Forza Horizon 5

Το καλύτερο μέχρι σήμερα, το καλύτερο της κατηγορίας του για το 2021

Forza Horizon 5

Τα Xbox έχουν να επιδείξουν στην βιβλιοθήκη τους σημαντικό αριθμό από ποιοτικούς τίτλους αγώνων ταχύτητας με αυτοκίνητα, οπότε ο σχετικός... πήχυς βρίσκεται ήδη πολύ ψηλά - όμως ακόμη και με αυτό ως δεδομένο το νέο Forza Horizon τον "περνά" με χαρακτηριστική ευκολία, όντας το πληρέστερο racing game αυτού του είδους μέχρι στιγμής και μία από τις πλέον φροντισμένες παραγωγές που έχει εκδόσει τα τελευταία χρόνια η Microsoft για οποιοδήποτε Xbox. Όπως και οι προκάτοχοί του, έτσι και το Forza Horizon 5 έχει συγκεκριμένη "θεματική", αυτήν την φορά το Μεξικό, του οποίου η ποικιλία στις τοποθεσίες έχει επιτρέψει στους δημιουργούς να προσφέρουν αγωνιστικές πίστες... κυριολεκτικά κάθε είδους. Βάσει αυτών έχουν διαμορφωθεί και πολλές από τις ειδικές δραστηριότητες στο νέο Horizon, στις οποίες ζητούμενο πολλές φορές δεν είναι το γνωστό και βαρετό "τερμάτισε πρώτος σε κάθε αγώνα". Η ποικιλία από πράγματα που έχει στην διάθεσή του να κάνει ο παίκτης γενικότερα στο πλαίσιο των επιλογών του FH5 είναι αληθινά τεράστια, είτε προτιμά να παίζει μόνος είτε με αντιπάλους μέσω Xbox Live.

Forza Horizon 5 - εικόνα 1

Ο τομέας βέβαια που εντυπωσιάζει περισσότερο απ' όλους είναι ο τεχνικός, καθώς το νέο Forza Horizon έχει σχεδιαστεί για να αξιοποιεί την ισχύ των νέων Xbox Series S|X και... πραγματικά "δίνει ρέστα" όσον αφορά στα γραφικά και τον ήχο. Οι κάτοχοι ισχυρών PC θα το απολαύσουν επίσης, καθώς και τα δικά τους συστήματα αξιοποιούνται για να προσφέρουν ομαλότερη κίνηση σε υψηλότερες αναλύσεις. Ο τίτλος παίζεται πάντως και σε όχι πανίσχυρους Η/Υ, αλλά και σε Xbox One S/X, απλώς με χαμηλότερης λεπτομέρειας απεικόνιση. Όλοι οι συνδρομητές της υπηρεσίας Game Pass της Microsoft έχουν πρόσβαση στο Forza Horizon 5 δωρεάν από την πρώτη μέρα και, με δεδομένο πως να αγοραστεί μεμονωμένα ο τίτλος κοστίζει τα μισά χρήματα από... μία ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία αυτή, προτείνουμε στο κοινό να σκεφτεί σοβαρά την δεύτερη οδό. Δεν είναι και λίγο, άλλωστε, να παίρνεις με αυτό το αντίτιμο το racing game της χρονιάς δωρεάν και... άλλα 250 ποιοτικά games μαζί του!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Tech

Εμπνέοντας έναν κόσμο αλλαγής με το πρόγραμμα "Γεφυρώνοντας Γενεές της Canon"

Το αποτέλεσμα της δράσης είναι μια φωτογραφική έκθεση, η οποία λειτουργεί σαν υπενθύμιση της ανοχής, του σεβασμού και του ενδιαφέροντος για όλους τους ανθρώπους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/06/2023

Σειρά Samsung Galaxy S23: και δύναμη, και στυλ

Τα νέα smartphone της εταιρείας ικανότερα απο ποτέ, διάλεξε το μοντέλο που ταιριάζει στις απαιτήσεις σου

Πώς μπορείς να βρεις εύκολα και γρήγορα γιατρό κοντά σου;

Πώς μπορείτε να τον βρείτε εύκολα και γρήγορα; Η απάντηση κρύβεται στο instadoctor.gr.

Πολυαναμενόμενα smartphones που καταφθάνουν φέτος

Αναμφισβήτητα, τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα αποτελούν ξανά τάση.

5 video games για τη νέα χρονιά

Ξαναέρχεται ο Kratos. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός.

Honor 50 5G

Επανεκκίνηση με στυλ, επιστροφή με αξιώσεις

Nintendo Switch OLED Edition

Βελτιωμένο στα σημεία, ως πρώτη αγορά όμως προτιμητέο