Death Stranding Director's Cut

Ξεχωριστή παραγωγή στην καλύτερή της εκδοχή

Death Stranding Director's Cut

Ο πολυσυζητημένος τίτλος του Hideo Kojima - που το 2019 είχε αποσπάσει μεν υψηλές βαθμολογίες αλλά και διχάσει το κοινό του PlayStation4 - επιστρέφει στο PlayStation5 εντυπωσιακά βελτιωμένο και εμπλουτισμένο σε περιεχόμενο. Το κεντρικό του φουτουριστικό θέμα, η δομή και οι βασικοί μηχανισμοί παιχνιδιού δεν έχουν αλλάξει, όμως είναι ολοφάνερο πως ο Kojima και η ομάδα του έλαβαν στα υπ' όψιν ορισμένα από τα παράπονα των gamers που το πρωτοέπαιξαν, καθώς το Death Stranding σε αυτήν του την εκδοχή είναι μία ψυχαγωγική εμπειρία σαφώς περισσότερο ισορροπημένη. Σε αυτό συμβάλλει, για παράδειγμα, το γεγονός ότι η Director's Cut του Death Stranding επιτρέπει στον παίκτη επιτέλους να κινηθεί πολύ πιο γρήγορα από το... βάδην μέσα στις αχανείς περιοχές του, όπως και να μεταφέρει περισσότερα πράγματα σε κάθε διαδρομή - κάτι που δεν διευκολύνει απαραίτητα τις αποστολές, αλλά δεν τις καθιστά και εκνευριστικά... οριακές στην αποτυχία όπως άλλοτε. Αυτή η έκδοση φέρει επίσης και το extra περιεχόμενο που διέθετε η έκδοση για PC, από νέα όπλα και αντιπάλους μέχρι πρόσθετες περιοχές και mini games, τα οποία συνολικά διευρύνουν σημαντικά το τί μπορεί να κάνει ο παίκτης στην διάρκεια ενασχόλησής του με τον τίτλο.

Death Stranding Director's Cut - εικόνα 1

Καθώς αναφερόμαστε στην έκδοση του PlayStation5, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και πολλά στοιχεία που προσαρμόζουν τον τίτλο αυτό στις δυνατότητες του ισχυρού συστήματος ψυχαγωγίας της Sony. Παρέχεται υποστήριξη για τις λειτουργίες ανάδρασης και προοδευτικής αντίστασης του χειριστηρίου DualSense, υποστήριξη ήχου 3D με ακουστικά απλά ή USB, υποστήριξη απεικόνισης είτε αμιγώς ανάλυσης 4Κ είτε 4Κ με πολλαπλασιασμό γραμμών αλλά περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο, καθώς και προσαρμοσμένη χρήση του δίσκου SSD για σχεδόν μηδενική αναμονή ανάμεσα στις αποστολές. Όλα αυτά ίσως δεν είναι αρκετά για τους παίκτες που ολοκλήρωσαν το Death Stranding στο PS4 να αγοράσουν και την Director's Cut στο PS5, καθιστούν όμως την τελευταία ελκυστική αγορά για όσους δεν είχαν παίξει την παραγωγή του Kojima τότε: τώρα, είναι κλάσεις ανώτερη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Tech

Εμπνέοντας έναν κόσμο αλλαγής με το πρόγραμμα "Γεφυρώνοντας Γενεές της Canon"

Το αποτέλεσμα της δράσης είναι μια φωτογραφική έκθεση, η οποία λειτουργεί σαν υπενθύμιση της ανοχής, του σεβασμού και του ενδιαφέροντος για όλους τους ανθρώπους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/06/2023

Σειρά Samsung Galaxy S23: και δύναμη, και στυλ

Τα νέα smartphone της εταιρείας ικανότερα απο ποτέ, διάλεξε το μοντέλο που ταιριάζει στις απαιτήσεις σου

Πώς μπορείς να βρεις εύκολα και γρήγορα γιατρό κοντά σου;

Πώς μπορείτε να τον βρείτε εύκολα και γρήγορα; Η απάντηση κρύβεται στο instadoctor.gr.

Πολυαναμενόμενα smartphones που καταφθάνουν φέτος

Αναμφισβήτητα, τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα αποτελούν ξανά τάση.

5 video games για τη νέα χρονιά

Ξαναέρχεται ο Kratos. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός.

Honor 50 5G

Επανεκκίνηση με στυλ, επιστροφή με αξιώσεις

Forza Horizon 5

Το καλύτερο μέχρι σήμερα, το καλύτερο της κατηγορίας του για το 2021