Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος φέρνουν το "Ακομπλεξ-Άριστα" στα Λιπάσματα

Με νέα ενορχήστρωση, αγαπημένα τραγούδια και απρόβλεπτες συμπράξεις οι δύο τραγουδιστές υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη μουσικές εκπλήξεις.

βαρουχα-αδαμοπουλοσ

Μια συναυλία που ξεκίνησε ως μια αυθόρμητη μουσική συνάντηση και εξελίχθηκε σε ένα από τα live που συζητήθηκαν περισσότερο, έρχεται στο Φεστιβάλ στη Θάλασσα 2026. Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος παρουσιάζουν το ανανεωμένο "Ακομπλεξ-Άριστα", σε μια βραδιά που δεν θα επαναληφθεί με τον ίδιο τρόπο: νέα ενορχήστρωση, ανανεωμένο πρόγραμμα, απρόβλεπτες συμπράξεις και special guest εμφανίσεις που μετατρέπουν τη συναυλία σε ξεχωριστό μουσικό γεγονός.

Με δικά τους τραγούδια αλλά και τραγούδια που αγαπούν να επανασυστήνουν, οι δύο καλλιτέχνες χτίζουν ένα πρόγραμμα χωρίς μουσικούς περιορισμούς: από τη συγκίνηση στην έκρηξη, από την οικειότητα στη γιορτή, από το απρόσμενο στο απολύτως αυθεντικό.

Το "Ακομπλεξ-Άριστα" δεν ακολουθεί συγκεκριμένους κανόνες και αυτό είναι το στοιχείο που έκανε το κοινό να το ακολουθήσει από τις χειμερινές εμφανίσεις στην Αθήνα μέχρι τις στάσεις του σε Ελλάδα και Κύπρο.

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου, η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος ανεβαίνουν στο θέατρο των Λιπασμάτων και προσκαλούν το κοινό σε μια βραδιά που υπόσχεται μουσική χωρίς φίλτρα, δυνατές συναντήσεις και μια εμπειρία που συμβαίνει μόνο ζωντανά.

βαρουχα-αδαμοπουλοσ

Μάγδα Βαρούχα

Η Μάγδα Βαρούχα είναι τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, με ιδιαίτερη καλλιτεχνική ταυτότητα που συνδυάζει το έντεχνο τραγούδι με σύγχρονες, ατμοσφαιρικές και alternative επιρροές. Με χαρακτηριστική φωνή, έντονη σκηνική παρουσία και προσωπικό δημιουργικό ύφος, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις και τις δισκογραφικές της δουλειές.

Γεννημένη λίγο έξω από την Αθήνα, ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής από νεαρή ηλικία, ενώ η επαγγελματική της πορεία στη μουσική ξεκίνησε ουσιαστικά μέσα από τη συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Χατζή και αργότερα με τον Κώστα Χατζή. Στη δισκογραφία εμφανίστηκε με το single "Όνειρα", ενώ ακολούθησαν προσωπικές κυκλοφορίες και ο ολοκληρωμένος δίσκος "28 και κάτι", που ανέδειξε τη δημιουργική της πλευρά ως στιχουργό και συνθέτρια.

Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής, όπως ο Μπάμπης Στόκας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Θηβαίος και η Ματούλα Ζαμάνη, ενώ οι εμφανίσεις της ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα, τη συναισθηματική ένταση και τη σύγχρονη αισθητική τους. Παράλληλα, μέσα από τραγούδια όπως τα "Δε σε χαρίζω", "Μυρίζει Βροχή", "Ώρα να ’ρθεις" και "Κυριακή", συνεχίζει να διαμορφώνει έναν προσωπικό ήχο που ισορροπεί ανάμεσα στη λυρικότητα και τη δυναμική σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία.

