Έχοντας ξεπεράσει τα 40 χρόνια ζωής ως «Barba Lazaros», έχει γράψει ενδιαφέρουσα ιστορία, στις σελίδες της οποίας είχε πάντα περίοπτη θέση το ανατολίτικο πεϊνιρλί. Σήμερα έχει εξελιχτεί σε ένα φροντισμένο εστιατόριο ελληνικής κουζίνας, με σύγχρονα στοιχεία στη σάλα του και μεγάλη ποικιλία ελληνικών πιάτων και μεζέδων. Ζωντανή μουσική Σάβ. βράδυ & Κυρ. μεσημ.
Μενού Αγίου Βαλεντίνου
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ
Ταρταρ με παντζάρι
και μους ελληνικών τυριών και τραγανό κροστίνι μαύρου σκόρδου
ΣΑΛΑΤΑ
Lazaros
ποικιλία από φρεσκοκομμένα μαρούλια, τρυφερά φύλλα από σπανάκι, ρόκα, ντοματίνια, καπνιστή πανσέτα, μανιτάρια πλευρώτους σχάρας, πιπεριά Φλωρίνης, δροσερή βινεγκρετ μουστάρδας, σπόροι κολοκύθας και κρέμα από γαλοτύρι Ηπείρου
ΖΕΣΤΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ
Μανιτάρια γεμιστά
με παστράμι χοιρινό, πολύχρωμες πιπεριές, κρούστα από κασέρι Θυμέλη και κουλί καπνιστής τομάτας
Αχιβάδες
με ψαχνό από ψαρονέφρι, καπνιστό απάκι, γραβιέρα Κρήτης & μαρμελάδα ντομάτας αρωματισμένη με γλυκάνισο
Σουφλέ Μετσοβόνε
πάνω σε μαρμελάδα κρεμμυδιού
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ επιλογή
Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό
με μελίχλωρο Λήμνου, λιαστή ντομάτα και βασιλομανίταρα, σάλτσα ψητού αρωματισμένη με μουστάρδα και αρωματικό ρύζι με φλωμάρι Λήμνου