Domotel Xenia Volos: Εξόρμηση στο πιο βραβευμένο ξενοδοχείο της περιοχής

domotel Volos

Μια αξέχαστη πρόταση φιλοξενίας συνθέτει και για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας το πολυβραβευμένο Domotel Xenia Volos στον Βόλο, όπου τα συνδυάζει όλα… θάλασσα, βουνό και φυσικά "περατζάδα" στην παραλία.

Με το χαρακτηριστικά επιβλητικό του κτίριο μπροστά στη θάλασσα, δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Εξάλλου αποτελεί σημείο αναφοράς στην πόλη εδώ και 55 χρόνια, καθώς προσθέτει στη διαμονή μια ζεστή και προσωποποιημένη εμπειρία φιλοξενίας. 

domotel

Διακριτική πολυτέλεια, μίνιμαλ γραμμές και απαλά χρώματα που ξεκουράζουν το βλέμμα χαρακτηρίζουν όλους τους χώρους, εξασφαλίζοντας ένα χαλαρωτικό περιβάλλον, προικισμένο με ανεμπόδιστη θέα στην πόλη του Βόλου ή στο Πήλιο. Αν διψάτε για δραστηριότητες παντός τύπου, το Info Desk του Domotel Xenia θα σας προτείνει μια πλούσια γκάμα που περιλαμβάνει από ιππασία στην παραλία, βόλτα με το τρενάκι στα χωριά του Πηλίου, οινογνωσία, ορειβασία, μαθήματα παραδοσιακής μαγειρικής με τους ντόπιους και πολλά άλλα.

domotel

Στην περίπτωση που θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στην ευεξία και στην αποσυμπίεσή σας, το DreamWay Spa του ξενοδοχείου διαθέτει όλα όσα έχετε ανάγκη: εσωτερική πισίνα, jacuzzi, χαμάμ, σάουνα, υπηρεσίες μασάζ, αλλά και άθληση στο ηλιόλουστο γυμναστήριό, με σύγχρονα όργανα. Επιλέξτε την κατάλληλη θεραπεία προσώπου και σώματος, αφεθείτε σε ένα χαλαρωτικό μασάζ και νιώστε την απόλυτη αναζωογόνηση. 

Γνωρίζοντας πως οι ταξιδιωτικές αναμνήσεις πάνε χέρι χέρι με τις γευστικές μνήμες, το Domotel Xenia αποτελεί πόλο έλξης και για γαστρονομικές εμπειρίες υψηλής ποιότητας, με το εστιατόριο Sea you Restaurant να προσφέρει μια σειρά από εκλεκτές γεύσεις προικισμένες από την δημιουργική μεσογειακή και ελληνική κουζίνα.

Πλαστήρα 1, Βόλος, τηλ 24210 92700, domotel.gr, Facebook: Domotel Xenia Volos City Resort

 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".