Εμπνευσμένες, μοντέρνες και κοσμοπολίτικες αναδομήσεις του συνταγολογίου της
ελληνικής παράδοσης, βασισμένες σε επιλεγμένη ελληνική πρώτη ύλη, θέτουν τον
γευστικό άξονα γύρω από τον οποίο το αρχοντικό grand restaurant της Αθήνας
συνεχίζει να πλέκει το μύθο του, με τον ταλαντούχο σεφ Νίκο Λειβαδιά να κρατά την
μπαγκέτα του μαέστρου και την ασυναγώνιστη θέα στην Ακρόπολη να
πρωταγωνιστεί στην ατμοσφαιρική σαγήνη της κομψής σάλας. Το εξαίρετο σέρβις,
αλλά και η συνοδεία πιάνου συμπληρώνουν την εστιατορική εμπειρία. Χρυσός Σκούφος.
Μενού Αγίου Βαλεντίνου
Φρέσκιες γαρίδες μαριναρισμένες με φρούτο του πάθους και νεροκάρδαμο
Χειροποίητα ‘agnolotti’ με πατάτα, τρούφα και μανιτάρια στο ζωμό τους
Φιλέτο γάλακτος με πατάτες νέας σοδειάς, αυγοτάραχο και καφέ ‘arabica’
Bouquet de roses by Arnaud Larher
Μους σοκολάτας γάλακτος με ‘ganache gianduja’ και μους πικρής σοκολάτας με βατόμουρο και brownies
Χρέωση κατ’ άτομο € 75
Ο χάρτης
(ξεν. «King George») Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα, Κέντρο