Mε τις μεγάλες ξύλινες ροτόντες να ενθαρρύνουν τις παρεΐστικες φάσεις και τη μοντέρνα ματιά στο ρουστίκ να φτιάχνει ατμόσφαιρα, το μοντέρνο κρεατοφαγικό εστιατόριο «The Cellar House», στο εντυπωσιακό Aventador Prime Meat House στα Μελίσσια, σε υποδέχεται σε ένα χώρο που αντιμετωπίζει το κρέας με τη σοβαρότητα που του αρμόζει. Ο έμπειρος σεφ Γιάννης Στανίτσας δίνει έμφαση στις εκλεκτές πρώτες ύλες δικής τους ωρίμανσης, επιλέγοντας κοπές και διαχείριση οι οποίες αναδεικνύουν την ποιότητά τους, σε πιάτα που εναλλάσσονται ανάλογα με τα «ευρήματα». Έτσι μπορείς να πετύχεις μια μοσχίδα από τα Γιάννενα μαγειρευτή με άγρια χόρτα φρικασέ ή σε μπιφτέκι αλά ρους αλλά και αγριογούρουνο, ζαρκάδι, αγριοκάτσικο ή καρέ και μπούτι προβατίνας που το ωριμάζουν και το ψήνουν στον ξυλόφουρνο.
Φυσικά, επιλογές όπως το T-bone steak και η tomahawk σπαλομπριζόλα δικής τους ωρίμανσης, το βουβαλίσιο μπιφτέκι Κερκίνης και η αμερικάνικη picanha έχουν ήδη το δικό τους φανατικό κοινό, ενώ το κρεατοφαγικό μενού συμπληρώνουν πιάτα όπως το ριζότο με φουαγκρά, πάντα με έμφαση στην καθαρότητα των υλικών. Την επίσκεψη απογειώνει το roof top bar, που έκλεισε με ειδική κατασκευή για το χειμώνα και κάνει αίσθηση χάρη στα φευγάτα κοκτέιλ του βραβευμένου bartender Δημήτρη Παπαϊωάννου.
Tip: Στο in-house κρεοπωλείο-deli Φάρμα Κατερίνα θα βρείτε διαλεχτά κομμάτια κρέατος, που ανεβάζουν σε άλλο επίπεδο τα σπιτικά μπάρμπεκιου.
Λεωφ. Πεντέλης 125, Μελίσσια
Τηλ. 2182189436-8
Site: www.aventador.gr
Facebook: Aventador Prime Meat House