afieroma

Τα ιδιαίτερα μπαρ της Αθήνας

Από τις πιάτσες του downtown ως τις ανερχόμενες nightlife γειτονιές του Χαλανδρίου και της Γλυφάδας, κάνουμε focus σε ξεχωριστά στέκια όπου η προσωπικότητα μετράει.

Vibe

Vibe

To downtown στα καλύτερά του

Με διαδραστικά concept διασκέδασης, sexy ατμόσφαιρα που ευνοεί το socializing και κομψή χορευτική μουσική, φέρνει αέρα Νέας Υόρκης στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Στιλάτο, με κοσμοπολίτικο αέρα και vintage αισθητική που αποπνέει θεατρικότητα κι αισθησιασμό, το «Vibe» αποτελεί μοναδική­ πρόταση εξόδου στο ιστορικό κέντρο για ανθρώπους που ζουν στην εποχή τους, θέλουν να περνούν καλά και αναζητούν την urban κουλτούρα της πόλης. Εδώ η μουσική, η εικόνα, η τέχνη και οι περφόρμανς μπερδεύονται για να στήσουν ένα ανεπανάληπτο good life σενάριο διασκέδασης που είχαμε να ζήσουμε από όταν το «Vibe» έλαμπε στην περιοχή του Ψυρρή. Το δυναμικό, πρόσφατο comeback στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης περιλαμβάνει δυνατές resident συνεργασίες, χορευτικά grooves, προσεκτικά επιλεγμένα events και μετακλήσεις κορυφαίων guests από το εξωτερικό με το σχεδιασμό του ραδιοφωνικού παραγωγού Γρηγόρη Σαμουρκάσογλου. Για τα βράδια της Παρασκευής μη χάσετε τις εμφανίσεις των Wedding Singers, οι οποίοι σκορπίζουν θετικές δονήσεις με ευφάνταστες διασκευές.

TIP: Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα cocktails που έχει επιμεληθεί ο Χάρης Τσαρούχας, γνωστός από τη συμμετοχή του σε μπαρ πεντάστερων ξενοδοχείων.

Vibe Σκουζέ 3, Πλατεία Αγίας Ειρήνης , τηλ. 2103311473

Αφετηρία:
Προορισμός: