5 ειδήσεις από την ελληνική TV

Talent show στον ΣΚΑΪ, Premier League στον OTE TV για τα επόμενα τρία χρόνια, εκπομπή για το σινεμά στην ΕΡΤ2 και φιλάνθρωπο πνεύμα στις τηλεοπτικές εκπομπές.

5 ειδήσεις από την ελληνική TV

Ζήσαμε για να το δούμε κι αυτό: ένα talent show όχι στο E TV (που εννοείται πως θα έχει το δικό του, το «Super Idol» από την καινούργια χρονιά), αλλά στον ΣΚΑΪ. Το «X-Factor», το format της Syco Entertainment που στις διάφορες διεθνείς εκδοχές του ανέδειξε ονόματα όπως οι One Direction, οι Little Mix, ο Olly Murs και η Leona Lewis, «θα αποτελέσει την αφετηρία για τη δυναμική είσοδο του ΣΚΑΪ στο χώρο της ψυχαγωγίας και αναμένεται να βγει στον αέρα την άνοιξη του 2016». Με αφορμή την υπογραφή της συνεργασίας της FremantleMedia International και της Syco Entertainment με τον ΣΚΑΪ, η διευθύντρια προγράμματος του καναλιού Άλκηστη Μαραγκουδάκη δήλωσε ότι «στόχος μας είναι να αγκαλιάσουμε και αυτό το project με τα υψηλά ποιοτικά standards που μας χαρακτηρίζουν, και να προσθέσουμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και αυτό το νέο κεφάλαιο στην ιστορία του ΣΚΑΪ», ενώ ο Γιώργος Λεβέντης της Syco Entertainment ότι «το να βλέπω το show να επιστρέφει στη χώρα μου με γεμίζει συγκίνηση και ενθουσιασμό». Πότε με το καλό θα αρχίσει το κους κους για τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής, που είναι και η ουσία κάθε talent show;

5 ειδήσεις από την ελληνική TV - εικόνα 1

Για άλλα τρία χρόνια η Premier League αποκλειστικά στα κανάλια OTE SPORT... Το συναρπαστικό και ανταγωνιστικό αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, που έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού, μεταδίδεται σε 185 χώρες σε όλο τον κόσμο και συνεργάζεται με 80 διαφορετικούς παρόχους, θα φιλοξενείται για τις αγωνιστικές περιόδους 2016/17, 2017/18 και 2018/19 στα αθλητικά κανάλια του OTE TV, τα οποία έχουν ανανεωθεί από την αρχή της σεζόν με δημοσιογραφικές αποστολές, εξειδικευμένες εκπομπές, νέες τεχνολογίες στις live μεταδόσεις και τις αναλύσεις φάσεων, πλούσια ρεπορτάζ και συνεχή ενημέρωση. Για την ανανέωση των αποκλειστικών δικαιωμάτων μετάδοσης, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Premier League, Richard Scudamore ανέφερε: «Ο OTE TV κάνει εξαιρετική δουλειά στη μετάδοση της Premier League για τους φιλάθλους μας στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που επέλεξαν και πάλι να επενδύσουν στην απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και ανυπομονούμε να ξανασυνεργαστούμε μαζί τους τις ερχόμενες περιόδους.»

5 ειδήσεις από την ελληνική TV - εικόνα 2

Ο Τηλεμαραθώνιος Αγάπης της UNICEF που φιλοξένησε η ΕΡΤ2 την περασμένη Δευτέρα και ήταν αφιερωμένος στα παιδιά-πρόσφυγες συγκέντρωσε πάνω από 270.000€. Τον τηλεμαραθώνιο παρουσίασαν η Μαριλένα Κατσίμη, ο Σεραφείμ Σίλας, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Τζένη Μπαλατσινού, φιλοξενώντας καλλιτέχνες και μηνύματα συμπαράστασης από επίσημα πρόσωπα και τον Πρεσβευτή Καλής Θέλησης σερ Roger Moore – να θυμίσουμε ότι η ΕΡΤ έκρινε απαραίτητο να απαντήσει σε κριτικές για την επιλογή των παρουσιαστών, η οποία έγινε από τη UNICEF.

