Η Olivia Rodrigo είναι viral σχεδόν παντού αυτές τις μέρες με το single της "Drop Dead". Είναι το τραγούδι που έχει ξεχωρίσει περισσότερο απο το επερχόμενο τρίτο της studio album "you seem pretty sad for a girl so in love".


H βραβευμένη με GRAMMY και πολυπλατινένια τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Olivia Rodrigo, ετοίμασε το τρίτο στη σειρά στούντιο άλμπουμ της.
Η Olivia Rodrigo είναι viral σχεδόν παντού αυτές τις μέρες με το single της "Drop Dead". Είναι το τραγούδι που έχει ξεχωρίσει περισσότερο απο το επερχόμενο τρίτο της studio album "you seem pretty sad for a girl so in love".


Η Θερινή Μπουάτ "Ολυμπιάς" ανοίγει τις πόρτες της, γεννώντας έναν νέο καλοκαιρινό προορισμό στην καρδιά της Αθήνας τις βραδιές του Ιουνίου.
ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAMΤο κοινό ανταποκρίθηκε κατακλύζοντας το Ηρώδειο σε 3 ετερόκλητες -και, για διαφορετικούς λόγους, όχι ιδανικές θεωρητικά για έναν τέτοιο χώρο- συναυλίες.
Ο "Τελευταίος Αναλογικός Άνθρωπος" αποτελεί μια μουσική καταγραφή της ανάγκης για ουσιαστική ανθρώπινη σύνδεση και μια γέφυρα ανάμεσα στο χθες και το σήμερα.
Το γνωστό σχήμα επιστρέφει στη σκηνή για μια βραδιά, στις 27 Ιουνίου, στο Ράδιο Μουσική Σκηνή, παρουσιάζοντας αγαπημένα τραγούδια αλλά και νέο υλικό.
Aπό τις 25/06 και για έναν μήνα θα πραγματοποιηθούν 9 συναυλίες σε ισάριθμους αρχαιολογικούς χώρους και τοπόσημα του Λεκανοπεδίου με εμβληματικούς καλλιτέχνες όπως η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Omar Faruk Tekbilek.
Μια κινηματογραφική μουσική συνάντηση κι ένα νέο οπτικοακουστικό μουσικό έργο με φως, φινέτσα και νοσταλγία από την επτανησιακή παράδοση.
Δύο ημέρες αφιερωμένες στην τζαζ έρχονται τον Ιούλιο με 4 διεθνώς αναγνωρισμένους μουσικούς και μία από τις σημαντικότερες φωνές της νέας γενιάς της spiritual jazz.