6 ειδήσεις από την ελληνική TV

Πρωτιές στην τηλεθέαση, διαγωνισμός για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και οι απαντήσεις των άστρων στα φλέγοντα πολιτικά ζητήματα.

6 ειδήσεις από την ελληνική TV

Πρώτη σε τηλεθέαση τον Οκτώβριο η παιδική ζώνη του σαββατοκύριακου του STAR, με μέσο όρο 42% στο παιδικό κοινό και με διαφορά άνω των 25 μονάδων από το δεύτερο κανάλι, που είναι το Nickelodeon. Οι πέντε πιο αγαπημένες σειρές της ζώνης «Starland» είναι: «Σον το πρόβατο» (και η δική μας αγαπημένη!), «Ben and Holly», «Baby Looney Tunes», οι ταινίες της Barbie και «Garfield».

6 ειδήσεις από την ελληνική TV - εικόνα 1

Κι απ’ ό,τι φαίνεται από τις δύο νέες σειρές που κάνουν πρεμιέρα τον Νοέμβριο, η «Starland» θα συνεχίσει να είναι πρώτη στην προτίμηση του παιδικού κοινού. Από το Netflix (που δεν σημαίνει μόνο «House of Cards») μας έρχονται οι «Οι περιπέτειες του Γάτου Σπιρουνάτου», του χαρακτήρα από το franchise του «Shrek», που πρωταγωνίστησε και σε δική του spin-off ταινία (πρεμιέρα το Σάββατο 7/11 στις 12:00). Την Κυριακή 15/11 (13:00), στα CGI «Χρονικά του Ματ Χάτερ» ο 13χρονος ήρωας μετακομίζει από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο για να μείνει με τον παππού του και ανακαλύπτει στην κινηματογραφική αίθουσα που διατηρεί την πύλη προς μια μυστική διάσταση.

6 ειδήσεις από την ελληνική TV - εικόνα 2

Τη δυνατότητα σε δέκα φιλάθλους να παρακολουθήσουν ζωντανά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο του Champions League στο Allianz Arena δίνει ο διαγωνισμός του OTE TV που τρέχει μέχρι τις 10/11. Το δώρο του διαγωνισμού περιλαμβάνει εισιτήριο First Class στην έδρα της Μπάγερν, δωρεάν μετακίνηση και διαμονή, καθώς και ξενάγηση στην πόλη του Μονάχου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να στείλετε το μήνυμα «OTESPORT» στο 191291 προκειμένου να μπείτε στην κλήρωση. Ο αγώνας Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός θα προβληθεί στον OTE TV ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια την Τρίτη 24/11 στις 21.45, στο OTE SPORT 2HD.

6 ειδήσεις από την ελληνική TV - εικόνα 3

Πρωτιές στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Τον Οκτώβριο, το «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη «βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης στο σύνολο του κοινού με μέσο όρο 29,6%, ενώ ηγείται των ενημερωτικών εκπομπών στο δυναμικό κοινό 15-44 με μέσο όρο 18,8%. Στις γυναίκες 25-44 ο μέσος όρος έφτασε το 21,3%. Η «πιο-κακόγουστη-δεν-γίνεται» έναρξη του «Πρωινού» του Γιώργου Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά δεν πτόησε το κοινό. Τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής «κινήθηκαν σε υψηλά επίπεδα, με το δυναμικό κοινό 15-44 να σημειώνει μερίδιο 27,9%. Το μεγαλύτερο ποσοστό εμφανίζεται στις γυναίκες και συγκεκριμένα στις γυναίκες 15-24 με 33,3% και στις γυναίκες 25-44 με 31,4%. Αξίζει να σημειωθεί πως η εκπομπή υπερέχει τόσο στο σύνολο του κοινού όσο και στο 15-44 σε σχέση με το δεύτερο κανάλι στην ώρα μετάδοσης του… Τον Οκτώβριο “Το πρωινό” προηγήθηκε στη ζώνη μετάδοσης του σε όλα τα κοινά με υψηλότερη διαφορά στις γυναίκες 25-44.»

6 ειδήσεις από την ελληνική TV - εικόνα 4

Επεκτείνουν τη συνεργασία τους για τη σεζόν 2015-2016 ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός και τα κανάλια Novasports. Η συμφωνία για την παραχώρηση των τηλεοπτικών και χορηγικών δικαιωμάτων «αφορά σε όλους τους αγώνες της ομάδας πόλο αντρών στο LEN Champions League, καθώς και τους σημαντικότερους εντός έδρας αγώνες των ομαδικών αθλημάτων των «ερυθρόλευκων», δηλαδή του βόλεϊ γυναικών και μπάσκετ γυναικών. Οι εντός έδρας αγώνες των ομάδων του Ολυμπιακού στο βόλεϊ αντρών και το πόλο αντρών υπάγονται σε συμφωνίες κεντρικής διαχείρισης και προβάλλονται επίσης από τα αθλητικά κανάλια της Nova.

6 ειδήσεις από την ελληνική TV - εικόνα 5

Τέλος στην αβεβαιότητα. Καλεσμένος της Άσης Μπήλιου την Κυριακή 8/11 στο «Stars System», ο Κώστας Λεφάκης θα προβλέψει ποιος θα επικρατήσει στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, αν θα καταφέρει η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου να ολοκληρώσει την τετραετία, ποιες θα είναι οι σχέσεις της Ελλάδας με την Ευρώπη και τι προβλέπεται για τις διεθνείς πολιτικές εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.