Club Night στο Κλακάζ με τους Low End και Driving in Reverse

Το Low End επιστρέφει και ανοίγει τη νέα σεζόν στο Κλακάζ με έναν μαραθώνιο ηλεκτρονικής μουσικής με τον Μάκη Παπασημακόπουλο και τον Pene - Θανάση Μπεσίνη.

πάρτυ DJ μουσική dance

Σε επιμέλεια του ραδιοφωνικού παραγωγού και DJ Μιχάλη Καμάκα και του Δημήτρη Λιλή (Just Gazing), το Low End είναι ένα club night που αναζητά τις συνδέσεις ανάμεσα στη ζωντανή εμφάνιση και το DJ set, στον αναλογικό και τον ψηφιακό ήχο. Το μουσικό του φάσμα μπορεί να περάσει από κιθαριστικές φόρμες και σύγχρονη τζαζ μέχρι πειραματική και club ηλεκτρονική μουσική, με τη σκηνή και το dancefloor να αποτελούν μέρη της ίδιας εμπειρίας.

Για την πρώτη βραδιά της νέας σεζόν, το Low End αφήνει τη σκηνή στα decks και προσκαλεί το Driving in Reverse, με τον Μάκη Παπασημακόπουλο και τον Pene - Θανάση Μπεσίνη.

Low End Κλακάζ

Το Driving in Reverse κινείται στις πιο leftfield διαδρομές της ηλεκτρονικής dance music: επιλογές από το digital underground, απρόβλεπτες κατευθύνσεις και κομμάτια που δεν συναντά κανείς εύκολα στο dancefloor, χωρίς να χάνεται ποτέ η σχέση με τον ρυθμό.

Ο Μιχάλης Καμάκας και ο Δημήτρης Λίλης συναντούν τους δύο selectors στα decks του Κλακάζ, σε μια βραδιά υποδοχής για τη νέα σεζόν και για όσα θα ακολουθήσουν.

Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2026 

Πόρτες: 21:00 

Τοποθεσία: Κλακάζ, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

Εισιτήρια: 10€

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Αναβάλλεται το αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με τον Θοδωρή Φέρρη

Οι προβλέψεις για βροχοπτώσεις καθιστούν αμφίβολη τη διεξαγωγή της συναυλίας, η οποία αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/09/2026

Όλα όσα θα δούμε τη νέα σεζόν στο Ολύμπια

Η σεζόν 2026-2027 περιέχει ένα ρεπερτόριο που κινείται από την όπερα και τη συμφωνική μουσική έως το ελληνικό τραγούδι, το hip-hop, τη jazz, το θέατρο και τον σύγχρονο χορό.

Φ Hill Sessions: Η Σαβίνα Γιαννάτου και οι Primavera en Salonico παρουσιάζουν το "Watersong"

Μια μουσική διαδρομή με επίκεντρο το νερό, τη ζωή και τον θάνατο, με τη συμμετοχή της Τυνήσιας τραγουδίστριας Lamia Bedioui, στο Θέατρο Δόρα Στράτου

"Εμείς Μαζί Δεν Χάνουμε": Μια μεγάλη γιορτή μουσικής και αλληλεγγύης στο Κηποθέατρο Παπάγου

Ο Κώστας Λειβάδας, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Πάτρας ενώνουν τις φωνές τους σε μια ξεχωριστή βραδιά μουσικής και αλληλεγγύης, για τα 25 χρόνια προσφοράς της "Νοσηλείας".

Νέο Εργαστήριο Διεύθυνσης Ορχήστρας και Στούντιο Όπερας από τη Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών

Η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών παρουσιάζει ένα νέο Εργαστήριο Διεύθυνσης Ορχήστρας και Στούντιο Όπερας με συμφωνική ορχήστρα σήμερα στις 18.00.

Είδαμε τον Sivert Hoyem στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας

Ο Νορβηγός μπροστάρης των Madrugada ήθελε πολύ να εμφανιστεί στον Λυκαβηττό. Και τελικά, δικαιώθηκε.