afieroma

Τα ιδιαίτερα μπαρ της Αθήνας

Από τις πιάτσες του downtown ως τις ανερχόμενες nightlife γειτονιές του Χαλανδρίου και της Γλυφάδας, κάνουμε focus σε ξεχωριστά στέκια όπου η προσωπικότητα μετράει.

Πικ-Νικ Bar

Πικ-Νικ Bar

Cocktails... worldwide!

Χαρούμενη αύρα, ψαγμένα αντικείμενα από όλο τον κόσμο, multiethnic κουζίνα και cocktails για όλα τα γούστα στην πιάτσα της Νέας Ερυθραίας.

Tο «Πικ-Νικ» συνδυάζει ισορροπημένα το μπαρ και το εστιατόριο, προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις και για τα δύο, σε ένα χώρο που κλέβει καρδιές. Κάθε γωνιά του είναι όμορφη και ατμοσφαιρική. Ο διάκοσμος έχει μελετηθεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια κι εκφράζει την πολυεθνική ματιά του μπαρ. Για παράδειγμα, τα εκπληκτικά πλακάκια είναι από τη Σεβίλη και ο εντυπωσιακός γρανιτένιος πάγκος από την Ανδαλουσία. Το ίδιο ξεχωριστό και πολυσυλλεκτικό είναι το μενού που επιμελείται ο σεφ Μιχάλης Μπόσκος: ινδικής, ταϊλανδέζικης και για­πωνέζικης έμπνευσης πιάτα αλλά και κάποιες λιβανέζικες και τούρκικες συνταγές. Σημείο αναφοράς η open plan κουζίνα­ και ο φούρνος που ψήνει­ τα αυθεντικά tandoori ψωμάκια. Στα της μπάρας επικρατούν δημιουργικότητα και πρωτοτυπία. Τα άνετα ψηλά καθίσματα και το επιβλητικό πολύχρωμο μπαρ προδιαθέτουν για cocktail στιγμές: το Fresh και το Django ικανοποιούν τους οπαδούς των καυτερών, το Gin Lane κερδίζει τους λάτρεις του ginger, το Kukutsi είναι γι’ αυτούς που επιμένουν ελληνικά, το Ginger Coconut για όσους αναζητούν ένα ελαφρύ ποτό­ και το Gluehwein για κάτι ζεστό και comfort.

TIP: To απόλυτο after dinner cocktail του «Πικ-Νικ Bar» λέγεται Choco Burachito και φτιάχνεται με ρούμι, βανίλια, passion fruit και σοκολάτα. Θα το χαρείτε, βέβαια, στον κήπο.

Πικ-Νικ Bar Πλατεία Ν. Πλαστήρα 1, Νέα Ερυθραία , τηλ. 2108077501

Αφετηρία:
Προορισμός: