Οι High Vis στο ήδη καταιγιστικό line up της συναυλίας των The Offspring

Η λονδρέζικη μπάντα θα πλαισιώνει τους θρύλους του punk rock, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον παλμό μιας βραδιάς που προμηνύεται εκρηκτική.

HighVis

Το Release Athens 2026 υποδέχεται τους High Vis, την Τρίτη 7 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. Το γκρουπ από το Λονδίνο, ένα από τα πιο συναρπαστικά σύγχρονα βρετανικά σχήματα, φέρνει το πνεύμα του κλασικού punk στο σήμερα, πλαισιώνοντας τους θρύλους The Offspring και Bad Religion σε μια βραδιά-αναφορά για το είδος.

Οι High Vis είναι ένα γκρουπ που ξεχώρισε αμέσως στη σκηνή της πατρίδας του, γεφυρώνοντας τον σκληρό πυρήνα του hardcore με την ευρύτερη εναλλακτική μουσική. Από το 2018, το συγκρότημα από το Λονδίνο έχει διαμορφώσει έναν χαρακτηριστικό ήχο που συνδυάζει την ωμή ένταση του είδους με επιρροές που εκτείνονται από το post-punk έως τη brit pop και τον ήχο του Madchester.

HighVis

Με το ντεμπούτο τους άλμπουμ, "No Sense No Feeling" (2019), παρουσίασαν αυτό που οι ίδιοι έχουν χαρακτηρίσει, με ιδιαίτερη ευστοχία, "post-industrial Britain misery punk", ξεφεύγοντας από τα στενά όρια της hardcore σκηνής. Το "Blending" (2022), που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από τα διεθνή μουσικά μέσα, εδραίωσε τη θέση τους, με τραγούδια όπως τα "Talk For Hours” και "Trauma Bonds”, όπου οι στίχοι του Graham Sayle σχολιάζουν κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα, χωρίς να παύουν ποτέ να αποπνέουν αισιοδοξία.

Στο πιο πρόσφατο, "Guided Tour" (2024), εμφανίζονται πιο ώριμοι και φιλόδοξοι από ποτέ, παραδίδοντας ένα δυναμικό σύνολο τραγουδιών που αποτυπώνει μια μπάντα σε διαρκή εξέλιξη, χωρίς να χάνει την ταυτότητά της.

Την Τρίτη 7 Ιουλίου θα υποδεχτούμε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα σύγχρονα συγκροτήματα, που έρχεται να προσθέσει ένταση και πάθος σε μια ήδη εκρηκτική βραδιά.

Διάθεση εισιτηρίων ΑμεΑ
Το Φεστιβάλ φροντίζει για την πρόσβαση Ατόμων με Αναπηρία, προσφέροντας ειδικό χώρο με ανεμπόδιστη θέα προς τη σκηνή. Ο ειδικός χώρος είναι προσβάσιμος με αμαξίδιο, διαθέτει καθίσματα, ξεχωριστές τουαλέτες & δωρεάν parking.

Για την αγορά εισιτηρίων ΑμεΑ, παρακαλούμε να προωθήσετε το αίτημά σας ηλεκτρονικά στο support@releaseathens.gr, επισυνάπτοντας την κάρτα αναπηρίας σας. Για την είσοδό σας στους χώρους ΑμεΑ, η κάρτα αυτή θα χρειαστεί να επιδειχθεί κατά την άφιξή σας στο Φεστιβάλ.

Πληροφορίες
Τιμή εισιτηρίων: €63. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.
Περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων: €150
Διάθεση εισιτηρίων: Τηλεφωνικά στο 211770000 και οnline μέσω more.com

> Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Kungs επιστρέφει με το νέο του άλμπουμ "Out Loud".

Ο Γάλλος σουπερ σταρ της χορευτικής μουσικής κυκλοφορεί το πιο προοδευτικό άλμπουμ της καριέρας του μέχρι σήμερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΗς ΛΟΥΚΑς
17/03/2026

"Ο Μεγάλος Ερωτικός - Δεκαπέντε Εσπερινοί": Τα έργα του Μάνου Χατζιδάκι στο Μέγαρο Μουσικής

Στη βραδιά αυτή που είναι αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη τραγουδούν ο Αλκίνοος Ιωαννίδης η Μαρία Κωστράκη σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού και συμμετέχει η χορωδία δωματίου Αθηνών

Η Nayra επιστρέφει με... παράδοξους ήχους στην Αγγλικανική Εκκλησία

Θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τα νέα της τραγούδια "Amusia", "What Keeps the Love Alive" και "Missing Our Chances with Love" σε μια δυνατή επιστροφή στην σκηνή.

Υποδειγματικό γκαλά όπερας των Γκριγκοριάν - Ποπόφ στο Μέγαρο της Θεσσαλονίκης - Επιτυχημένη αναβίωση του "Φάλσταφ" στη Λυρική

Το γκαλά όπερας των Γκριγκοριάν-Ποπόφ στο Μέγαρο της Θεσσαλονίκης και η αναβίωση του "Φάλσταφ" στη Λυρική ήταν τα πλέον αξιομνημόνευτα λυρικά γεγονότα του τελευταίου μήνα.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος σε ένα mystique concept

Αυτό το Σάββατο το Zebra θα φιλοξενήσει στην σκηνή του τον κοσμοπολίτη Dj Αλέξανδρο Χριστόπουλο για ένα πολύ δυνατό event.

Οι θρυλικοί VNV NATION επιστρέφουν στην Αθήνα

Το γκρουπ θεωρείται μια από τις πιο αναγνωρίσιμες παρουσίες στη σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική και επιστρέφει με supporting acts τους Grey Gallows και Dramachine.

Οι Colorgraphs υπόσχονται ένα ξεχωριστό οπτικοακουστικό show στο "Τζάμια Κρύσταλλα"

Θα εμφανιστούν παίζοντας παλιά και νέα tracks συντροφιά με τους χορευτές Αντωνία Οικονόμου και Yadom Kofi.