Everybody's Golf VR

Πού να τρέχεις τώρα Costa Navarino... γκολφ στο σαλόνι με PS4!

Everybody's Golf VR

To περιφερειακό εικονικής πραγματικότητας της Sony για το PS4/PS4 Pro, το PlayStation VR, έχει προσφέρει ήδη πολλές ψυχαγωγικές εμπειρίες που αξίζουν τον χρόνο οποιουδήποτε κατόχου του - όμως μερικές φορές η απόδοση ενός σπορ που όλοι γνωρίζουν πώς παίζεται αλλά αναλογικά λίγοι έχουν την ευκαιρία να παίξουν ίσως είναι από τα πλέον αντιπροσωπευτικά παραδείγματα του γιατί η εικονική πραγματικότητα έχει προοπτικές. Το Everybody's Golf VR είναι ο τίτλος που προσφέρει το ομώνυμο τέτοιο σπορ - και το κάνει με τον ακριβώς σωστό τρόπο που διευκολύνει... gamers και μη. Οι φίλοι και φίλες του Αθηνοράματος που έχουν παίξει οποιονδήποτε τίτλο της σειράς Everybody's Golf σε οποιοδήποτε παρελθόν PlayStation θα προσαρμοστούν στον εικονικό τρόπο χειρισμού της έκδοσης VR πολύ γρήγορα, έστω κι αν απαιτείται περισσότερη ακρίβεια απ' ότι με το "παραδοσιακό" joypad. Οι υπόλοιποι ίσως χρειαστούν λίγο παραπάνω, αλλά ο τίτλος παραμένει συνειδητά προσβάσιμος και κατά συνέπεια η αγνή, ανεπιτήδευτη διασκέδαση που προσφέρει δεν επηρεάζεται ούτε στο ελάχιστο.

Everybody's Golf VR - εικόνα 1

Με τον τεχνικό τομέα του Everybopdy's Golf VR να κινείται σε επίπεδα ποιότητας υψηλά και την παρουσίασή του προσεγμένη, ο μόνος τομέας για τον οποίο θα μπορούσε να εκφράσει παράπονο οποιοσδήποτε είναι αυτός του προσφερόμενου περιεχομένου: οι πίστες του γκολφ που προσφέρονται σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας είναι λιγότερες από αυτές του ίδιου τίτλου στο "απλό" PS4 (λογικό βέβαια από πολλές απόψεις), ενώ δεν έχει ακόμη προστεθεί και η επιλογή παιχνιδιού με αντιπάλους άλλους παίκτες μέσω PlayStation Network (θα μπορούσε αργότερα με ενημέρωση λογισμικού μέσω Internet) Ως έχει, ωστόσο, το Everybody's Golf δεν παύει να είναι μία από τις πλέον απολαυστικές εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας που μπορεί να έχει κανείς στο σαλόνι του σήμερα - και από τις φθηνότερες, γιατί... πού να τρέχεις τώρα Costa Navarino!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Tech

Εμπνέοντας έναν κόσμο αλλαγής με το πρόγραμμα "Γεφυρώνοντας Γενεές της Canon"

Το αποτέλεσμα της δράσης είναι μια φωτογραφική έκθεση, η οποία λειτουργεί σαν υπενθύμιση της ανοχής, του σεβασμού και του ενδιαφέροντος για όλους τους ανθρώπους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/06/2023

Σειρά Samsung Galaxy S23: και δύναμη, και στυλ

Τα νέα smartphone της εταιρείας ικανότερα απο ποτέ, διάλεξε το μοντέλο που ταιριάζει στις απαιτήσεις σου

Πώς μπορείς να βρεις εύκολα και γρήγορα γιατρό κοντά σου;

Πώς μπορείτε να τον βρείτε εύκολα και γρήγορα; Η απάντηση κρύβεται στο instadoctor.gr.

Πολυαναμενόμενα smartphones που καταφθάνουν φέτος

Αναμφισβήτητα, τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα αποτελούν ξανά τάση.

5 video games για τη νέα χρονιά

Ξαναέρχεται ο Kratos. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός.

Honor 50 5G

Επανεκκίνηση με στυλ, επιστροφή με αξιώσεις

Forza Horizon 5

Το καλύτερο μέχρι σήμερα, το καλύτερο της κατηγορίας του για το 2021