Η νέα σεζόν στο FOX Life

Το νέο πρόγραμμα του FOX Life φέρνει τριπλή Shonda Rhimes, την τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Robin Williams, σκάνδαλα, παραμύθια, παιχνίδια μυαλού και ριάλιτι σκέτη (ένοχη) απόλαυση. Διαβάστε τι θα δούμε μέχρι τον Δεκέμβριο.  

Η νέα σεζόν στο FOX Life

Η αρχή έγινε με το «Twisted» και το «Mistresses». Αλλά μέχρι τον Δεκέμβριο, στο νέο πρόγραμμα του FOX Life (διαθέσιμο στους συνδρομητές NOVA, OTE TV και CYTA Hellas) έρχονται άλλες έντεκα πρεμιέρες, νέων σειρών που έχουμε σοβαρούς λόγους για να περιμένουμε (το «The Crazy Ones» με τον μακαρίτη Robin Williams ή το «How to Get Away with Murder» της Shonda Rhimes με τη Viola Davis) και παλιών που έχουμε αγαπήσει (δηλαδή, κι άλλη Shonda Rhimes, με τον καινούργιο κύκλο του «Grey’s Anatomy» και του «Scandal»). Κι αν αυτές δεν είναι αρκετές, το 2015 φέρνει «Salem», «Witches of East End», «You’re the Worst», «Red Band Society», «Castle», «Girls», «New Girl», «The Listener» και «Modern Family». Μέχρι τότε, αυτές είναι οι πρεμιέρες του άκρως ψυχαγωγικού καινούργιου προγράμματος του FOX Life:

Twisted (2ος κύκλος)

Η νέα σεζόν στο FOX Life - εικόνα 1
©ABC Studios Irresistible TV

Πρακτικά, αυτή είναι η συνέχεια του πρώτου κύκλου, όπου ο έφηβος Danny (ο Avan Jogia αποδεικνύει ότι τα μακριά μαλλιά ασκούν ακόμη γοητεία) όχι μόνο δεν ησυχάζει στην πατρίδα του μετά από πεντάχρονη κράτηση σε αναμορφωτήριο, αλλά βρίσκεται κατηγορούμενος για άλλον ένα φόνο. Δεν είναι το «Rectify», αλλά, ευτυχώς, ούτε μία ακόμη τυπική νεανική σειρά για την απομόνωση που μπορεί να αισθάνονται οι έφηβοι. (προβάλλεται ήδη κάθε Δευτέρα στις 21:00)

Mistresses (2ος κύκλος)

Η νέα σεζόν στο FOX Life - εικόνα 2
©ABC Studios Irresistible TV

Οι τέσσερις γυναίκες και φιλενάδες (Alyssa Milano, Rochelle Aytes, Yunjin Kim και Jes Macallan) συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν μαζί τις πολλαπλές προκλήσεις στη ζωή τους – και, βέβαια, οι περισσότερες απ’ αυτές έχουν να κάνουν με άντρες. Το αμερικανικό ριμέικ της ομώνυμης βρετανικής σειράς του BBC είναι μια ανώδυνη δραματική εκδοχή του «Sex and the City», οπότε ξέρετε τι να περιμένετε. (προβάλλεται ήδη κάθε Δευτέρα στις 21:50)

Project Runway (8ος κύκλος)

Η νέα σεζόν στο FOX Life - εικόνα 3
©Fremantle Media

Θες για την κουκλάρα Heidi Klum, θες για τις κατινιές ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους σχεδιαστές μόδας, αυτό το ριάλιτι είναι μία από τις σταθερές ένοχες απολαύσεις της αμερικανικής τηλεόρασης. Σ’ αυτό τον κύκλο, μάλιστα, υπάρχει bonus μια κόντρα ανάμεσα στα μέλη της κριτικής επιτροπής. (από τη Δευτέρα 22/9 στις 20:10)

The Crazy Ones

Η νέα σεζόν στο FOX Life - εικόνα 4
©TCFTD

Ο δεύτερος κανονικός τηλεοπτικός ρόλος του Robin Williams μετά από το «Mork & Mindy» (1978) είναι εκείνος ενός ικανότατου διαφημιστή που δουλεύει μαζί με την πολυαγαπημένη του κόρη (την υποδύεται η Sarah Michelle Gellar, που έσπευσε να διεκδικήσει το ρόλο όταν έμαθε ποιος θα ήταν ο τηλεοπτικός πατέρας της). Δημιουργία του David E. Kelley («Boston Legal», «Ally McBeal»), αυτό το sitcom είναι μία επίδειξη των χαρισμάτων του πρόσφατα χαμένου κωμικού. (από την Τρίτη 23/9 στις 21:00)

Grey’s Anatomy (11ος κύκλος)

Η νέα σεζόν στο FOX Life - εικόνα 5
©ABC Studios Irresistible TV

Αντίο Sandra Oh, καλωσόρισες Geena Davis. Στην ιατρική σαπουνόπερα που επισκιάζει κάθε άλλη σειρά του είδους, λίγη σημασία έχει τελικά ποιος φεύγει και ποιος έρχεται στο νοσοκομείο Grey Sloan Memorial, αρκεί η μηχανή της δημιουργού Shonda Rhimes να παράγει συναρπαστικές ερωτικές και επαγγελματικές ίντριγκες. (από την Τετάρτη 1/10, λίγες μέρες μετά από την αμερικανική προβολή, στις 21:00)

Scandal (4ος κύκλος)

