afieroma

Τα ιδιαίτερα μπαρ της Αθήνας

Από τις πιάτσες του downtown ως τις ανερχόμενες nightlife γειτονιές του Χαλανδρίου και της Γλυφάδας, κάνουμε focus σε ξεχωριστά στέκια όπου η προσωπικότητα μετράει.

Cabrio

Cabrio

Urban overdrive

Το πρωί τροχοδρομεί χαλαρή διάθεση με καφέ και σνακ και τα βράδια μαρσάρει με μπαρίστικη διάθεση, θεματικά events και live μουσικές στην Αθηναΐδα, το γνωστό πολυχώρο του Βοτανικού.

Πάνω από την μπάρα του κρέμεται ένα απίθανο παλιό Volkswagen χωρίς ουρανό. «Cabrio», όνομα και πράγμα. Κι έχει και ρετρό παρέα. Τριγύρω του βλέπεις μια vintage αντλία βενζίνης, μια βέσπα κρεμασμένη σε έναν τοίχο αλλά και παλιά μηχανήματα του περίφημου εργοστασίου μεταξιού, το οποίο, εκτός του ότι στεγάζει τον πολυχώρο της Αθηναΐδας, δίνει και το στίγμα μιας ιδιαίτερης επαφής. Από τη μία, έχεις πέτρα, σίδερο, ανάμνηση και ιστορία σε ένα βιομηχανικό περιβάλλον με ισχυρή προσωπικότητα. Και από την άλλη, μια Margarita, ένα Apple Martini, ένα Mojito ή ένα Porn Star να πυροδοτούν χαρούμενη, fun διάθεση, με τους bartenders του cafe-bar του Βοτανικού να συμπληρώνουν κοκτεϊλικά τα θεματικά events. Οι κουβανέζικες/latin μουσικές έρχονται αγκαζέ με cocktails με ρούμι, ενώ τα jazz-funk-soul live έχουν δικά τους αγαπημένα αλκοολούχα mix. Η urban, νυχτερινή του όψη είναι ατμοσφαιρική, μπορείς όμως να έρθεις και το πρωί που κινείται σε χαλαρή τροχιά, να βυθιστείς στον κόκκινο καναπέ και να απολαύσεις τον καφέ σου και κάποιο σνακ.

TIP: Το τέλειο σημείο να πιεις το ποτό σου είναι μέσα στο βανάκι-αντίκα της Volkswagen στο βάθος του μαγαζιού.

Cabrio Καστοριάς 34-36, Βοτανικός , τηλ. 2103480010

Αφετηρία:
Προορισμός: