Οι Bad Nerves φέρνουν το rock'n'roll από το Essex στην Αθήνα

Τα Jameson Connects music sessions επιστρέφουν με ένα δυνατό όνομα της βρετανικής ροκ σκηνής για μια ξεσηκωτική συναυλία στο Gagarin 205.

bad nerves

Τo Jameson Irish Whiskey επιστρέφει με τα "Jameson Connects music sessions" και υπερήφανα παρουσιάζει τους Bad Nerves την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2026 στο Gagarin 205.

Οι Bad Nerves είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα της Βρετανικής μουσικής της πρόσφατης δεκαετίας. Με έναν ήχο που κινείται ανάμεσα στους Ramones και τους Strokes, το 5μελές συγκρότημα από το Essex παίζει αυτό ακριβώς που πρέπει να είναι η κιθαριστική μουσική του σήμερα: rock'n'roll, powerpop, punk, οι όροι δεν έχουν σημασία και δεν τους περιορίζουν, αρκεί να μπορούν να εκφράσουν τις πολύ catchy μελωδίες τους, όπως τα "Can't Be Mine”, "Don't Stop”, "Baby Drummer”, "Dreaming”, "Radio Punk”.

Οι συναυλίες τους είναι ένα ξέφρενο, εκρηκτικό θέαμα, με το κοινό να συμμετέχει εξίσου παθιασμένα με το συγκρότημα. Σίγουρα ένα από τα καλύτερα live acts εκεί έξω, οι Bad Nerves τα δίνουν όλα επί σκηνής με τρόπο που θυμίζει μεγάλες μπάντες του παρελθόντος. Με τη φήμη τους να μεγαλώνει με κάθε live, είναι ζήτημα χρόνου να κάνουν το μεγάλο άλμα προς το ευρύ κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Gagarin 205 Live Music Space

Λιοσίων 205 (στάση μετρό Αττική)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ένα σύγχρονο σημείο συνάντησης μουσικής, τέχνης και street culture στο Plex

Το Pantheon δεν είναι απλώς ένα party. Είναι ένας ζωντανός καμβάς και μία πολυαισθητηριακή εμπειρία που ενώνει την τέχνη, τη μουσική και τη street κουλτούρα κάτω από την ίδια στέγη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/09/2026

Ο Pavlo έρχεται να μαγέψει με την κιθάρα του την Αθήνα

Ο Pavlo μεταφέρει την ίδια μαγική ενέργεια την οποία έχει μοιραστεί στη σκηνή και στο στούντιο με ιερά τέρατα της παγκόσμιας μουσικής, όπως ο José Feliciano, ο Jon Secada, η Olivia Newton-John και οι The Tenors.

Τρεις βραδιές με διαφορετικές πλευρές της electro μουσικής στο Bolivar

Επικές βραδιές ηλεκτρονικής μουσικής περιμένουν στο Bolivar.

Νάντη Χατζηγεωργίου: "Λέμε τα τραγούδια σαν ν' ανοίγεις την πόρτα του σπιτιού σου σε μέρα γιορτής"

Τη γνωρίσαμε ως ποιήτρια, αλλά τώρα συστήνεται (και) ως τραγουδίστρια/στιχουργός, μέσα από έναν δίσκο συνεργατικά φτιαγμένο με τον Κρέοντα Κανακάρη. Την αναζητήσαμε, λοιπόν, για να μας εξηγήσει πώς ισορρόπησαν το παρελθόν με το επίκαιρο, πώς αλλάζουν τα παιχνίδια με τη γλώσσα όταν μετακινείσαι από την ποίηση στο τραγούδι, αλλά και για να μας πει πώς βλέπει τη ζωή στην Αθήνα ερχόμενη από την Ερμούπολη.

Ο Sivert Høyem ξανά στην Ελλάδα, με διάθεση εορταστική

Υπεραγαπημένος στο εγχώριο κοινό τόσο ως σόλο φιγούρα, όσο και ως φωνή των Madrugada, ο Νορβηγός καλλιτέχνης καταφτάνει στον Λυκαβηττό (Σάββατο 19/9) ώστε να γιορτάσει μαζί μας τα 50 του χρόνια, με μια συναυλία αφιερωμένη σε "σημαντικούς σταθμούς και νέα ξεκινήματα".

Ρεσιτάλ πιάνου και κιθάρας Άρη Γραικούση - Νίκοu Μπαλογιάννη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Παρουσιάζουν έναν φανταστικό μουσικό διάλογο ανάμεσα στον κιθαριστή Αγουστίν Μπάριος Μανγκορέ και τον πιανίστα Φρεντερίκ Σοπέν (1810-1849).

To Benno Marmur Trio φέρνει τη jazz της Νέας Υόρκης στην Αθήνα

Το Benno Marmur Trio εμφανίζεται το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, σε μια μουσική συνάντηση που θέλει να συνδέσει τη μεγάλη jazz παράδοση της Νέας Υόρκης με τη σύγχρονη δημιουργική σκηνή της Αθήνας.