ΝΒΑ2Κ 2020

Το μοναδικό κι εκ των πραγμάτων ασυναγώνιστο, ακόμη καλύτερο

ΝΒΑ2Κ 2020

Ο κυρίαρχος τίτλος μπάσκετ στην αγορά των video games μόλις απόκτησε καινούργια έκδοση και όλα δείχνουν πως η δημιουργός του, η Visual Concepts, αυτήν την φορά αξιοποίησε την περσινή κριτική εποικοδομητικά για να προσφέρει κάτι φανερά καλύτερο. Ο βασικός μηχανισμός κίνησης, σουτ, πάσας και μπλοκ είναι περισσότερο λεπτομερής και πειστικός από ποτέ, κάθε παίκτης μέσα στο γήπεδο αποπνέει όντως την αίσθηση του μοναδικού - και στην περίπτωση των διάσημων, του αναγνωρίσιμου - ενώ η άμυνα που ελέγχει τους αντίπαλους παίκτες είναι δυσκολότερη αυτή τη φορά. Ανάμεσα στα νέα στοιχεία παιχνιδιού θετικότατη εντύπωση κάνει τόσο αυτό των πάρα πολλών διαφορετικών "ειδικών ικανοτήτων" (badges) που μπορεί να έχει ένας παίκτης πέρα από τα βασικά χαρακτηριστικά του: δεν πρόκειται για... κοσμητικές αρετές, αλλά γνήσια χρήσιμες που κάθε gamer μπορεί να αντιστοιχίσει με τον δικό του τρόπο παιχνιδιού. Σαφώς καλύτερα υλοποιημένο είναι το σεναριακό τμήμα του τίτλου, στο οποίο μάλιστα συμμετέχουν και διάσημοι ηθοποιοί. Στην γενικότερη επιλογή My Career και βέβαια στην MyTeam συνεχίζει να υπάρχει δυστυχώς έντονο το στοιχείο της... μόνιμης ενθάρρυνσης για μικροαγορές (microtransactions) και ενώ προφανώς αντιλαμβανόμαστε τους οικονομικούς λόγους - παραγωγές αυτού του επιπέδου κοστίζουν μεγάλα ποσά για να διατίθενται κάθε χρόνο - ίσως στην επόμενη έκδοση θα πρέπει πλέον να περιοριστεί δραστικά.

ΝΒΑ2Κ 2020 - εικόνα 1

Φυσικά ως τίτλος NBA2K και η νεότερη έκδοση 2020 είναι εξαιρετικά φροντισμένη τόσο στον τομέα των γραφικών και του ήχου, όσο και της γενικότερης παρουσίασης. Με το παιχνίδι εντός γηπέδου να παραμένει απολαυστικό, είναι πάρα πολύ δύσκολο να μην προτείνει κανείς για αγορά (και) αυτήν την έκδοση παρά την ύπαρξη των μικροαγορών. Υπάρχει λόγος που η σειρά των NBA2K έχει πρακτικό μονοπώλιο: είναι πάρα πολύ δύσκολο να δημιουργήσει κανείς από το μηδέν (ακόμη και η Εlectronic ArtS) κάτι καλύτερο. Οι fans το έχουν αποκτήσει πιθανώς ήδη, σε όσους... ευκαιριακούς ωστόσο ενδιαφέρονται μα δεν το έκαναν ακόμη, δεν υπάρχει λόγος "να το σκέφτονται": είτε μόνοι, είτε με παρέα στο σαλόνι, είτε με αντιπάλους μέσω Internet, το NBA2K 2020 θα προσφέρει διασκέδαση απλόχερα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Tech

Εμπνέοντας έναν κόσμο αλλαγής με το πρόγραμμα "Γεφυρώνοντας Γενεές της Canon"

Το αποτέλεσμα της δράσης είναι μια φωτογραφική έκθεση, η οποία λειτουργεί σαν υπενθύμιση της ανοχής, του σεβασμού και του ενδιαφέροντος για όλους τους ανθρώπους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/06/2023

Σειρά Samsung Galaxy S23: και δύναμη, και στυλ

Τα νέα smartphone της εταιρείας ικανότερα απο ποτέ, διάλεξε το μοντέλο που ταιριάζει στις απαιτήσεις σου

Πώς μπορείς να βρεις εύκολα και γρήγορα γιατρό κοντά σου;

Πώς μπορείτε να τον βρείτε εύκολα και γρήγορα; Η απάντηση κρύβεται στο instadoctor.gr.

Πολυαναμενόμενα smartphones που καταφθάνουν φέτος

Αναμφισβήτητα, τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα αποτελούν ξανά τάση.

5 video games για τη νέα χρονιά

Ξαναέρχεται ο Kratos. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός.

Honor 50 5G

Επανεκκίνηση με στυλ, επιστροφή με αξιώσεις

Forza Horizon 5

Το καλύτερο μέχρι σήμερα, το καλύτερο της κατηγορίας του για το 2021