Samsung: Οι τεχνολογικές εξελίξεις στα νέα smartphone, tablet και smartwatch

Samsung

Ως έμπειρη κατασκευάστρια προϊόντων τεχνολογίας που δραστηριοποιείται σε πολλές κατηγορίες, η Samsung γνωρίζει πως η βελτίωση των συσκευών αυτών σε επίπεδο προδιαγραφών δεν είναι από μόνη της αρκετή. Θα πρέπει με την πάροδο του χρόνου αυτήν την εξέλιξη να την "εισπράττουν" και πρακτικά οι καταναλωτές στην καθημερινότητά τους, με νέες λειτουργίες και δυνατότητες.

Καμία απορία λοιπόν που η Samsung με τα νέα μέλη: Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5, Galaxy Tab S9 και Galaxy Watch6 επιδιώκει να προσφέρει ακριβώς αυτό κάνοντας την επικοινωνία, την ενημέρωση, την παραγωγικότητα και την διασκέδαση περισσότερο απολαυστική από ποτέ.

Samsung

Για εκείνους κι εκείνες που θέλουν να έχουν στην διάθεσή τους ολοκληρωμένη γκάμα δυνατοτήτων και λειτουργιών από ένα σύγχρονο αναδιπλούμενο smartphone, το Samsung Galaxy Z Fold5 προσφέρει ο,τιδήποτε θα μπορούσαν να ζητήσουν.

Από πού να ξεκινήσει κανείς! Δύο υψηλής ανάλυσης οθόνες, μία εξωτερική και μία μεγάλη εσωτερική, ώστε όλες οι ειδοποιήσεις και εφαρμογές που θέλουν οι χρήστες να έχουν στην διάθεσή τους, να είναι προσβάσιμες άμεσα και εύχρηστα. Μεγάλη μπαταρία για αυτονομία, ώστε να μην χρειάζεται να αναζητούν συχνά φορτιστή ακόμη κι αν χρησιμοποιούν το κινητό τους για πολλά πράγματα μέσα σε μια εργασιακή ημέρα. Συμβατότητα με την ειδική γραφίδα της Samsung, το S Pen, για να ολοκληρώνουν εργασίες παρόμοιες με αυτές του Η/Υ. Ικανές κάμερες υψηλών προδιαγραφών, οι οποίες απαθανατίζουν ποιοτικές φωτογραφίες και video. Και, όπως περιμένει κανείς από συσκευή επιπέδου premium, προσεγμένη ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα.

Samsung

Για το κοινό, πάντως, που δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ένα αναδιπλούμενο smartphone τόσο πολύ για δουλειά, αλλά εκτιμά το μικρότερο, πρακτικό μέγεθος συσκευών που μπορεί να μεταφέρει οπουδήποτε, το Galaxy Z Flip5 είναι ίσως περισσότερο ταιριαστή επιλογή. Προσφέρει και αυτό δύο οθόνες, μία εξωτερική και μία εσωτερική, όμως πλήρως "ανοιχτό" έχει το μέγεθος συνηθισμένου smartphone και όχι το διπλάσιο, οπότε "κλειστό" χωρά ακόμη και σε μικρές τσάντες ή τσέπες!

Το Galaxy Z Flip5 παραμένει, ωστόσο, εντυπωσιακά γρήγορο στην λειτουργία και ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση, προσφέροντας παράλληλα ευέλικτο φωτογραφικό σύστημα και μεγάλη αυτονομία. Τα τέσσερα διαφορετικά διαθέσιμα χρώματά του καλύπτουν, άλλωστε, κλασικές ή μοντέρνες προτιμήσεις σε ένδυση και αξεσουάρ, για άψογο συνδυασμό μαζί τους.