Χρήστος Αδαμόπουλος

Ο Χρήστος Αδαμόπουλος είναι τραγουδοποιός, ερμηνευτής και μουσικός της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, με ιδιαίτερη αγάπη για το έντεχνο και alternative ελληνικό τραγούδι. Μέσα από τη δημιουργική του πορεία έχει διαμορφώσει έναν προσωπικό ήχο που συνδυάζει μελωδικότητα, ποιητικό στίχο και σύγχρονες ενορχηστρωτικές επιρροές, δημιουργώντας τραγούδια με έντονο συναισθηματικό χαρακτήρα.

Η μουσική του ξεχωρίζει για την ατμοσφαιρική διάθεση και την αυθεντική ερμηνεία, ενώ οι συνθέσεις του κινούνται ανάμεσα στο σύγχρονο έντεχνο, τη folk αισθητική και πιο ηλεκτρικά στοιχεία. Μέσα από τις κυκλοφορίες και τις live εμφανίσεις του, έχει χτίσει μια ιδιαίτερη σχέση με το κοινό, παρουσιάζοντας τραγούδια που ισορροπούν ανάμεσα στην εσωτερικότητα και τη δυναμική σκηνική έκφραση.

Στις ζωντανές του εμφανίσεις, ο Χρήστος Αδαμόπουλος δίνει έμφαση στην αμεσότητα και τη συναισθηματική σύνδεση με το κοινό, δημιουργώντας μουσικές εμπειρίες που αναδεικνύουν τόσο τη δύναμη του ελληνικού στίχου όσο και τη σύγχρονη τραγουδοποιητική του ταυτότητα. 

Info:

Ημ/νία: Παρασκευή 17 Ιουλίου

Ώρα: 21.00

Τοποθεσία: Θέατρο Λιπασμάτων (Πολυχώρος Λιπασμάτων)

Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Λορέντζο Καριέρε: Φίλος, δημιουργός, άνθρωπος της δικής μας νύχτας

Οι άνθρωποι σαν τον Λορέντζο δεν φεύγουν ποτέ πραγματικά από τη ζωή μας. Η φυσική τους απουσία είναι απλώς μια ψευδαίσθηση, γιατί το αποτύπωμά τους είναι πολύ βαθύ για να σβήσει.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΗς ΛΟΥΚΑς
16/07/2026

Η Ιουλία Καραπατάκη επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το πρόγραμμα τα περιλαμβάνει όλα: τα νέα της τραγούδια που κυκλοφόρησαν μέσα στη χρονιά και πολλά από το κλασικό ρεπερτόριο που αγαπάει!

Οι Nonlinear πιστεύουν ότι πρέπει να κυνηγάς τα όνειρά σου

Μια progressive metalcore ατμοσφαιρική μπάντα που παίζει καλή μουσική έχει φανατικό κοινό κάνει ψαγμένα live εντός και εκτός Ελλάδας και αντλεί έμπνευση από οτιδήποτε συμβαίνει. Μιλά στο 'α'.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης σε μια μεγάλη συναυλία στον Λυκαβηττό

Η βραδιά υπόσχεται ένα πρόγραμμα γεμάτο δημιουργικότητα, συγκίνηση και ενέργεια με την επανένωση της μπάντας του τραγουδιστή ύστερα από 26 χρόνια.

Ο David Guetta 'κρύβεται' πίσω (και) από αυτήν την επιτυχία

Σίγουρα θα το έχεις ακούσει είτε στο ραδιόφωνο είτε στο Spotify, όπου και σαρώνει σε ακροάσεις.

Αυτό το είναι το χορευτικό τραγούδι που ψάχνουν όλοι στο Shazam

Προέρχεται από την Ιταλία και θυμίζει τους dance ύμνους που χορεύαμε κάποτε νυχθημερόν στα clubs.

Florence & The Machine: Η μάγισσα της indie έριξε τα ξόρκια της στην Αθήνα. Και έπιασαν

Είδαμε τη Florence & The Machine την πρώτη μέρα του Ejekt Festival και πιστέψαμε στη μαγεία.