτική επέλαση του reality επιβίωσης. Ο ΑΝΤ1 φημολογείται ότι θα έχει στο πρόγραμμά του στο πρώτο μισό της σεζόν τη «Φάρμα» ή το «Nomads» με παρουσιαστή επιλογής τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Την... ξεκαρδιστική έκπληξη έκανε το E TV, που σήμερα το πρωί προανήγγειλε... «an epsilontv original» σαν να ήταν το Netflix! Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

Το μυστικό της επιβίωσης κρύβεται στην Ελλάδα!!
Σε μια από τις αμέτρητες όμορφες τοποθεσίες που διαθέτει η χώρα μας, δυο ομάδες δοκιμάζουν τις αντοχές τους, αλλά και τις δικές σας.
Το μυστικό της επιβίωσης θα αποκαλύπτετε [sic] σταδιακά μέσα από μια συναρπαστική διαδικασία τόσο σκληρή όσο και απρόβλεπτη!
SURVIVAL SECRETS!!
Έρχεται στο… EPSILON!

Μπογδάνος εκτός ΣΚΑΪ, «Survivor» στο E TV και άλλες ειδήσεις από την ελληνική TV - εικόνα 3

Ο ALPHA ποντάρει πολλά στη μετεγγραφή του team του «Μπρούσκου», η οποία ξεκίνησε τα γυρίσματα της ερωτικής αστυνομικής σειράς «Το Τατουάζ». Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου σειρά έχει φροντίσει να υπάρχουν όλα όσα συναρπάζουν το κοινό των καθημερινών σειρών, όπως απαγορευμένοι δεμοί, εγκλήματα πάθους και μια ερωτική ιστορία μέσα σε αντίξοες συνθήκες, με κερασάκι στην τούρτα έναν κατά συρροή δολοφόνο που βάζει στο στόχαστρό του ανυποψίαστες γυναίκες. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Αίγινα, τα Μετέωρα, το Λονδίνο και την Κύπρο, ενώ πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Παρτσαλάκης, Κοραλία Καράντη, Απόστολος Γκλέτσος, Στέφανος Μιχαήλ, Δανάη Παππά, Εβελίνα Παπούλια, Μυρτώ Αλικάκη, Χρύσα Παππά, Κατερίνα Γερονικολού κ.ά.

Μπογδάνος εκτός ΣΚΑΪ, «Survivor» στο E TV και άλλες ειδήσεις από την ελληνική TV - εικόνα 4

Η ενδυματολόγος, σχεδιάστρια ρούχων και στιλίστρια Patricia Field είναι καλεσμένη της Κατερίνας Λάσπα στην τελευταία εκπομπή του «RealtaLK» για τη φετινή σεζόν, την Παρασκευή 7/7 στις 22:30 στο NovalifεHD. H ελληνο-αρμενικής καταγωγής Patricia Field έχει βραβευτεί με Emmy για το «Sex and the City», ενώ ήταν υποψήφια για Όσκαρ για το «Ο Διάβολος Φοράει Prada». Στην εκπομπή θα μιλήσει για τη σειρά του HBO που αποτελεί ορόσημο στην καριέρα της, για τη φιλία της με τη Meryl Streep, τη Sarah Jessica Parker και την Άννα Βίσση, για τη σχέση με τη σύντροφό της και για τη Λέσβο από όπου κατάγεται. Θα εμφανιστούν επίσης οι φίλοι της Φώτης Σεργουλόπουλος, Απόστολος Μητρόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.