Samsung

Μιλώντας για συνδυασμούς, αυτός ενός Samsung Galaxy smartphone με το νέο smartwatch της εταιρείας - το Galaxy Watch6 - είναι όχι μόνο άψογος, αλλά προσφέρει και "το κάτι παραπάνω" σε επίπεδο λειτουργιών. Η εκτέλεση τηλεφωνικών κλήσεων ή η εμφάνιση μηνυμάτων είναι κάτι απλό για ένα σύγχρονο smartwatch, όμως το Galaxy Watch6 αναλαμβάνει πολύ περισσότερα, όπως να τραβάει φωτογραφίες σε συνεργασία με το Samsung Galaxy smartphone απομακρυσμένα ή να καταγράφει βήματα και δραστηριότητες από τις δύο συσκευές για ολοκληρωμένο προφίλ φυσικής κατάστασης.

Ανθεκτικό σε γλυκό νερό, σκόνη** και μικρά χρυπήματα, αλλά και με μεγάλη αυτονομία, το Galaxy Watch6 θα συντροφεύσει τον/την κάτοχό του πρακτικά οπουδήποτε.

Samsung

Τα πλέον εντυπωσιακά νέα προϊόντα Galaxy της Samsung, πάντως - βάσει... τάξης μεγέθους και απολαυστικής οθόνης, αν μη τί άλλο! - δεν είναι άλλα από τα καλύτερα tablet που έχει προσφέρει η εταιρεία μέχρι σήμερα: τα Tab S9, Tab S9 Plus και Tab S9 Ultra. Στηρίζονται σε ισχυρό επεξεργαστή και υποσύστημα γραφικών, φέρουν εξελιγμένες κάμερες και επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο, ενώ υποστηρίζουν και το S Pen "σήμα κατατεθέν" της Samsung για χρήση σε πλειάδα εφαρμογών που την αξιοποιούν. Φέρουν, δε, ενισχυμένο σύστημα απόδοσης ήχου που, σε συνδυασμό με την υψηλής ανάλυσης οθόνη τους, καθιστούν την θέαση ταινιών ή την ενασχόληση με games περισσότερο ψυχαγωγική από ποτέ.

Σε δύο διαφορετικά χρώματα και εκδοχές διασύνδεσης 5G ή Wi-Fi για κάθε μοντέλο, τα νέα Galaxy Tab S9 είναι ικανά να καλύψουν κάθε απαίτηση των κατόχων τους για δουλειά, ενημέρωση και διασκέδαση, σε διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού και κόστους.

Samsung

Όλα τα καινούργια προϊόντα Galaxy της Samsung είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, τόσο μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Samsung όσο και από τα καταστήματα λιανικής.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

** Με βάση εργαστηριακές συνθήκες για βύθιση σε γλυκό νερό έως 1,5 μέτρα και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Η προστασία από το γλυκό νερό της συσκευής δεν είναι μόνιμη και ενδέχεται να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου λόγω φυσιολογικής φθοράς. Η πιστοποίηση IPX8 δεν αφορά προστασία από τη σκόνη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Tech

Σειρά Samsung Galaxy S23: και δύναμη, και στυλ

Τα νέα smartphone της εταιρείας ικανότερα απο ποτέ, διάλεξε το μοντέλο που ταιριάζει στις απαιτήσεις σου

11/04/2023

Πώς μπορείς να βρεις εύκολα και γρήγορα γιατρό κοντά σου;

Πώς μπορείτε να τον βρείτε εύκολα και γρήγορα; Η απάντηση κρύβεται στο instadoctor.gr.

Πολυαναμενόμενα smartphones που καταφθάνουν φέτος

Αναμφισβήτητα, τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα αποτελούν ξανά τάση.

5 video games για τη νέα χρονιά

Ξαναέρχεται ο Kratos. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός.

Honor 50 5G

Επανεκκίνηση με στυλ, επιστροφή με αξιώσεις

Forza Horizon 5

Το καλύτερο μέχρι σήμερα, το καλύτερο της κατηγορίας του για το 2021

Nintendo Switch OLED Edition

Βελτιωμένο στα σημεία, ως πρώτη αγορά όμως προτιμητέο