5 λόγοι για να δούμε τα MTV Video Music Awards

Τα θορυβώδη μουσικά βραβεία απονέμονται την Κυριακή 24/8 στο «Fabulous Forum» έξω από το Λος Άντζελες. Αυτοί είναι οι λόγοι για να τα δούμε (σε μαγνητοσκόπηση) την επόμενη μέρα στις 20:00 στο ελληνικό MTV – και έχουν όλοι να κάνουν με γυναίκες.

5 λόγοι για να δούμε τα MTV Video Music Awards

Τα θορυβώδη μουσικά βραβεία απονέμονται την Κυριακή 24/8 στο «Fabulous Forum» έξω από το Λος Άντζελες. Αυτοί είναι οι λόγοι για να τα δούμε (σε μαγνητοσκόπηση) την επόμενη μέρα στις 20:00 στο ελληνικό MTV – και έχουν όλοι να κάνουν με γυναίκες.

Beyonce

5 λόγοι για να δούμε τα MTV Video Music Awards - εικόνα 1

Όχι μόνο θα παραλάβει το τιμητικό Michael Jackson Video Vanguard Award, αλλά έχει στα φετινά βραβεία τις περισσότερες υποψηφιότητες από οποιονδήποτε άλλον καλλιτέχνη – 8 στο σύνολο, χάρη στα ταινιάκια που συνόδευαν τα τραγούδια του πρόσφατου «visual» άλμπουμ της. Ως ανταπόδοση, η μεγαλύτερη star της mainstream μουσικής, θα τραγουδήσει ζωντανά, για τέταρτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης. Η πιο αναμενόμενη στιγμή της βραδιάς...

Nicki Minaj

5 λόγοι για να δούμε τα MTV Video Music Awards - εικόνα 2

Μπορεί να μην έχει καμία υποψηφιότητα, αλλά αν έχετε δει το εξώφυλλο του καινούργιου single «Anaconda» από τον ακυκλοφόρητο τρίτο της δίσκο (ο James Franco μόνο για τα οπίσθιά της τη ρωτούσε στο preview show των βραβείων), τότε σίγουρα ανυπομονείτε για την παγκόσμια πρώτη ζωντανή παρουσίασή του στη σκηνή των MTV VMA. Μία δεύτερη παγκόσμια πρώτη μας περιμένει στο ξεκίνημα του show της απονομής, με τη Nicki Minaj, την Jessie J και την Ariana Grande να ερμηνεύουν το συνεργατικό τους single «Bang Bang». Θα πονέσουν τα μάτια μας!

Taylor Swift

5 λόγοι για να δούμε τα MTV Video Music Awards - εικόνα 3

Αποχαιρετά ίσως οριστικά την country και το γυρίζει στην pop – αν γίνεται για καλό αυτή η στροφή θα το δείξει στη σκηνή, όπου το πιθανότερο είναι ότι θα ερμηνεύσει το καινούργιο της single «Shake It Off», ένα pop τραγούδι της σειράς που έχει γράψει μαζί με τις «μηχανές σύνθεσης» Max Martin και Shellback.

#OITNB

5 λόγοι για να δούμε τα MTV Video Music Awards - εικόνα 4

Παρουσιαστές όπως η Nina Dobrev («The Vampire Diaries»), o Dylan OʼBrien («Teen Wolf») και η Kim Kardashian είναι απόλυτα συμβατοί με το ύφος και τo κοινό των βραβείων. Τι θέλουν όμως εκεί τρεις ηθοποιοί από το «Orange Is the New Black»; Είναι σαν να καλείς στα βραβεία του MAD πρόσωπα από τη δημόσια τηλεόραση! Η Taylor Schilling, που μπορεί την επομένη να κερδίσει Emmy, η Laverne Cox και η Uzo Aduba βρίσκονται στη λίστα των παρουσιαστών, μαζί με τους προηγούμενους καθώς και την Gwen Stefani, τον Trey Songz και την Demi Lovato.

Το pre-show

5 λόγοι για να δούμε τα MTV Video Music Awards - εικόνα 5

Μία δοκιμασία γνώσεων της τρέχουσας pop κουλτούρας, καθώς όσο και να την παρακολουθείς ίσως και να έχεις χάσει το επεισόδιο που λέγεται Ingrid Nilsen (YouTube star) ή Fifth Harmony (κοριτσίστικο συγκρότημα που βγήκε από το «The X Factor») ή Sway (παρουσιαστής του MTV και ράπερ). Το pre-show, με βασική παρουσιάστρια τη Lucy Hale («Pretty Little Liars»), live εμφανίσεις, άμεση επικοινωνία του κόσμου στις κερκίδες με τους προσκεκλημένους που θα περπατούν στο κόκκινο χαλί και άλλα τρικ όπως το #DareAustin (αν σας λέει κάτι το όνομα Austin Mahone, δοκιμάστε το), έχει σκοπό να βάλει φωτιά στα social media.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.