Πώς μπορείς να βρεις εύκολα και γρήγορα γιατρό κοντά σου;

Πώς μπορείτε να τον βρείτε εύκολα και γρήγορα; Η απάντηση κρύβεται στο instadoctor.gr.

instadoctor.gr

Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να χρειάζεστε έναν νέο γιατρό ποικίλουν. Ίσως να μην είχατε ποτέ την ανάγκη να επισκεφθείτε γιατρό μιας συγκεκριμένης ειδικότητας, ίσως μετακομίσατε και αναζητάτε ειδικούς στη νέα σας περιοχή, ή πολύ απλά μπορεί να μην είστε ευχαριστημένοι με τον παλιό σας γιατρό. Όποιος και να είναι ο λόγος της αναζήτησής σας, σίγουρα υπάρχει ο ειδικός που είναι ο ιδανικός για εσάς, με τον οποίο θα αναπτύξετε μια σχέση εμπιστοσύνης. Πώς μπορείτε να τον βρείτε εύκολα και γρήγορα; Η απάντηση κρύβεται στο instadoctor.gr.

Ποια είναι η εύκολη και γρήγορη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε μπαίνοντας στο instaDoctor; 

Αναζήτηση γιατρού

Η αναζήτηση γιατρού είναι ιδιαίτερα απλή και γρήγορη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μπείτε στην πλατφόρμα και να επιλέξετε την ειδικότητα και την περιοχή που σας ενδιαφέρει. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί μία μεγάλη λίστα με γιατρούς που αντιστοιχούν στην αναζήτησή σας!

Επιλογή γιατρού

Πώς να επιλέξω όμως γιατρό; Ευτυχώς, μέσα από το instadoctor.gr θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον κάθε γιατρό. Ανάμεσα σε αυτές είναι το βιογραφικό τους, η τοποθεσία του ιατρείου με χάρτη, οι εξειδικεύσεις, καθώς και οι χρεώσεις και τα διαθέσιμα ραντεβού. 

Σε περίπτωση όμως που θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον κάθε γιατρό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο "Προφίλ γιατρού”. Εκεί θα βρείτε μία μεγάλη λίστα με πληροφορίες που θα μπορούσαν να σας ενδιαφέρουν για έναν γιατρό όπως: σπουδές, επαγγελματική εμπειρία, συμμετοχή σε συνέδρια, δημοσιεύσεις, κόστος για κάθε υπηρεσία, ταμεία που δέχεται, αν αναλαμβάνει χειρουργεία, πρόσβαση για ΑμεΑ, ειδικά κόστη, οδηγίες για την έλευση στο ιατρείο με χάρτη, δυνατότητα ραντεβού με βιντεοκλήση, φωτογραφίες, videos κ.α. 

Ραντεβού σε 1 λεπτό

Αφού επιλέξετε τον γιατρό που θέλετε να επισκεφθείτε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία και την ώρα που σας βολεύει μέσα από τα διαθέσιμα ραντεβού που θα εμφανιστούν μπροστά σας. Ο γιατρός λαμβάνει άμεσα το ραντεβού, ενώ εσείς θα λάβετε ειδοποίηση επιβεβαίωσης του ραντεβού με email & γραπτού μηνύματος στο κινητό σας τηλέφωνο.

Τι πλεονεκτήματα προσφέρει το instaDoctor; 

Το instadoctor.gr προσφέρει μια μεγάλη σειρά από πλεονεκτήματα. Ανάμεσα σε αυτά ανήκουν:

Δωρεάν χρήση
Η χρήση του instadoctor.gr είναι δωρεάν. Δηλαδή, η μόνη χρέωση που πραγματοποιείται είναι το κόστος του ραντεβού με τον γιατρό.

Αμεσότητα
Μπορείτε να κλείσετε άμεσα το ραντεβού σας, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμείτε, χωρίς περιττές αναμονές.

Αξιοπιστία
Μέσα από όλο αυτό το πλήθος των πληροφοριών για τον κάθε γιατρό, ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες για μια δυσάρεστη έκβαση και απογοήτευση του ραντεβού σας.

Δυνατότητα ραντεβού με βιντεοκλήση
Ο κάθε ασθενής, μπορεί μέσα από την πλατφόρμα να πραγματοποιήσει online ραντεβού μέσω τηλεδιάσκεψης, σε περίπτωση που δεν υπάρχει ανάγκη για ραντεβού με φυσική παρουσία.

Μπείτε σήμερα στο instadoctor.gr και βρείτε άμεσα τον γιατρό που ψάχνετε και που θα αποτελέσει τον ειδικό που θα εμπιστεύεστε για πολλά χρόνια!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Tech

5 video games για τη νέα χρονιά

Ξαναέρχεται ο Kratos. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός.

10/01/2022

Honor 50 5G

Επανεκκίνηση με στυλ, επιστροφή με αξιώσεις

Forza Horizon 5

Το καλύτερο μέχρι σήμερα, το καλύτερο της κατηγορίας του για το 2021

Nintendo Switch OLED Edition

Βελτιωμένο στα σημεία, ως πρώτη αγορά όμως προτιμητέο

Kena: Bridge of Spirits

Ταξίδι μαγικό, στο PS5 αποκλειστικό

Death Stranding Director's Cut

Ξεχωριστή παραγωγή στην καλύτερή της εκδοχή

PLG Disrupt: συνέδριο για Product-Led Growth τον Οκτώβριο

Πλούσιο πρόγραμμα, σημαντικοί ομιλητές και διαδραστικές επιλογές για τους συμμετέχοντες