Δωρεές για την υποστήριξη μέσω UNICEF των αναγκών των παιδιών και των γυναικών που πλήττονται από την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση, μπορείτε να κάνετε ως εξής:

Με SMS: Στείλτε μήνυμα με τη λέξη ΠΑΙΔΙ ή PAIDI στο 19059, το οποίο ισχύει έως και την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου (αυτόματη χρέωση 1,23€, με το ΦΠΑ).

Καλώντας το 24ωρο τηλέφωνο δωρεών της UNICEF 801 500 12345 στο οποίο απαντά εκπρόσωπος της UNICEF για να δεχθεί τις προσφορές του κοινού, μόνο από σταθερό τηλέφωνο.

Μέσω Internet: στο
www.unicef.gr.

Από σταθερό ΟΤΕ: Καλέστε στο 90111171717, με αυτόματη χρέωση 3,68€ (με το ΦΠΑ) ανά κλήση.

Δωρεές στα ταμεία των υποκαταστημάτων των τραπεζών:
Εθνική Τράπεζα: 169/480020-64
Τράπεζα Πειραιώς: 5049-022842-011
ALPHA BANK: 115002002017649
EUROBANK: 0026-0102-14-0100540998
ATTICA BANK: 069/54799691
HSBC: 002-066694-130
Για δωρεές μέσω Internet Banking: Από την ιστοσελίδα της κάθε τράπεζας στο μενού πληρωμών/συναλλαγών.

5 ειδήσεις από την ελληνική TV - εικόνα 3

Νέα εκπομπή για το σινεμά στην ΕΡΤ2 από το Σάββατο 19/12 και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 19:00. Στους «ΣΙΝΕπιβάτες», ο Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος θα παρουσιάζει αγαπημένες ταινίες, τις νέες προβολές και τα πρόσωπα που δουλεύουν μπροστά και πίσω από τις κινηματογραφικές κάμερες.

5 ειδήσεις από την ελληνική TV - εικόνα 4

Το φιλάνθρωπο πνεύμα των γιορτών καταλαμβάνει τις τηλεοπτικές εκπομπές... Η εκπομπή «Καθημερινά και απλά» της ΕΡΤ3 παρουσιάζει την Πέμπτη 17/12 στις 11:00 τη δράση της «Κιβωτού του Κόσμου», που ιδρύθηκε το 1998 από τον ιερέα Αντώνιο Παπανικολάου για να προσφέρει στοργή και φροντίδα σε «παιδιά που βιώνουν καθημερινά την εγκατάλειψη, την αδιαφορία, το ρατσισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Οι παρουσιαστές Χάρης Αρβανιτίδης και Έλσα Ποιμενίδου θα φιλοξενήσουν τον ιδρυτή της «Κιβωτού» και τους συνεργάτες του, και θα προβάλουν υλικό με τις δράσεις της οργάνωσης.

Όλη την εβδομάδα των Χριστουγέννων στο «Άκου τι είπαν!» του ALPHA, παιδιά άνω των 10 ετών θα σχηματίσουν τις πεντάδες για να παίξουν με στόχο το έπαθλο των 5.000€, που θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό της επιλογής τους. Το τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο θα προβληθεί από Δευτέρα 21/12 έως και Παρασκευή 25/12 στις 18:00.

Την ίδια εβδομάδα (21-25/12), μαθητές δημοτικών σχολείων από την Αττική και όλη την Ελλάδα θα γυρίζουν τον «Τροχό της Τύχης» του STAR για να κερδίσουν χρήματα και χρηστικά δώρα για τα σχολεία τους. Στον τροχό θα υπάρχει και μια ειδική φέτα με τη λέξη «ΕΚΠΛΗΞΗ», που θα κρύβει ένα happening.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.