Men in Black International

Remix στοιχείων όχι special, έκδοση σε Blu-ray πάντως εντυπωσιακή

Men in Black International

Οι Σάξονες έχουν στην "φαρέτρα" τους την λεκτική την έκφραση "More than the sum of its parts" για να χαρακτηρίσουν κάτι με τρόπο θετικό, στην περίπτωση του νέου Men in Black ωστόσο θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την... εκ διαμέτρου αντίθετη. Ενώ το φιλμ έχει να επιδείξει αξιοπρεπές (έστω και όχι πρωτότυπο) σενάριο, πολύ καλές ερμηνείες από τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες (και επαρκή χημεία ανάμεσά τους), αποτελεσματική σκηνοθεσία και φροντισμένα ειδικά εφέ, για κάποιον λόγο αποτυγχάνει να τα αναμιίξει με τέτοιο τρόπο, ώστε να ξεχωρίσει. Ίσως οι δημιουργοί... παραπροσπάθησαν να μην αλλάξουν την "συνταγή" του αρχικού Men in Black, ίσως περιμέναμε από το International περισσότερα απ' όσα μπορούσε να δώσει, αλλά δεν μπορεί να δηλώσει κανείς cult fan των MIB του παρελθόντος και ταυτόχρονα ενθουσιασμένος με το νεότερο μέλος της σειράς. Τουλάχιστον η οικιακή έκδοση αποζημιώνει σε έναν βαθμό με έναν τους πλέον εντυπωσιακούς οπτικοακουστικούς τομείς μεταφοράς σε Blu-ray σε όλην την διάρκεια του 2019: απίθανη ποιότητα εικόνας, στο όριο του φορμά απολύτως κυριολεκτικά, καθώς και άριστα διαμορφωμένος σε όλα του τα στοιχεία ήχος, καθιστούν το Men in Black International μία από τις μεταφορές εκείνες που δικαιούνται τον χαρακτηρισμό του "τίτλου αναφοράς".

Men in Black International - εικόνα 1

Τα extras προκαλούν, από την άλλη πλευρά, ανάμικτα συναισθήματα: ενώ είναι πολυάριθμα, και ορισμένα από αυτά απολαυστικά (ειδικά οι γκάφες των γυρισμάτων και άλλα χιουμοριστικά κλιπάκια), δεν επιδιώκουν να προσφέρουν τίποτε πέρα από τα τυπικά και συνήθη. Η συνολική εντύπωση του Blu-ray, λοιπόν, καταλήγει να κινείται "κάπου στην μέση": ασυνήθιστα υψηλής ποιότητας τεχνικά, αλλά με διεκπεραιωτικά extras, η πρόταση απόκτησής του ή όχι στηρίζεται αποκλειστικά στο αν κάποιος έκρινε την ταινία αρκετά ψυχαγωγική στα σινεμά ή όχι. Όσοι και όσες, με άλλα λόγια, αναγνωρίζουν τον εαυτό τους σε αυτήν την κατηγορία, αγοράζουν άφοβα!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Tech

Εμπνέοντας έναν κόσμο αλλαγής με το πρόγραμμα "Γεφυρώνοντας Γενεές της Canon"

Το αποτέλεσμα της δράσης είναι μια φωτογραφική έκθεση, η οποία λειτουργεί σαν υπενθύμιση της ανοχής, του σεβασμού και του ενδιαφέροντος για όλους τους ανθρώπους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/06/2023

Σειρά Samsung Galaxy S23: και δύναμη, και στυλ

Τα νέα smartphone της εταιρείας ικανότερα απο ποτέ, διάλεξε το μοντέλο που ταιριάζει στις απαιτήσεις σου

Πώς μπορείς να βρεις εύκολα και γρήγορα γιατρό κοντά σου;

Πώς μπορείτε να τον βρείτε εύκολα και γρήγορα; Η απάντηση κρύβεται στο instadoctor.gr.

Πολυαναμενόμενα smartphones που καταφθάνουν φέτος

Αναμφισβήτητα, τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα αποτελούν ξανά τάση.

5 video games για τη νέα χρονιά

Ξαναέρχεται ο Kratos. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός.

Honor 50 5G

Επανεκκίνηση με στυλ, επιστροφή με αξιώσεις

Forza Horizon 5

Το καλύτερο μέχρι σήμερα, το καλύτερο της κατηγορίας του για το 2021