Η νέα σεζόν στο FOX Life - εικόνα 6
©ABC Studios Irresistible TV

Αυτή θα είναι η σεζόν της Abby Whelan (η ερευνήτρια της εταιρείας Olivia Pope & Associates), αλλά και της Portia de Rossi, όπως αποκάλυψε στο Twitter η σύζυγός της Ellen DeGeneres. Η δημιουργία της Shonda Rhimes για το αμερικανικό πολιτικό παρασκήνιο είναι μία σκανδαλωδώς ένοχη απόλαυση που ανυπομονούμε να δούμε λίγες μέρες μετά από την αμερικανική προβολή της. (από την Πέμπτη 2/10 στις 21:00)

Mind Games

Η νέα σεζόν στο FOX Life - εικόνα 7
©TCFTD

Με το μυαλό μας θα παίξουν ο Steve Zahn και ο Christian Slater, που υποδύονται τα αδέρφια Ross και Clark Edwards. Διπολικός ο ένας, απατεώνας ο άλλος, έχουν ιδρύσει μία εταιρεία που χρησιμοποιεί τα ευρήματα της ψυχολογικής έρευνας για να επηρεάσει προς το καλό τις αποφάσεις των ανθρώπων. Αυτό είναι ένα διαφορετικό procedural από τον Kyle Killen, δημιουργό των αδικημένων σειρών «Lone Star» και «Awake». (από την Τετάρτη 15/10 στις 21:50)

MasterChef (5ος κύκλος)

Η νέα σεζόν στο FOX Life - εικόνα 8
©Shine International

Αν ήμουν υποψήφιος στην αμερικανική έκδοση του μαγειρικού ριάλιτι, θα μου κόβονταν τα πόδια μπροστά στον Gordon Ramsay και τον… Gordon Ramsay. Μα αυτός είναι ο λόγος για να παρακολουθήσεις άλλον ένα κύκλο με αγχώδεις δοκιμασίες και αφοπλιστικά σχόλια από τα μέλη της κριτικής επιτροπής, στην οποία συμμετέχει επίσης ο πολυπράγμων ιδιοκτήτης εστιατορίων Joe Bastianich. (από την Παρασκευή 31/10 στις 20:10)

Once Upon a Time (4ος κύκλος)

Η νέα σεζόν στο FOX Life - εικόνα 9
©ABC Studios Irresistible TV

Η παραμυθένια φαντασία επιστρέφει επιφυλάσσοντας μερικές εκπλήξεις: απ’ το κομμένο spin-off «Once Upon a Time in Wonderland» καταφτάνει ο Φάντης Κούπα (Michael Socha), μαζί με τους δύο βασικούς χαρακτήρες από το βραβευμένο με Όσκαρ animation «Ψυχρά κι Ανάποδα…», τον Kristoff και την Anna . (από τη Δευτέρα 3/11 στις 20:10)

Friends With Better Lives

Η νέα σεζόν στο FOX Life - εικόνα 10
©TCFTD

Ο Will χωρίζει από τη γυναίκα του που τον απατά, η Andi και ο Bobby νοσταλγούν τα ξέφρενα χρόνια πριν αποκτήσουν δύο παιδιά, η Kate δεν είναι τυχερή με τους άντρες, η Jules και ο Lowell μόλις αρραβωνιάστηκαν. Για να καταλάβετε πού το πάει αυτή η ρομαντική κωμωδία, αρκεί να πούμε ότι η δημιουργός της Dana Klein υπήρξε ένα φεγγάρι παραγωγός και σεναριογράφος στα «Φιλαράκια». (από την Τρίτη 4/11 στις 21:15)

Glee (5ος κύκλος)

Η νέα σεζόν στο FOX Life - εικόνα 11
©TCFTD

Με τα δύο πρώτα επεισόδια αφιερωμένα στους Beatles και το τρίτο στο χαρακτήρα που υποδυόταν ο Cory Monteith, ο οποίος πέθανε πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του κύκλου, η μουσική δραμεντί των Ryan Murphy, Brad Falchuk και Ian Brennan υπόσχεται πολλές συγκινήσεις. Οι απόφοιτοι του William McKinley High μετακομίζουν στη Νέα Υόρκη για να σπουδάσουν, το πνεύμα, ή, μάλλον, οι γοφοί, της Miley Cyrus κάνουν την εμφάνισή τους στο επεισόδιο «The End of Twerk» και η pop κουλτούρα θριαμβεύει για άλλη μια σεζόν. (από την Τρίτη 4/11 στις 21:50)

How to Get Away with Murder

Η νέα σεζόν στο FOX Life - εικόνα 12
©ABC Studios Irresistible TV

Άλλη μία δημιουργία από τη «χώρα» της Shonda Rhimes (ShondaLand ονομάζεται η εταιρεία παραγωγής της), που θεωρείται από τα δυνατά χαρτιά της φετινής σεζόν στην Αμερική. Πρωταγωνιστεί άλλωστε η υποψήφια για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα Viola Davis («Αμφιβολία», «Υπηρέτριες»), υποδυόμενη μία καθηγήτρια Νομικής, η οποία μαζί με τους φοιτητές της μπλέκεται σε μία υπόθεση φόνου. Περιμένατε, δηλαδή, κάτι λιγότερο ιντριγκαδόρικο; (από την Πέμπτη 4/12 στις 21:50)

Revenge (4ος κύκλος)

Η νέα σεζόν στο FOX Life - εικόνα 13
©ABC Studios Irresistible TV

Μετά από ένα ξεκαθάρισμα αλά… «Game of Thrones» στο φινάλε του προηγούμενου κύκλου, η αποκάλυψη ότι ο πατέρας της Emily Thorne ζει ανανεώνει το ενδιαφέρον για τη συνέχεια αυτής της σαπουνόπερας εκδίκησης. (από τη Δευτέρα 15/12 στις 21:50)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.