afieroma

Τα ιδιαίτερα μπαρ της Αθήνας

Από τις πιάτσες του downtown ως τις ανερχόμενες nightlife γειτονιές του Χαλανδρίου και της Γλυφάδας, κάνουμε focus σε ξεχωριστά στέκια όπου η προσωπικότητα μετράει.

Moouu Bar

Moouu Bar

Φτιάξε το cocktail μαζί με τον bartender!

Το πασίγνωστο meat point της Γλυφάδας τριπλασίασε το χώρο του και, κρατώντας το ίδιο gothic διακοσμητικό ύφος, πρόσθεσε ένα ολοκαίνουργιο μπαρ, που εξακόντισε τη «θέλω κι εγώ» ατμόσφαιρα στη... στρατόσφαιρα.

Εδώ και λίγο καιρό, το «Moouu» απέκτησε… extension: επεκτάθηκε δηλαδή ακριβώς δίπλα, διατηρώντας το «σκοτεινό» του διάκοσμο, πρόσθεσε καναπέδες κι ένα μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι στο ύφος «Let us know you better» για φαγητό, ενώ ενέταξε στο χώρο κι ένα ολοκαίνουργιο μπαρ με ωραιότατη μπάρα. Εκεί μπορείς να καθίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ για ποτό, σνακ, ακόμη και για ένα ελαφρύ γεύμα, ενώ το βράδυ κάνουν είσοδο τα εντυπωσια­κά cocktails που έχει δημιουργήσει ο head bartender Κώστας Σκάρπος. Αυτό που κάνει τη διαφορά εδώ είναι ότι συγκεκριμένο cocktail menu δεν υπάρχει: περιγράφεις στον bartender τις προτιμήσεις σου, ανταλλάσσετε απόψεις και ύστερα από όλη αυτήν την «πελατοκεντρική» επικοινωνία, δημιουργείται εκείνη τη στιγμή, και ανάλογα με τις διαθέσεις της βραδιάς, το δικό σου απολύτως custome made cocktail. Δεν είναι να απορείς λοιπόν που από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, το «Moouu Bar» έγινε στέκι – πιο στέκι δεν γίνεται!

facebook: meatMOOUU

TIP: Όποιος αγαπάει την πικρή γεύση θα ενθουσιαστεί με το cocktail Negroni, με βασικό συστατικό το παλαιωμένο Sherry Pedro Ximenez με τα πληθωρικά αρώματα και τη μακρά επίγευση.

Moouu Bar Φοίβης 17, Γλυφάδα , τηλ. 2114096295

Αφετηρία:
Προορισμός: