Λευκοντυμένο, με κομψή, χαλαρή αύρα. Το ντεκόρ, με σταρ τα παλιά γυαλικά (φιάλες, καράφες, βάζα) σε οινοπνευματί ή σε ανοιχτό πράσινο της ελιάς, αποπνέει στιλάτο μεσογειακό πνεύμα, ενώ την επιμέλεια της κουζίνας έχει ο ταλαντούχος σεφ Γιάννης Λιάκου, φροντίζοντας να ανανεώνει το θαλασσινό ρεπερτόριο με διάφορους νεολογισμούς.
Μενού Αγίου Βαλεντίνου
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ
Μους ελληνικών τυριών
με πιπεριά Φλωρίνης & τραγανά κροστίνι
ΣΑΛΑΤΑ
Σαλάτα
με παντζαρόφυλλα, φρέσκα παντζάρια, φιλέτα από πράσινο μήλο & σάλτσα από βαλσάμικο με φρέσκο ρόδι, πετιμέζι & χιόνι από μελίπαστο Λήμνου
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
Τάρτα μανιταριών
με σαντιγί τρούφας
Γαρίδες κανταΐφι
με μαρμελάδα ντομάτας
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗ
Γκόγκες
με ψαχνό καπνιστού σολωμού και ελαφριά σάλτσα άνηθου
Καλαμαράτα κοκκινιστή
με μπουκέτο μυρωδικών & πέταλα από γραβιέρα Ίου
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ ΑΝΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ
Μακαρονάδα θαλασσινών
με λαζανάκι, γαρίδες, μύδια, καραβιδόψια και σάλτσα λεμονιού
ΓΛΥΚΑ
Κρέμε ruby σοκολάτας
με καρδιά από αγριοκέρασα πάνω σε τραγανό μπισκότο κακάο