Το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 βγαίνει σε περιοδεία

Εγκαινιάζεται η μετάδοση του κεντρικού δελτίου του καναλιού από μια διαφορετική πόλη της περιφέρειας.

Το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 βγαίνει σε περιοδεία

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 την Παρασκευή 17/3 στις 19:00 θα μεταδοθεί από τη Λάρισα. Με αυτό τον τρόπο, το κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης που καλύπτει την περιφέρεια, εγκαινιάζει την περιοδική μετάδοση του δελτίου από μια διαφορετική πόλη, υλοποιώντας με μία ακόμη δράση την αποστολή του. Κάθε φορά που το δελτίο θα βγαίνει στον αέρα από μια πόλη της περιφέρειας, οι εκπομπές του ενημερωτικού προγράμματος της ΕΡΤ3 θα παρουσιάζουν θέματα από τη συγκεκριμένη πόλη και τη γύρω περιοχή.

Στον σημερινό, πρώτο σταθμό της «περιοδείας» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, θα παρουσιαστούν ρεπορτάζ για τη μεγαλύτερη σήραγγα των Βαλκανίων στα Τέμπη, για το μέρος όπου γεννήθηκε η ελληνική φέτα, για την αγροτική παραγωγή της Θεσσαλίας που νίκησε την κρίση, για έναν Λαρισαίο φοιτητή που έχει βραβευτεί από την Google και ετοιμάζει μια νέα διαδικτυακή εφαρμογή με παγκόσμιο αντίκτυπο, καθώς και για τη νέα μορφή που πρόκειται να αποκτήσει το κέντρο της Λάρισας. Φυσικά, ο Σάκης Αρναούτογλου θα παρουσιάσει τις προβλέψεις για τον καιρό με έμφαση στη Λάρισα και τη Θεσσαλία!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Τι θα δούμε στην ΕΡΤ το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου;

Όσα θα δούμε και θα ακούσουμε το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου συντονισμένοι με τα τηλεοπτικά κανάλια, αλλά και τα ραδιόφωνα της δημόσιας τηλεόρασης.

11/08/2022

Ντοκιμαντέρ, μυστήριο και υπερήρωες στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Vodafone TV

Το ανανεωμένο θερινό πρόγραμμα της γνωστής πλατφόρμας streaming περιλαμβάνει μια πλούσια γκάμα προτάσεων για όλη την οικογένεια.

Το λυρικό trailer του "Αυτή η νύχτα μένει" μας ταξιδεύει στα μπουζούκια των 80’s

Το trailer της νέας δραματικής σειράς του Alpha, με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου, αποτυπώνει μοναδικά την ατμόσφαιρα στα μπουζούκια τη δεκαετία του ’80, σαν μία ταινία μικρού μήκους.

Ελληνικές και ξένες ταινίες στην ΕΡΤ

Ταινίες για όλες τις ηλικίες που θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα στα κανάλια της ΕΡΤ και αξίζει να δείτε.

Αφιέρωμα στη μνήμη του Διονύση Σιμόπουλου από την ΕΡΤ2

Το κρατικό κανάλι τιμά τη μνήμη του Διονύση Σιμόπουλου και μεταδίδει σε επανάληψη δύο εκπομπές αφιερωμένες στον επιφανή αστροφυσικό και επίτιμο διευθυντή του Ευγενιδείου Πλανηταρίου.

Τι φέρνει ο Αύγουστος στο Disney+;

Παιδικές σειρές, συγκινητικές ιστορίες και ένα αφιέρωμα στον Πολ ΜακΚάρτνεϊ έρχονται στην πλατφόρμα του Disney+ αυτό τον μήνα.

Οι "Γυναικοκτονίες/Feminicides" γίνονται ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ3

Η συμπαραγωγή της γαλλικής τηλεόρασης με την εφημερίδα Le Monde αναλύει ένα κοινωνικοϊστορικό φαινόμενο πολυδιάστατο και επιτακτικό που διατρέχει τους αιώνες,