H COSMOTE TV σε στέλνει στο Star Wars Celebration

Αν είσαι fan του sci-fi franchise του George Lucas, πάρε μέρος στο διαγωνισμό της συνδρομητικής πλατφόρμας.

H COSMOTE TV σε στέλνει στο Star Wars Celebration

Αν είσαι fan του Star Wars, τότε η εμπειρία που πρέπει οπωσδήποτε να ζήσεις είναι το Star Wars Celebration, μία τεράστια γιορτή για το sci-fi franchise που δημιούργησε ο George Lucas. Φέτος, που συμπληρώνονται 40 χρόνια από την πρώτη προβολή της ταινίας «Ο Πόλεμος των Άστρων: Μία Νέα Ελπίδα», το Star Wars Celebration διοργανώνεται στο Ορλάντο της Φλόριντα από τις 13/4 έως τις 16/4 παρουσιάζοντας ένα... διαστημικό πρόγραμμα εκδηλώσεων το οποίο μπορείς να δεις εδώ.

Η COSMOTE TV, στην οποία πέρασε το franchise μέσω της πρόσφατης συμφωνίας με την Disney Ελλάδας, δίνει τη δυνατότητα σε μία τετραμελή οικογένεια να παραβρεθεί στο Star Wars Celebration. Το έπαθλο του διαγωνισμού περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, πέντε διανυκτερεύσεις, μετακινήσεις, εισιτήρια για το Star Wars Celebration, εισιτήρια για το Orlando Science Center και 200$ για αγορές στο Disney Store του Florida Mall. Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να είσαι συνδρομητής COSMOTE TV και να στείλεις το μήνυμα COSMΟΤΕ TV στο 19129 μέχρι την Τετάρτη 25/1. Μπορείς να διαβάσεις τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού εδώ.

Υπενθυμίζουμε ότι χάρη στη συμφωνία με τη The Walt Disney Company, η COSMΟΤΕ TV εξασφαλίζει για τα επόμενα τρία χρόνια τις ταινίες α΄ τηλεοπτικής προβολής των Walt Disney Studios (στα οποία ανήκουν και οι θυγατρικές Walt Disney Pictures, Marvel Studios, Lucasfilm και Pixar Animation Studios), αλλά και τις κλασικές παραγωγές από την ταινιοθήκη του στούντιο, τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη ζωντανή μετάδοση των τελετών απονομής των Όσκαρ (ξεκινώντας από την 89η τελετή την Κυριακή 26/2), καθώς και τα δικαιώματα μετάδοσης των παιδικών καναλιών Disney Channel, Disney Junior και Disney XD.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.